عرضه ی PSVita در ژاپن

مموری قبلی Memory Stick Dou بود که یک فرمت رایج بود که قبل از اینکه اصلا PSP باشه این مموری بود تو بازار و 100 شرکت مختلف تولیدش می کردند اصلا چیزی نبود که بحث تقلبی بودنش پیش بیاد ، سونی هم یه شرکت بود مثل بقیه که اون مموری رو تولید میکرد بقیه تقلب نمی کردند که!
شرکت سازنده ی مموری دیوانه که نیست فقط به خاطر 1 دیوایس که تو دنیا از این مموری استفاده میکنه بره تولیدش کنه!

میره MicroSD میزنه که 1000 جور دیوایس الکترونیکی اعم از موبایل و دوربین ازش استفاده میکنه!
ولی من فک کنم مموری قبلی هم فقط واسه دستگاه های سونی بود...یعنی دوربین و psp و...
دیگه Memory Stick Dou رو چی کار میکرد؟
شاید من اشتباه کنم ولی تو یه سایت خوندم که IGN گفته شرکت چینی مدل تقلبی رو هم زده
ولی کلا دیوانه که نیستن مثلا همین دسته های XBOX یا PS3 مدل های تقلبی هم داره که فقط به درد XBOX یا PS3 می خوره...پس احتمالا اینم مدل تقلبیش میاد

اسم تاپیک به "عرضه psvita در ژاپن و ایران " یا همون ژاپن اسلامی تغییر می یابد

من از اول هی دارم میگم بابا جون مادرتون بی خیال بشید تو ایران کسی گوش نمی کنه!

خواهشا بحث راجع به قیمت و شرایطش تو ایران نکنید!
با تشکر.

---------- نوشته در 02:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

اقا اگه قند شکن و اینترنت پرسرعت درای تما شا کن حدودا 9 دقیقه است
http://www.youtube.com/watch?v=0t7YNMlU7tE
PS Vita - Unboxing - Full Review

واقعا ممنون.

کسی از دوستان مشخصات کاملشو میدونه؟قبلا مشخصات ناقص بودش مثلا دوربینشو نگفتم چنده؟کارت گرافیک؟سی پی یو(البته به صورت کامل)؟و همچنین ram

Shuhei Yoshida دو سه جمله جالب توی توییترش گفته که دیدم بد نیست اینجا هم بذارم ! :دی

اینم عکسی که با Vita از خودش گرفته ! =))

19672087028290352765.jpg

بین این ژاپنی ها که خیلی هاشون زورشون میاد انگلیسی تایپ کنن و با مردم در ارتباط باشن و ... ، این Yoshida خیلی بهتره ! کلآ آدم جالبیه ! :دی

چرا لقمه را دور سرتون می گردونید هنوز نیومده اینجا دارید قیمت هارا میبرید بلای 700 تومان !
اصلا و ابدا امکان نداره این دستگاه بالای 600 تو ایران فروش کنه و کسی بخره منظور عموم هست !
این قدر هم خواهشا تو دل بچه ها را خالی نکنید !

چرا لقمه را دور سرتون می گردونید هنوز نیومده اینجا دارید قیمت هارا میبرید بلای 700 تومان !
اصلا و ابدا امکان نداره این دستگاه بالای 600 تو ایران فروش کنه و کسی بخره منظور عموم هست !
این قدر هم خواهشا تو دل بچه ها را خالی نکنید !
چه خبره 700 یا 600:-o
اومده قیمتش هم 500 تومنه:dبه من که اینجوری گفتن...تازه بازم گرونه...وقتی عرضه جهانی بشه قیمتش میشه مثل PS3 یعنی حدود 450 تومن
------------------------
این قیمتش به پول ما
الان چک کردم قیمت PS VITA در ژاپن ¥24980 هستش
خب هر 100 ین امروز فک کنم 1500 باشه
:">
24980/100=249.8
249.8*1500=374تومن
به دلار==250*1400=350تومن
در ضمن فروشنده ها با قیمت پایین تر از این کنسول رو تهیه میکنن
یعنی یکی که این کنسول رو بفروشه 450 کمه کمش 100 تومن سود کرده .... چون اینا عمده هم وارد میکنن خیلی سود میکنن

ببینید ما باید کاری به این چیز ها نداشته باشیم بالاخره هر چه فروشنده قیمت زد باید به همون راه بیای . اقتصاد در ایران خیلی وضعیت بده باید الان هر دلاری 500 الی 600 تومان میشد ولی 1.200 تومان است

چه خبره 700 یا 600:-o
اومده قیمتش هم 500 تومنه:dبه من که اینجوری گفتن...تازه بازم گرونه...وقتی عرضه جهانی بشه قیمتش میشه مثل PS3 یعنی حدود 450 تومن
------------------------
این قیمتش به پول ما
الان چک کردم قیمت PS VITA در ژاپن ¥24980 هستش
خب هر 100 ین امروز فک کنم 1500 باشه
:">
24980/100=249.8
249.8*1500=374تومن
به دلار==250*1400=350تومن
در ضمن فروشنده ها با قیمت پایین تر از این کنسول رو تهیه میکنن
یعنی یکی که این کنسول رو بفروشه 450 کمه کمش 100 تومن سود کرده .... چون اینا عمده هم وارد میکنن خیلی سود میکنن

دوست عزیز محترمانه بهتون بگم تو این تاپیک دیگه بحث قیمت نکنید والا گزارش می کنم پست هاتون پاک بشه!

اگر 500 تومان میدند تو تهران برید زودتر بخرید و بیارید اینجا عکس از PSVita تون بذارید و لطفا تاپیک رو خراب نکنید!

این مغازه دار ها تا زمانی که مشتری هایی مثل شما داشته باشند هیچ غم و غصه ای ندارند!

خواهشا باره آخر باشه که میاید میگید PSVita دارند تو تهران میفروشند 500 تومان!

ممنون!

---------- نوشته در 03:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------

ببینید ما باید کاری به این چیز ها نداشته باشیم بالاخره هر چه فروشنده قیمت زد باید به همون راه بیای . اقتصاد در ایران خیلی وضعیت بده باید الان هر دلاری 500 الی 600 تومان میشد ولی 1.200 تومان است

دلار 1400 تومان هستش نه 1200 تومان!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or