عرضه ی PSVita در ژاپن

دوست عزیز محترمانه بهتون بگم تو این تاپیک دیگه بحث قیمت نکنید والا گزارش می کنم پست هاتون پاک بشه!

اگر 500 تومان میدند تو تهران برید زودتر بخرید و بیارید اینجا عکس از PSVita تون بذارید و لطفا تاپیک رو خراب نکنید!

این مغازه دار ها تا زمانی که مشتری هایی مثل شما داشته باشند هیچ غم و غصه ای ندارند!

خواهشا باره آخر باشه که میاید میگید PSVita دارند تو تهران میفروشند 500 تومان!

ممنون!

---------- نوشته در 03:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------

دلار 1400 تومان هستش نه 1200 تومان!
شما که میگفتی قیمتش 800 تومنه...اتفاقا مشتری هایی مثل شما دارن مشکلی ندارن که میاین جو سازی می کنین قیمت تا 800 تومن بالا بره
اصلا کلا یه سری از قصد جو سازی میکنن که بگن قیمت بالاست=))
من که میگم قیمتش الان 500 و بعد از عرضه جهانی حدود 450....:dشما ناراحت نشو برو 800 تومنی بخر:d

برین حالشو ببرین ما که رفتیم تو یوتوب سرچ کنیم

[TD="bgcolor: #fedd35, colspan: 3"] قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 15:00 شنبه 26/09/90 [/TD]

[TD="width: 218, align: center"] ارز [/TD]
[TD="width: 256, align: center"] خريد [/TD]
[TD="width: 256, align: center"] فروش [/TD]

[TD="width: 218"]دلار آمريکا[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1374 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1384 [/TD]

[TD="width: 218"]دلار کانادا[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1354 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1364 [/TD]

[TD="width: 218"]يورو[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1813 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1823 [/TD]

[TD="width: 218"]پوند انگلستان[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]2150 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]2170 [/TD]

[TD="width: 218"] دلار استراليا [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1388 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1400 [/TD]

[TD="width: 218"] فرانک سوئيس [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1490 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1508 [/TD]

[TD="width: 218"] کورون سوئد [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]202 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]206 [/TD]

[TD="width: 218"] کورون نروژ [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]227 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]233 [/TD]

[TD="width: 218"] کورون دانمارک [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]237 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]244 [/TD]

[TD="width: 218"] يکصد ين ژاپن [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1735 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1760 [/TD]

[TD="width: 218"] دلار هنگ کنگ [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]142 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]165 [/TD]

[TD="width: 218"] رینگیت مالزي [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]420 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]445 [/TD]

[TD="width: 218"] لير ترکيه [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]730 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]745 [/TD]

[TD="width: 218"] ريال عربستان [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]346 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]356 [/TD]

[TD="width: 218"] دينار کويت [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]4250 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]4850 [/TD]

[TD="width: 218"]درهم امارات[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]374 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]380 [/TD]

[TD="width: 218"]هزاردينار عراق[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1090 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1150 [/TD]

[TD="width: 218"]يوان چين[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]211 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]221 [/TD]

[TD="width: 218"]روپيه هند[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]22 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]29 [/TD]

[TD="width: 218"]بات تايلند[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]41 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]45 [/TD]

[TD="width: 218"]افغانی افغانستان[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]22 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]28 [/TD]

[TD="width: 218"]درام ارمنستان[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]3 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]4 [/TD]

[TD="width: 218"]ليره سوريه[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]20 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]25.5 [/TD]

[TD="width: 218"]روپیه پاکستان[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]11 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]16 [/TD]

[TD="width: 218"]منات آذربايجان[/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1600 [/TD]
[TD="width: 256, align: center"]1700 [/TD]

بحث در مورد قیمت رو تمومش کنید، چون همش بر اساس حدس و گمانه و تا زمان عرضه جهانی نمیشه قیمت بازار رو فهمید. لطفا دیگه پستی در این مورد ارسال نکنید.

داخل عکس ها که زیاد استقبال جالبی دیده نمی شه تا امارش در بیاد ببینیم روز اول یه ملیون خریدن بالاخره یا نه

آخرین ویرایش:
یه خبر نسبتا داغ. میشه با استفاده از قابلیتی که قرار داده از بازی اسکرین شات گرفت و تویت کرد :biggrin1:
خیلی خوبه ! :دی توی همه بازی ها یا فقط Uncharted ؟! :دی

داخل عکس ها که زیاد استقبال جالبی دیده نمی شه تا امارش در بیاد ببینیم روز اول یه ملیون خریدن بالاخره یا نه
روز اول یک میلیون ؟!! :دی 3DS با اون محبوبیت فجیعی که از قبل داشت اگه اشتباه نکنم بعد از یک ماه و نیم توی ژاپن حدود 800 هزار تا فروخته بود !
یکی از تحلیل گرها با یه سری جمع و ضرب و در نظر گرفتن آمار پیش فروش و اینا گفته بود شاید شیپ اولیه کنسول (نه یه روز) به 700 هزار تا برسه که ملت حیرت کردن و خیلی ها میگن بعیده ! :دی در مجموع بعیده اصلآ 1 میلیون توی روز اول بتونه توی کارخونه تولید بشه ! :دی

خیلی خوبه ! :دی توی همه بازی ها یا فقط Uncharted ؟! :دی

روز اول یک میلیون ؟!! :دی 3DS با اون محبوبیت فجیعی که از قبل داشت اگه اشتباه نکنم بعد از یک ماه و نیم توی ژاپن حدود 800 هزار تا فروخته بود !
یکی از تحلیل گرها با یه سری جمع و ضرب و در نظر گرفتن آمار پیش فروش و اینا گفته بود شاید شیپ اولیه کنسول (نه یه روز) به 700 هزار تا برسه که ملت حیرت کردن و خیلی ها میگن بعیده ! :دی در مجموع بعیده اصلآ 1 میلیون توی روز اول بتونه توی کارخونه تولید بشه ! :دی

3DS تو روز عرضه ی Monster Hunter حدود 500 هزار دستگاه فقط در ژاپن فروخت

iPhone4s در 72 ساعت 4 میلیون دستگاه فروخت.

3DS تو روز عرضه ی Monster Hunter حدود 500 هزار دستگاه فقط در ژاپن فروخت

بحث سر روز اول عرضه بود. MH ماه ها بعد از عرضه اومد و توی ژاپن انقدر محبوبیت داره که این میزان فروش رو ایجاد میکنه ! خودمم توی تاپیک آمار فروش گفتم سونی خیلی اشتباه کرد از دستش داد چون روی PSP هم طوفانی میفروخت و از 5 تا بازی پرفروش PSP دوتاش همین MH بود ! :دی
iPhone هم هرچی فکر میکنم می بینم ربطی به این بحث نداره ! یه موبایل هست نه کنسول بازی. طرفدارای اپل هم جوری هستن که الآن یه چیزی به نام iPhone 4Q هم بدون تغییر آنچنانی نسبت به 4S بیاد هفته اول چند میلیون میفروشه ! :دی مثل Vita و 3DS نیست که سونی و نینتندو بتونن کنسول قبلی رو با یه کمی امکانات بیشتر بدن بیرون و روز اول 2 میلیون بفروشه ! :دی

والا اساتیدِ VITA بدست فعلان کامنت نگذاشتن ولی انگار این موضوع بخشی از کنسوله و توهر بازی میشه این کار رو کرد.
اگه بشه عکس هایی که میگیریم توی کارت حافظه ذخیره بشه خیلی خوبه ! :دی فقط محدود به توییتر نباشه !

بحث سر روز اول عرضه بود. MH ماه ها بعد از عرضه اومد و توی ژاپن انقدر محبوبیت داره که این میزان فروش رو ایجاد میکنه ! خودمم توی تاپیک آمار فروش گفتم سونی خیلی اشتباه کرد از دستش داد چون روی PSP هم طوفانی میفروخت و از 5 تا بازی پرفروش PSP دوتاش همین MH بود ! :دی
iPhone هم هرچی فکر میکنم می بینم ربطی به این بحث نداره ! یه موبایل هست نه کنسول بازی. طرفدارای اپل هم جوری هستن که الآن یه چیزی به نام iPhone 4Q هم بدون تغییر آنچنانی نسبت به 4S بیاد هفته اول چند میلیون میفروشه ! :دی مثل Vita و 3DS نیست که سونی و نینتندو بتونن کنسول قبلی رو با یه کمی امکانات بیشتر بدن بیرون و روز اول 2 میلیون بفروشه ! :دی

اگه بشه عکس هایی که میگیریم توی کارت حافظه ذخیره بشه خیلی خوبه ! :دی فقط محدود به توییتر نباشه !

من همه رو به چشم یک گجت نگاه کردم و مقایسشون کردم!

امروزه آیفون هم یک کنسول بازی حساب میشه البته!

ولی سونی یه کم از اعتبارشو به خاطر اتفاقاتی که امسال براش افتاد از دست داد!

ضمن اینکه ژاپنی خیلی شدید نینتندو پرستند و سهم عمده ی فروش سونی توی آمریکاست.

ضمن اینکه ژاپنی خیلی شدید نینتندو پرستند و سهم عمده ی فروش سونی توی آمریکاست.
آمریکا ؟ حالا میگفتی اروپا یک چیزی :d (حالا شاید آمریکا بیشتر فروش داشته باشه ولی از نظر % مثلا PS3 توی اروپا فکر کنم بیشتر X360 میفروشه! گرچه کنسول دستی اصلا بحثش جداست :d )
ولی ژاپنی ها کلا ژاپنی پرستند! نینتندو پرست واژه ای بس اشتباست :d همین PS2 همچنان تو ژاپن داره میفروشه :d (من موندم واقعا توی ژاپن کسی مونده که PS2 نداشته باشه ؟ :d )
ما که هیچ موبایلی رو به هیچ عنوان یک کنسول به حساب نمیاریم! سالی 2 تا بازیه خوب شاید براشون بیاد!برای همین انتظار فروشی اندازه ی موبایل اصلا و ابدا درست نیست :d

در کل انتظار فروش چند ملیونی توی روز اول نداشته باشید :d

تو روز عرضه ی Monster Hunter حدود 500 هزار دستگاه فقط در ژاپن فروخت

هائووون؟؟
چی می گی شما؟؟
روز اول یک میلیون ؟!! :biggrin1: 3DS با اون محبوبیت فجیعی که از قبل داشت اگه اشتباه نکنم بعد از یک ماه و نیم توی ژاپن حدود 800 هزار تا فروخته بود !
یکی از تحلیل گرها با یه سری جمع و ضرب و در نظر گرفتن آمار پیش فروش و اینا گفته بود شاید شیپ اولیه کنسول (نه یه روز) به 700 هزار تا برسه که ملت حیرت کردن و خیلی ها میگن بعیده ! :biggrin1: در مجموع بعیده اصلآ 1 میلیون توی روز اول بتونه توی کارخونه تولید بشه ! :biggrin1:
آریا فکر کنم اون ریپورت بود ها.ینی رسمی بود.و سونی با توچه به تقاضای بالای ویتا این کار رو کرد.مشکل اینه که فکر می کنم آمار مدیا کریت این هفته شامل یه روز ویتا می شه اگه اشتباه نکنم.وگرنه ممکن بود توی هفته اول (منظور 7 روز اول هست)ویتا حدود 500 هزار تا هم بفروشه.چون گویا تقاضی خیلی خوب بود.برو یه سر neogaf ببین چه خبره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or