عرضه ی PSVita در ژاپن

کلا بازار آسیا گرون فروشترین بازار رو داره!

و بازار آمریکا ارزونترین قیمت رو تو دنیا داره!

اجناسی هم که وارد ایران میشه اکثرا از دوبی وارد میشه که بازار دوبی هم که همون بازار آمریکاست!

والا اگر دوبی هم میخواست اجناسش رو از ژاپن تهیه کنه قیمتهاش چند برابر این بود!

بازار چین هم که بحث جداگونه داره و اونها هم فقط تولیدات خودشون رو میتونند ارزون بدند و هیچ نقشی در سیاست های قیمت گذاری اجناس خارجی تولید در چین مثل محصولات سونی و اپل و غیره ندارند.

---------- نوشته در 01:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 PM ارسال شده بود ----------

:))=))
PSP فیک چینی احتمالا منظورش بوده
از این MP5 ها...
من خودم بازی آنچارتد رو یه هفته قبل از عرضه تموم کردم=))
بعدم من خودم تعجب کرده بودم که PSP GO داخلی داره ولی این PS VITA داخلی نداره..این که گفت 16 گیگابایت داخلی داره

من خودم بازی آنچارتد رو یه هفته قبل از عرضه تموم کردم=))
بعدم من خودم تعجب کرده بودم که PSP GO داخلی داره ولی این PS VITA داخلی نداره..این که گفت 16 گیگابایت داخلی داره

مشکل ایران همینه!

یه عده اومدن تو ایران فروشنده شدند که اصلا سواد و اطلاعات این کار رو ندارند!

مغازه های پاساژ لباف اگر مراجعه کنید که با واژه هایی مثل PSP 4 رسید و GTA 12 و Call Of Duty 8 مواجه میشید!

PSVita حافظه ی داخلی نداره و مموری کارت های مخصوص 8 و 16 و 32 براش عرضه شده که قیمتش واقعا بالاست!

به عقیده ی من تنها اشتباه سونی این بود که یک قالب رایج از مموری استیک رو روی ویتا قرار نداده و خریدار ملزمه که فقط مموری کارت های خود سونی رو گیر بیاره و استفاده کنه!

در کل تاپیک راجع به ویتاست نه قیمت و بحث های جانبی

به زودی عکس های بیشتر و بررسی سایت های مختلف رو قرار میدم!

مشکل ایران همینه!

یه عده اومدن تو ایران فروشنده شدند که اصلا سواد و اطلاعات این کار رو ندارند!

مغازه های پاساژ لباف اگر مراجعه کنید که با واژه هایی مثل PSP 4 رسید و GTA 12 و Call Of Duty 8 مواجه میشید!

PSVita حافظه ی داخلی نداره و مموری کارت های مخصوص 8 و 16 و 32 براش عرضه شده که قیمتش واقعا بالاست!

به عقیده ی من تنها اشتباه سونی این بود که یک قالب رایج از مموری استیک رو روی ویتا قرار نداده و خریدار ملزمه که فقط مموری کارت های خود سونی رو گیر بیاره و استفاده کنه!

در کل تاپیک راجع به ویتاست نه قیمت و بحث های جانبی

به زودی عکس های بیشتر و بررسی سایت های مختلف رو قرار میدم!
خب فرضا اگر هم داخلی داشته باشه بازم شما اگه بخوای بازی از PSN بخری باید مموری بخری چون حجم بازیاش بالاست...بعد مموری های تقلبیشم هم به زودی میاد...کلا مموری اصل گرونه
ولی اونجوری که من میدونم حافظه داخلی نباید داشته باشه...شاید اشتباه گفته
این که یه هفته اس داره میفروشه حالا من می رم حضوری میبینم چی به چیه=))
ولی واسه فروش داره کنسول رو حالا شاید چیزی بارش نباشه...
گفت آنچارتد رو هم داریم 74 تومن

خب فرضا اگر هم داخلی داشته باشه بازم شما اگه بخوای بازی از PSN بخری باید مموری بخری چون حجم بازیاش بالاست...بعد مموری های تقلبیشم هم به زودی میاد...کلا مموری اصل گرونه
ولی اونجوری که من میدونم حافظه داخلی نباید داشته باشه...شاید اشتباه گفته
این که یه هفته اس داره میفروشه حالا من می رم حضوری میبینم چی به چیه=))
ولی واسه فروش داره کنسول رو حالا شاید چیزی بارش نباشه...
گفت آنچارتد رو هم داریم 74 تومن

دوست عزیز دروغ محض میگه!

اگر یک نفر تو ایران امروز نشون داد که ویتا داره من به شما یک پلی استیشن 3 رایگان میدم!

والا عقل هم خوب چیزی ویتا چند ساعت بیشتر نیست عرضه شده بعد دوستان مدعیند که یک هفته است دارند و 16 گیگ هم حافظه ی داخلی داره!

قضاوت با دوستان!

دوست عزیز دروغ محض میگه!

اگر یک نفر تو ایران امروز نشون داد که ویتا داره من به شما یک پلی استیشن 3 رایگان میدم!

والا عقل هم خوب چیزی ویتا چند ساعت بیشتر نیست عرضه شده بعد دوستان مدعیند که یک هفته است دارند و 16 گیگ هم حافظه ی داخلی داره!

قضاوت با دوستان!
آخه من دیدم مثلا کال اف دیوتی 2 هفته مونده بود عرضه بشه تو ایران نسخه اورجینالش بود:-/
خب ببین سونی اینا رو زودترمیده به فروشنده ها بعد میگه تو این تاریخ عرضه کنین خب اینجا چون ایرانه سونی نظارتی هم نداره لابد زودی عرضه میکنن=))
کلا همه بازی ها اینجا زودتر میاد...
دوستم مدال افتخار رو اون سال فک کنم 3 هفته ای زودتر گرفته بود:))
این رو هم تا نری و نبینی نمیشه گفت...ولی شاید راست بگه اخه میگه حضوری هم میشه واسه خرید رفت..گفت تا سه شنبه یا چهارشنبه احتمالا بار جدیدشون میاد:-/

آخه من دیدم مثلا کال اف دیوتی 2 هفته مونده بود عرضه بشه تو ایران نسخه اورجینالش بود:-/
خب ببین سونی اینا رو زودترمیده به فروشنده ها بعد میگه تو این تاریخ عرضه کنین خب اینجا چون ایرانه سونی نظارتی هم نداره لابد زودی عرضه میکنن=))
کلا همه بازی ها اینجا زودتر میاد...
دوستم مدال افتخار رو اون سال فک کنم 3 هفته ای زودتر گرفته بود:))
این رو هم تا نری و نبینی نمیشه گفت...ولی شاید راست بگه اخه میگه حضوری هم میشه واسه خرید رفت..گفت تا سه شنبه یا چهارشنبه احتمالا بار جدیدشون میاد:-/

دوست من بازی فرق می کنه!

من Gears Of War 3 رو یک ماه زودتر از عرضه بازی کردم!

سونی تنها 12 ساعت زودتر محصولاتش رو برای فقط نمایندگی هاش میفرسته یه چیزی مثل سوال کنکور میمونه:دی

اگر اینطوری نبود صفی هم تشکیل نمیشد شب قبل از عرضه....

تو ایران هم اینطوریه!

یک آلبوم موسیقی دقیقا در یک روز مشخص توذیع میشه و امکانش نیست یک روز زودتر شما اون رو جایی پیدا کنید! نهایت فرق زمانیش یکی دو ساعته!

آقا من چند روز دیگه می خوام برم امارات آخرسر نفهمیدم قیمتش چقدر تو رو خدا یه باسواد جوابم درست حسابی بده بعدشم این مموری های تقلبی چیه؟

دمه هرکس جوابم داد درد نکنه=))

آقا من چند روز دیگه می خوام برم امارات آخرسر نفهمیدم قیمتش چقدر تو رو خدا یه باسواد جوابم درست حسابی بده بعدشم این مموری های تقلبی چیه؟

دوست عزیز تو امارات PSVita پیدا نمی کنید در این بازه ی زمانی!
PSVita هنوز عرضه ی جهانی نشده!
بهتره که صبر کنید نا به طور جهانی در 22 فوریه عرضه بشه!
اگر هم قرار باشه تو دوبی ایران یا هر کشور دیگه به جز ژاپن موجود باشه همونی هست که از ژاپن آوردند که من شرایط پولیه ژاپن رو عرض کردم خدمت دوستان که قیمت خیلی بالا میشه!
PlayStation Vita Memory Card
همونطور که در تصویر زیر میبینید یک فرم خاصی از مموری کارت هستش که مشابه مموری های SD و MS نیست و در بازار اصلا موجود نیست که بخواد تقلبیش موجود باشه!
pa.206444.1.jpg

همونطور که UMD یک فرم خاصی از دیسک DVD بود که خامش هرگز در بازار جهان تولید و عرضه نشد!

این مموری هم انحصارا توسط خود سونی عرضه میشه و فعلا هیچ شرکت دیگه مثلا (SanDisk) مشابهش رو تولید نکرده و بعید هم به نظر میرسه سونی ساخت این مموری رو از انحصار خودش خارج کنه!

قیمت مموری 32 گیگ ویتا حدود 120 دلار هستش!

من که گفتم تو ایران یکی میگه دارم=))500 تومن...
مموریش هم قیمتش بالاست که البته اگه اشتباه نکنم تو سایت IGN گفته که چین مموری تقلبی رو ساخته:))
مموری psp قبلی هم گرون بود که بعد مدل های تقلبیش اومد بیرون...کلا مموری اصل گرونه فقط مموری چینی ارزونه و خب کیفیت مموری اصل رو نداره

TRoy1990 دست درد نکنه می دونی حدودا قیمتش جقدر است
ببخشید این قدر سوال می کنم شرمنده.

ویتا از ژاپن تشریف بیارند ایران یا برند دوبی از اونجا بیان ایران یا ببریش چین از چین بیاریش ایران در هر صورت بالای 800 هزار تومان به پول ایران میشه!

از امارات هم بخواید بخرید هم بالاخره باید از ژاپن بره امارات (امارات که از خودش تولید نمی کنه)

خب چه کاریه شما اراده کن از ژاپن مستقیم میفرستند ایران ولی با اون نرخ های بالا...

بهتره که تا عرضه ی جهانی صبر کنید اون موقع خواه نا خواه بازار امارات و به دنبالش بازار ایران پر میشه از ویتا و قیمتش هم حدود 400 تومان میشه اون زمان!(اگر جنگ نشه دلار سر به فلک نکشه البته)

دوست من بازی فرق می کنه!

من Gears Of War 3 رو یک ماه زودتر از عرضه بازی کردم!

سونی تنها 12 ساعت زودتر محصولاتش رو برای فقط نمایندگی هاش میفرسته یه چیزی مثل سوال کنکور میمونه:دی

اگر اینطوری نبود صفی هم تشکیل نمیشد شب قبل از عرضه....

تو ایران هم اینطوریه!

یک آلبوم موسیقی دقیقا در یک روز مشخص توذیع میشه و امکانش نیست یک روز زودتر شما اون رو جایی پیدا کنید! نهایت فرق زمانیش یکی دو ساعته!
حالا شاید اینا خواستن بگن ما آخرشیم یه هفته اس داریم
ولی دیگه از الان به بعد میتونن بیارن...گفته تا سه شنبه یا چهار شنبه میاریم دوباره:-/
اگه واقعا وارد کننده باشن این 500 که دارن میگیرن واسشون کلی سود داره...که احتمالا اصلا کاری میکنن گمرک هم ندن
بیشتر وارد کننده ها گمرک نمیدن=))

مموری psp قبلی هم گرون بود که بعد مدل های تقلبیش اومد بیرون...کلا مموری اصل گرونه فقط مموری چینی ارزونه و خب کیفیت مموری اصل رو نداره

مموری قبلی Memory Stick Dou بود که یک فرمت رایج بود که قبل از اینکه اصلا PSP باشه این مموری بود تو بازار و 100 شرکت مختلف تولیدش می کردند اصلا چیزی نبود که بحث تقلبی بودنش پیش بیاد ، سونی هم یه شرکت بود مثل بقیه که اون مموری رو تولید میکرد بقیه تقلب نمی کردند که!

الان 100 تا شرکت هست که دیسک خام بلوری رو دارند تولید میکنند دارند از سونی تقلب می کنند؟ مگه بلوری مال سونیه؟ سونی هم یه شرکت مثل بقیه داره یک استاندارد رو رعایت می کنه!

CD
DVD
Blu-Ray

و اما UMD چی بود این وسط؟

یه دیسک انحصاری بود که بعد از 5 سال هم هیچ نمونه ی خامی ازش پیدا نشد!

چون توجیه اقتصادی نداشت براش تولیدش!

این مموری هم به همین شکل!

شرکت سازنده ی مموری دیوانه که نیست فقط به خاطر 1 دیوایس که تو دنیا از این مموری استفاده میکنه بره تولیدش کنه!

میره MicroSD میزنه که 1000 جور دیوایس الکترونیکی اعم از موبایل و دوربین ازش استفاده میکنه!

moj1370 vs TRoy1990

بچه ها دستون درد نکنه ، دیگه آخرش من چبکار کنم !مطمینی قیمتش 500 تو امارت تا اوسط دی چون من می خوام اوم موقع بگیرم
من از امارات خبر ندارم...
ولی تو ایران که میگن 500 راست و دروغ رو نمیدونم که دارن یا نه ولی قیمتش بالاتر از این نیست همینم خیلی بالاست...
بازی شم باید بخری ...واست یه 600 در میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or