عادات عجیب شما در بازی‌ها

نمیدونم کسی همچین عادتی رو داره یا نه؟
من همیشه به یه بدبختی میرم بازی میخرم و چند ساعت بابتش وقت میذارم.وقتی میام خونه بازی رو نصب میکنم ولی دیگه تو بازی نمیرم.میذارم فردا صبح برم بازی کنم.نمیدونم چه عادتی دارم آخه؟:-/

من همیشه به یه بدبختی میرم بازی میخرم و چند ساعت بابتش وقت میذارم.وقتی میام خونه بازی رو نصب میکنم ولی دیگه تو بازی نمیرم.میذارم فردا صبح برم بازی کنم.نمیدونم چه عادتی دارم آخه؟:-/
پس من رو چی میگی که دو سال قبل چند تا بازی خریدم هنوز نصبشون نکردم!!!!

من هم دقیقا همین عادت رو دارم

نمیدونم چه مرضی دارم وقتی دارم gta IV یا هیتمن بازی میکنم تا جای ممکن دشمنمو زجر کش میکنم خیلی هم بی رحم هستم
مثلا gta IV اونجا که یارو رو تعقیب میکنی بعد از ساختمون آویزون میشه داره میوفته من به جای اینکه کمکش کنم میندازمش پایین
یا وقتی هیتمن بازی میکنم اگه کسی اطراف نباشه که به من شک کنه یه گلوله توی زانو میزنم یارو پهن زمین شه بعد سعی میکنم یه سرنگ یا چاقو همراهم باشه تا بزنم با اون ناکارش کنم
یه مرحله هم توی هیتمن جدیدهه بود که مردم جمع شده بود من باید توی جمعیت سه نفرو میکشتم
به جای استتار یه تیر هوایی زدم بعد همه رو قتل عام کردم

نمیدونم چه مرضی دارم وقتی دارم gta IV یا هیتمن بازی میکنم تا جای ممکن دشمنمو زجر کش میکنم خیلی هم بی رحم هستم
مثلا gta IV اونجا که یارو رو تعقیب میکنی بعد از ساختمون آویزون میشه داره میوفته من به جای اینکه کمکش کنم میندازمش پایین
یا وقتی هیتمن بازی میکنم اگه کسی اطراف نباشه که به من شک کنه یه گلوله توی زانو میزنم یارو پهن زمین شه بعد سعی میکنم یه سرنگ یا چاقو همراهم باشه تا بزنم با اون ناکارش کنم
یه مرحله هم توی هیتمن جدیدهه بود که مردم جمع شده بود من باید توی جمعیت سه نفرو میکشتم
به جای استتار یه تیر هوایی زدم بعد همه رو قتل عام کردم

ههههه:d
من هم تو هیتمن همینجوری هستم
4 بار هیتمن 4 رو رفتم هنوز دلم رو نزده
تو مرحله اخرش m4 میگرفتم همرو مکشتم
همون مرحله بارونیه
حتی یک ادم معمولی هم زنده نذاشتم:d
خیلی بهم حال میده
تو gta وقتی یک پلیس رو ادم میزنه بعد فرار میکنه خیلی حال میده
مخصوصا وقتی داره دنبالت میکنه که بزنتت بعد ببریش یک جای خلوت بزنیش:d

نمیدونم چه کرمیه تو کل روز بدنم کوچکترین خارشی نداره, ولی همین ک اقدام به یازی کردن میکنم انگار یه خشاب ترا انداختم!!!:| (نخ سوزن موقع فیفا و پرو بازی کردن اونم با رفقا!:|:d)

دیدید تو بعضی بازیا میرسی به دو سه تا راه که یکیش راه اصلیه, با اینکه میدونم اون یکیا چیزی ندارن اما باز نمیدونم چرا یه سرکی بهشون میزنم و برمیگردم!

یک عادت جالبی که وسط بازیهای دو نفره مثل فوتبال یا.... دارم اینه که ضمن اینکه دارم بازی میکنم راجب مسائل روزمره و مشکلات زندگی صحبت میکنم و جالبتر اینه که اون نفر دومی هم که داره باهام بازی میکنه منو همراهی میکنه...:d

بعدش که خوب سرشو گرم کردمو حواسشو بردم توی مسائل روزمره در یک فرصت مناسب زهر خودمو میریزم و شکستش میدم.:>

تو Fifa اگر از تیم حریف (چون تک فرزندم معمولا با CPU و روی Legendary بازی می‌کنم) جلو بیوفتم هی بهش آوانس می‌دم که گل بزنه بعد که گل خوردم هی به خودم فحش می‌دم:|:دی

من يه عادتي كه در خريد بازي دارم اينه كه وقتي منتظر يه بازي بزرگ هستم مثلا گرز اف وار هستم يا يه بازي شاخ ديگه . روز و شب لحظه شماري مي كنم كه بازي منتشر بشه ولي روز انتشار بازي كه مي رسه از خريد اون بازي سرد ميشم و دو هفته بعد بازيشو ميرم ميخرم . قبل از انتشار بازي بيقرار بازيم ولي بعداز انتشار با تاخير مي خرمش و يا اينكه اصلا مي ذارمش كنار و بازيش نمي كنم

نمیدونم چرا وقتی pes بازی میکنم همیشه پاهام یخ میزنه ...

همینطور عادت دارم مردم رو تو بازی زجر بدم ...

دو رد دد مثلا یارو رو میکشوندم رو زمین و ..

معمولا بیشتر دوست دارم که در بازی ها در قالب یک شخصیت منفی قاتل و بشدت وحشی و ادم کش بازی کنم که مردم را به وحشیانه ترین روش سلاخی میکنه
و زیاد از بازی در قالب نقش مثبت ها خوشم نمیاد

من موقع بازی کردن پاهام نباید رو زمین باشه!!! کلا نمیتونم اینجوری بازی کنم! اول پاهامو میزارم بالای میز بعد رو آیکون بازی کلیک میکنم!!! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or