عادات عجیب شما در بازی‌ها

در بازی های سوم شخص،دوربین بازی رو که می چرخونم،شخصیت بازی باید صاف تو چشمام نگاه کنه!:dسرشو این ور و اون ور کرد، بازیرو می ذارم کنار!
قابلیت دریفت زدن یک ماشین ، اهمیت بیشتری داره برام نسبت به سرعت و ظاهر اتومبیل!:d به خاطر همین،دیفرانسیل تخت سوپر اسپرتای آمریکایی و میتسوبیشی لنسر،جزء اولین انتخاب ها برای بازی اتومبیل رانیم هست!
به هر دلیلی دریفت می زنم! حتی اگر یک پیچ نرم در جاده باشه،ترجیح میدم ماشینم بلغزه و از کنترل کردنش لذت ببرم!:d از پاشیدن ذرات آب و بلند شدن دود لاستیک، به شدت ذوق زده میشم!
وقتی یک صحنه ی سینمایی عظیم و غیر منتظره می بینم(مثلاً سقوط هواپیما در آنچارتد3)،ناخود آگاه دهنم باز می مونه و میگم:WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!:d
در بازی ASSASSINS CREED ، ترجیح میدم نیزه رو از دور،پرت کنم به طرف سربازان تا این که خودمو به زحمت بندازم برای شمشیر و مشت و لگد کاری!:d

تو بازی با pc صندلیم گرم بشه نتونم بشینم بازی رو pause می کنم 30 دقیقه بازی نمی کنم :دی ... مگر اینکه بازی آنلاین بشه

پنجره رو باز می کنم تا هوا ردیف شه :دی !

توی بازی های RPG قبل از یک گفت و گوی مهم سیو میکنم بعد گفت گو رو شروع میکنم بعد که نتیجه رو دیدم ، لود میکنم به قبل و باز یک سری ئیالوگ دیگه رو انتخاب میکنم تا نتیجه متفاوت رو ببینم !
یادم میاد تو Deus Ex : HR چهل و پنج دقیقه داشتم همین کار رو میکردم !

بعضی وقت ها توی most wanted 2012 روانی میشم اونقدر ماشینو به در و دیوار میکوبم که خسته شم بعد میرم repair میکنمش یا باز بعضی وقت ها ماشینه یک خط میفته سریع میرم repair میکنمش .

من تو مولتی یکی بزنم میزنم رو میز فحش خواهرو مادرشو میدم. :|
یه عادت که جدیدا در خودم کشف کردم اینه که تو بازی های هر دو سه تا تیر که میزنم یه خشاب عوض می کنم :d
منم همینطور. :|

من نمیدونم چرا هر وقت میخوام یه بازی خفن رو بازی کنم یا خارش پیدا میکنم یا باید برم دستشویی یا سردم میشه یا... خلاصه هر وخ بخوام حال کنم کل دنیا دست به دست هم میدن که نزارن
تو کامپیوترم وقتی بازی میکنم دائما باید از این مسئله در ترس باشم که یه وقت نپره بیرون!!

همیشه همه ی سکانس هایی که در بین بازی یا در اول یا آخر بازی پخش میشن رو نگا میکنم!چه سکانس ها باحال باشن چه ضد حال!همرو نگا میکنم!و همینطور بعد از اتمام بازی منتظر میشم که نام سازندگان بازی از اول تا آخر بره و نمیزنم که اون قسمت بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or