عادات عجیب شما در بازی‌ها

اسلحه هام حتما باید خشابش کامل باشه

توی گاد اف وار وقتی باید کلید دایره رو تند تند بزنیم با دست راست دسته رو میگیرم با انگشت سبابه دست چپ(:d) میزنم

اگه پدر یا مادرم کنارم باشن همیشه بازی رو استپ میکنم میگم شاید صحنه بدی داشته باشه ببینن کلمو بکنن:d

یک عادت جدید جدیدا تو خودم کشف کردم

تو بازی های open-world با ماشین حتما میزنم به مردم به بینم خونشون میریزه رو ماشین یا ماشینو میزنم به دیوار تا ببینم طبیعی ماشین میترکه :d

--------------------------------------

توی همه بازی ها هم باید زیرنویسو قبل از ورود به بازی روشن کنم

اسلحه هام حتما باید خشابش کامل باشه

توی گاد اف وار وقتی باید کلید دایره رو تند تند بزنیم با دست راست دسته رو میگیرم با انگشت سبابه دست چپ(:d) میزنم

اگه پدر یا مادرم کنارم باشن همیشه بازی رو استپ میکنم میگم شاید صحنه بدی داشته باشه ببینن کلمو بکنن:d

منم عینن این عادتتو دارم!همیشه خشاب هام باید پر باشن!اصلا نمیتونم تحمل کنم که یه گلوله از خشاب کامل کمه!
اگه مامان بابامم پیشم بشن مثله تو میزنم ستوپ!

1_من در حین بازی بایستی اول رو صندلی چار زانو بشینم و دسته یا کیبورد بزارم رو شکمم و راحت باشم
2_اگه هم کسی اطرافم نشته باشه و بازی نگاه کنه سعی میکنم مث روانی ها بازی نکنم
3_همیشه پدر،خواهر،برادر،مادرمو وادار میکنم اون قسمت هیجانی بازیو نگاه کنن و این عادت باعث شده غیر خواهرم بقیه از اتاقم برانم(خواهرم از قسمت هیجانی بازی ها خوشش میاد)
هر وقت تو بازی کفرم درمیاد مث بازی پی اس میرم قشنگ از بازی خارج میشم و میرم سراغ کالاف
بیشتر رو 360 عزیزم بازی میکنم
یه عادتی که تو بازی کالاف دارم اینه که مث دیوونه ها نمیرم وسط میدون. درجه سختی تا آخر میزارم و مث تک تیر انداز ها دشمن با مگسک تفنگه از فاصله دور میزنم اگه هم دور بین دار باشه دیگه فاتحشون خوندس

توی بازی ها مخفی مثل همین Hitman Absolution برای رفع خستگی:d وقتی میبینم کسی میفهمه تا خشاب اخرو تو سرش خالی میکنم:d یا جاهایی که sniper یا ... میگیره اگر کسی منو ببینه تا جایی که خشاب دارم همه رو میکشم(چه ادم معمولی چه دشمن)
با حایی که sniper میگیرم (نمیدونم چرا اینجوری هستم) اگر باید یک نفرو بکشم , وقتی که کشتمش باید برای اینکه تیر ( sniper یا تفنگ هایی که یک گوشه افتاده )حروم نشه همشو به درو دیوار بزنم:dبعد که خالی شد میرم :d

یکی از عادت هام تو بازی skyrim اینه که ترجیح میدم پیاده برم تا اینکه از fast travel نقشه استفاده کنم تا منو به مکان خواسته شده ببره!:d
این کار خیلی زمان میبره!شاید برا رفتن به یه ماموریت فقط راهش 1 ساعت طول بکشه در صورتی که با استفاده از fast travel نقشه فقط 2 دقیقه!:d

هنگام بازیه مولتی( مث بتل 3 آنلاین ) به خودم جَو میدم!
مثلا میرم یه جا حرکت کاور گیریو تقلید میکنم:دی! یا مثلا میدوم و بعد میپرم و رو هوا سینه خیز میشم :دی!
تو اسکایریم هم همیشه از هیولاهای خفن دوری میکنم :| سعی میکنم بیشتر به راهزنا کمک کنم:دی!
منم دقیقا عادت دارم خشابم کامل باشه :دی!
همیشه سعی میکنم تفنگایه LIGHT یا MEDIUM رو وردارم چون با شاتگان و ...کار نمیتونم بکنم :|

عادت خواصی نیست... جز ریلود پی در پی، حتی واسه یه گلوله!
- بنظر بعضی، طرز گیم پد گرفتنم یکم نامتعارفه!
من علاوه بر اینکه انگشتای اشاره رو میذارم روی R1 و L1 ؛ انگشتای بعدی (وسطی) رو هم میذارم روی R2 و L2 ، و فقط دوتا انگشت از هر دستم میره زیر دسته...
گویا خیلی ها اینطور نیستند:d

من فکر میکردم منظور از عادت این که مثلا تو خود بازی چی کار میکنیم :دی
اگه غیر از اونه من هنگام مولتی بازی کردن به طرز عجیبی با خودم انگلیسی حرف میزنم :| دلیلشم نمیدونم چیه!
جو میدم! شاید میخوام به خودم بفهمونم اره داش ما ـم بلدیم :دی

من عادت دارم تو مولتی پلیر کسی که منو بکشه کلی فحش بهش بدم !
مخصوصا اگه از خودم بهتر بازی کن و با تاکتیک بزنه دیگه عمش صلواته :d:))
توی سینگل هم اگه یه مرحله رو چند بار برم و نتونم رد کنم اعصابم داغون میشه و بازم فحش کاری و Alt + F4 :d و تا یه ماه طرفش نمیرم . آخه اکثر بازی هارو رو آخرین درجه سختی میرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or