عادات عجیب شما در بازی‌ها

ممنون از دوست خوبمون بخاطر تاپیک باحالش:دی
منم یه عادت مسخره که یادمه این که تو Hitman : Absolution باید در هر حالی افرادو هدشات میکردم، در هر موقعیتی، آروم، در حال مردن، حتی یادمه یه بار تو یه صحنه یه نفرو هدشات کردم و بلافاصله تیر آخرو خوردم!:))

تو همین مدال اخری یه ریلود میکردم از یارم تیر میگرفتم:d
این رفیقمون هم مشکوکه میگه فقط باید پام شرت باشه:d اون موقع ویچر 2 بازی کنه بعد مثلا............ بشه بعد ننه بابا بیان از روی شرت همه چیزو میفهمن که:))

تو همین مدال اخری یه ریلود میکردم از یارم تیر میگرفتم:d
این رفیقمون هم مشکوکه میگه فقط باید پام شرت باشه:d اون موقع ویچر 2 بازی کنه بعد مثلا............ بشه بعد ننه بابا بیان از روی شرت همه چیزو میفهمن که:))

خیلی از این حرفت خوشم اومد!آخر خنده!:))

زیر سوال بردن قوانین فیزیک تو بازی های شوتر !جسد که میبینم میخوابم میرم توش یه عادته !چاقو زدن به یار خودی که اغلب باعث باختت میشه تو اسکایریمم بعضی موقع ها یارم رو میزنم باش یه دویل میزنم بعد که مردم ( نامرد خیلی قویه ) یه لود دیگه میزنم پریدن از هواپیما تو ارتفاع هزار متری تو جی تی ای

من تو بازی های ریسینگ (shift2) نزدیک خط پایان حتما باید ترمز دستی بکشم :d:d.وبه خاطر همین کار شده مقام اولی رو ازدست بدم ولی بازم این کارو میکنم:d

اقا من همیشه توی بازی های شوتر سعی میکنم بیشتر از نزدیک درگیر شم تا تیر تموم نکنم مخصوصا در دداسپیس
یا مثلا تفنگ قوی رو دست نمیزنم توی گیرز من همیشه تیر لنسرم 420 و دست نمیخوره و میرم جلو با اربرقی در میفتم به جون دژمن ها
توی بازی های ریسینگ خیلی دوس دارم با تورمز دستی تیکاف بکشم همین طور علکی توی مسابقه میزنم خیلی حال میده شما هم امتحان کنید
فیلم بازیهارو هم اکثرا میزنم جلو مگه مهم باشه
توی فایتینگ خیلی روی یه تاکتیک وای میسم علاوه بر پوکیده شدن حریف اعصابش هم داغون میشه
بین مخفی کاری و شلوغ کاری بازم با این که مخفی کاری راحت تره ولی من شلوغ کاری رو میپسندم مخصوصا تو اساسینز کرید و متال گیر رایزینگ

من تو بازی های ریسینگ (shift2) نزدیک خط پایان حتما باید ترمز دستی بکشم :d:d.وبه خاطر همین کار شده مقام اولی رو ازدست بدم ولی بازم این کارو میکنم:d
ای گفتی این کرم رو تو فورزا هاریزن میزارم رو درجه اخر بعد 40 بار که دارم اول میشم این کرم میلوله و اخرش میبازم و فحشو به خودم و مایکرو سافت و ترن 10 و... میکشم هیلو مولتی که میزنم موقعی که تو بازی میرم یه ماشین بر میدارم سی دل خودم تاب میخورم نه تیری میزنم فقط میرونن بعد همگروهیهام ...ck u ya damn u ya son of bit... میگن بم کلی بشون میخندم و منم یه بیلا. بشون میگم و بازم میگردمایا شما هم مثه من این کرمو دارین موقعی که اسکایریم داره لود میشه برید غذا بخورید دستشویی برید لامصب لودینگاش ادمو پیر میکنه

یکی از عادات گندی که توی بازی کردن دارم اینه که فیلم وسط بازیها رو میزنم جلو.آرزومه یه فیلم رو نگاه کنم ولی نمیتونم.
یکی دیگه از عادات من توی فوتبال اینه که مرض دارم همیشه از فاصله 90 متری شوت کنم و یا میرم تا نزدیک دروازه بعدا پاس میدم به عقب.:d
یکی دیگه هم از عادات بد من توی بازیها اینه که توی بازیهایی مثل GTA همیشه میخوام طوری ترمز بگیرم که دقیقا سرجایی که میخوام وایسم مثلا اگه بخوام پشت چراغ قرمز وایسم دوست دارم طوری تنظیم کنم که وقتی ماشین وایسه که دقیقا 1 میلیمتر مونده به خط عابر.یعنی اون بین اصلا ترمز رو ول نمیکنم.

توی بازی های مختلف فرق میکنه مثلا
توی rpg ها و openworld ها اول مراحل فرعی را تموم میکنم بعد میرم مراحل اصلی ( مثلا برای skyrim تا سه چهار ماه سراغ مراحل اصلی نرقتم ) و دیگه اینکه خدای خساست هستم (دریغ از یه سکه )
داخل racing ها به جای ترمز کردن ماشین را به دیوار میکوبم :d ( ترجیحا سر پیچ ها )
توی fps ها مثل cod رامبو بازی در میارم ( به هیچ وجه من الوجوح هم کم نمی آرم:d ) و وقتی میخوام پشت دیوار را نگاه کنم خودم هم کج میشم
کرم ریلود کردن هم فکر کنم مسری باشه
اگه یه اسلحه یا قدرت جدید پیدا کنم اول میرم یه جای شلوغ و وسط جمعیت امتحانش میکنم . بعد بازی رو ریلود میکنم
بازم هست ولی فعلا یادم نمیاد

تا لودینگ بین مرحله ها برسه خودم رو نگه می دارم( خدا نکنه که بازیش مثل آنچارتد 3 لودینگ نداشته باشه و همین جوری هی بره مرحله بعد )

آقا کلیه درد می گیریم ها ( مثل همساده بخونید )

آقا من GTA IV که میزنم با ماشین گازشو میگیرم یهو میپرم پایین نیکو پشتک خرکی میزنه من کیف میکنم یا تا حالا 1000000000 بار با هلیکوپتر رفتم رو هواپیما سعی کردم رو باله ی هواپیما فرود بیام و پیاده شم همش هم با مغز میرفتم تو زمین

تا لودینگ بین مرحله ها برسه خودم رو نگه می دارم( خدا نکنه که بازیش مثل آنچارتد 3 لودینگ نداشته باشه و همین جوری هی بره مرحله بعد )

آقا کلیه درد می گیریم ها ( مثل همساده بخونید )
اتفاقا منم شدید ریلود میکنم!
و خیلی خسیس هستم تو از دست دادن مهمات و اینا!
خیلی عادتای بد دارم ولی یادم نمیاد فعلا!
آها به قول یکی از دوستا باید دیالوگ هارو حتما بخونم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or