عادات عجیب شما در بازی‌ها

بنده کرم کل اف دیوتی دارم
اول بازی که یه سلاح سنگین با یه کلت بهم میده با سنگم که شده این کلتو عوض میکنم
دوم اینکه کال اف دیوتی هر مرحله ای رو که رد میکنم با موزیک آخرش و پایان غم انگیز یا خوشحال کنندش گریم میگیره (پسرما:d)
وقتی هم که دارم اساسینز بازی میکنم میرم کنار دریا تند میدو ام به ماهی گیرا تنه میزنم میندازمشون تو آب
موقه ی کانتر هم زرت زرت Q میزنم:d
خدا شفا بده همرو

من موقعی که Farcry 2 بازی میکردم ، وقنی دشمانا به سمتم شلیک میکردند و من هم سنگر میگرفتم سر خودم رو (تو دنیای واقعی) پایین میاوردم که گلوله بهم نخوره ! یعنی خیلی برام عجیب بود به طور ناخودآگاه با شلیک دشمن من هم سرم رو میدزدیم و میاوردم پایین !
ولی عجب بازی بود پنچ بار تمومش کردم (با چهار تا شخصیت مختلف) !

الان به یه نکته دقت کردم تو sleeping dogs ، اول مسابقات رانندگی باید اون دختره که پرچم دستشه رو بکشم یعنی تا این حد که اگه نتونم بکشم از اول تکرار میکنم :|

من اول میرم تنظیمات گرافیک رو رو آخرین حد میزارم!!!
بعد از این که کامپیوتر پدرش در اومد:d دوباره یواش یواش کمش میکنم تا روون اجرا بشه!!!!

تاپیک جالبیه
من فقط و فقط تو فیفا مشکل دارم :d
از فیفا 2002 من هر بازی که میباختم دسته رو پرت میکردم رو دیوار:d
اگه تیم حریف قبل از دقیقه 10 گل بزنه هرچی فحش از دهنم دربیاد به تیمم و بازیکنام میدم:d
اگه بیشتر از یکی گل بزنه که واویلا:d
همیشه هم موقع بازی گزارش میکنم و اگه چند دقیقه یادم بره میگم ببخشید ارتباطمون قطع شده بود :-"
کلا این فیفا رو مخ من خیلی اثر میزاره
هی به خودم میگه دیگه این بازیو نکن ولی مگه میشه
sheklak%20%2817%29.gif

فیفا :
یه سری چیز های طبیعی مثل فحش دادن ( نه شدید مثلا در حد الاغ و چلاغ و این چیزا :d ) . داد کشیدن و تعریف کردین از حرکات بازیکنان ( مثلا تمیییییییییییییییییز :d)
چیز های غیر طبیعی : موقع پتالتی گرفتن کنترلر رو یه دسته می گیرم و سرم رو تا حد ممکن به مانیتور نزدیک می کنم :d ( معمولا از 5 تا 4 تاش رو درست می پرم ;;))
از همه جالب تر بعد از گل دقیفا خوشحالی ای رو که بازیکن من انجام می ده انجام می دم , حتی اگه بالانس و این چیزا بزنه بدو بدو می رم رو تختم امتحان می کنم :d ادا مربی ها رو هم در می یارم :d

من که همیشه دراز کشیده و مثل جنازه بازی میکنم:dهر کی ندونه فکر میکنه خوابیدم
ولی خدا نکنه یکی تو بازی منو بکشه .....فحشه خواهر مادرشو میدم:dاینجور مواقع بابام میاد بالا سرم میگه پسره خر مگه مجبوری هم اعصاب مارو خورد کنی هم اعصاب خودتو:|

الان به یه نکته دقت کردم تو sleeping dogs ، اول مسابقات رانندگی باید اون دختره که پرچم دستشه رو بکشم یعنی تا این حد که اگه نتونم بکشم از اول تکرار میکنم :|
چقد بي رحميد شما!!!:d
من ي بار اونو كشتم دوباره از اول رفتم ايندفه نزدم بهش!!!!
:d

گیم که بازی میکنم میرم توی غار (!) :d
یعنی هیچکس نباید با من صحبت کنه یا حرف بزنه همه هم میدونن وقتی من دارم گیم میزنم یعنی توی حال خودمم پس کسی به من کار نداره :d

من قبلنا که fifa بازی میکردم وقتی تکل میزدم با پامم یه یه لنگی مینداختم که کارم واقعی تر بشه!!!!!:d
(یعنی هنوزم این کارو انجام میدم)

آخرین ویرایش:
اون ریلود کردن وحشیانه رو هستم که واقعا هرکاری میکنم نمیتونم ترک کنم :d سرک کشیدن به نقاط مختلف بازی و پیدا کردن همه سوراخ و سنبه ها هم همینطور . بازی یک سال هم طول بکشه نمیتونم نصفه نیمه تمومش کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or