عادات عجیب شما در بازی‌ها

موقع بازی کردن من همیشه بازی رو نقد می کنم ، پیشبینی هم می کنم

و همیشه یه عادذت بد و عجیبی که دارم برای یه بازی له له می زنم و کلی دنبالش می رم و وقتی می گیرم و نصب می کنم

دلمو می زنه :))

البته بازی هایی که قبلا رفته بودم رو می گم

تو بازی‌های اتومبیل‌رانی موقعی که دارم به خط پایان نزدیک می‌شم یه ترمز خفن میکنم و سر فرمون رو کج میکنم :| از خط پایان که رد میشم ماشینا یکی یکی میان میخورن بهم نابود میشیم همگی با هم :دی

یه عادتی دارم من، وقتی بازی Fighting بازی می کنم اول از همه باید برم تو تنظیمات، تایم بازی رو بذارم رو بی نهایت! :دی نمی دونم همگانیه یا فقط من اینطوریم! دیدن لیست حرکات شخصیت ها هم که جای خود داره! :دی
و اینکه وقتی دارم یه بازی سوم شخص انجام میدم، اول آنالوگ رو آروم به جلو حرکت میدم ببینم مدل راه رفتن آروم داره شخصیت یا نه! (فعلا فقط اینا یادمه! حالا بعدا مزاحم میشیم دوباره! :دی)

موقعی که در حال انجام یک بازی هستم که دوست دارم اینقدر آروم و بی حرکت میشم که انگار مردم.
تو بازی های رقابتی که کم میارم شروع میکنم ناسزا گفتن به سازنده بازی تا تمام زمین و زمان.
بقیه هم باید یادم بیاد!

من عادتی که دارم وقتی برای بار 5ام تو یه بازی سخت می میرم ، در اون لحظه هر کسی بقل دستم باشه مقصر اونو میدونم و میخوام بزنمش.هر کی حرف بزنه.بقل دستم باشه بگیر تا آخر.اگر شدید تر بشه.دسته رو میزنم میشکونم.البته جلوی خودمو میگیرم.و بعضی وقتا محکم دستم رو میکوبونم دیوار.:|
دومی اینکه نباید وقتی من بازی میکنم کسی بیاد جلوی تلویزیون.
سومی بازی که موسیقی درست و حسابی نباشه رو بازی نمیکنم زیاد.مثله فورزا:|
حضور ذهن ندارم.باید یه دور بازی کنم تا بگم چی به چیه.:دی

هر وقت یه بازی جدید بگیرم و یه بار بمیرم کنسول رو خاموش میکنم.
وقتی دارم فوتبال بازی میکنم بازی رو برای خودم گزارش میکنم :دی

من هروقت بازی ماشینی بازی میکنم باید صدا رو تا ته زیاد کنم تا بهم حال بده :|
تو لودینگ بازی ها همیشه لیست ترافی هارو نگاه میکنم تا لودینگ تموم شه :|
اگه لودینگ زیاد طول بکشه میرم پروفایلایه دوستامو میبینم
توی آنلاین وقتی میرم سراغ یه بازی تا نره تو اون بازی بیرون نمیرم بعضی وقتا حدود یه ربع منتظرم :|
اینارو الان یادمه بازم میام :d

خدا الهی همتون رو شفا بده. من تنها عادتی که دارم اینه وقتی با داداشم دارم فوتبال بازی میگنم هر وقت پاز میده میره wc من ترکیب تیمش رو دستکاری میکنم. خدا از سر تقصیراتم بگذره

تو call of duty multiplayer هر کی منو بکشه میگم WALL HACK داره
اگرم زیاد بمیرم wh رو on می کنم هدفم رو می زارم رو اونی که بش گفتم wh داره ببینم عکس والعملش چیه؟

من یک مشکل اساسی{عادت عجیب} دارم اگر بچه ها میتونن کمکم کنن :

ببین من وقتی یک بازی رو بازی میکنم تا بازی رو تموم نکنم نمیتونم به بازی دیگری رجوع کنم اگر حتی از بازی بدم بیاد این یکی از دلایل بوده که طرفدار بازی های JRPG شدم :d

کمک کنید !! :)

آخرین ویرایش:
این یکم توضیحش سخته:
تو GTA IV ماشین رو میذاشتم رو ریل منوریل، جوری که پهلوی ماشین سمتی باشه که قطار میاد! و پهلوی های پشتی ماشین تکیه گاه داشته باش!! وقتی قطار میزد به ماشین خودتون حدس بزنید دیگه!!!! ماشین میرفت هوا... انقد قشنگ میشــــــــــد :دی :دی عادت شده بود واسه ما :| روزی 30-40 بار این کارو میکردم :| بعدشم میگفتم خدا این خوشیا رو از من نگیره انشالا :| :دی

من همیشه تو بازی های FPS اول بازی به زمین نگاه میکنم، که ببینم یارو پاهاش معلومه یا نه :d

توی بازی های اپن ورلد و مخصوصا GTA سعی میکنم خیلی خشن باشم، زرت و زورت ملت رو میکشم، وقتی میخوام سوار ماشین بشم نمیرم از ماشین بندازموشن بیرون، با یه Pistol هدشات ـشون میکنم.
اون صحنه ای که خونشون میپاشه رو شیشه بسیار لذت بخشه :d
واسه همین زیباترین اچیومنتی که گرفتم تو RDR بوده. همونی که باید یه زن رو طناب پیچ میکردیم و می انداخیتمش رو ریل قطار! عالی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or