عادت عجیب زیاد دارم:dولی اینا یادم اومدن:
1- توی IV دم ماشین پلیس یه جوری که نفهمن یکی رو از ماشینش پرت میکنم بیرون بعد مبذارم بزنتم تا پلیس بیاد بگیرتش بندازتش تو ماشین:dبعد از سوار کردن متهم یکم دورتر که شدن ماشین رو با RPG منفجر میکنم:d
2- خیلی احمقانس ولی وقتی IV بازی میکنم برای خودم داستان میسازم:d مثلا آشوب درست میکنم و بعد کلی آدم میکشم بعدش که درجه Wanted ــم زیاد شد با یک ماشین مقاوم فرار میکنم. بعد مجسم میکنم که توی
اخبار جنایات منو به عنوان تروریست نشون میدن و میگن این بزرگترین حادثه تروریستی در تاریخ ایالات متحده اس و فلان تعداد آدم کشته شدن
3-توی GTA عادت دارم با هلیکوپتر به بلند ترین ساختمون میرم. بعد اون بالا با چیت کد یک موتور ظاهر میکنم و از بالای ساختمون با موتور میپرم پایین. البته جوری که شخصیت بازی یه خراشم ور نداره:d
3-توی اسکایریم حتی وقتی میخوام با یکی صحبت کنم هم Autosave میکنم:dاونم یکی در میون که مشکلی پیش نیاد:d
4-وقتی میخوام توی ماینکرفت منابع کمیاب مثل طلا یا الماس پیدا کنم تا جایی که میشه میرم زیر زمین و وقتی رسیدم به bedrock اطرافمو به شکل افقی میکنم و سالها اینکارو ادامه میدم:dهمیشه هم 7 ،8 تا چنتا کلنگ بام هست:d
5-عادت دارم بازی های قدیمی که خیلی دوست دارم مثل Serious Sam: TFS رو اینقدر بازی و تموم میکنم که تک تک لحظات بازی رو حفظ کنم:dحتی تعداد ، مکان و نوع دشمنا رو به دقت حفظم:dاین روند رو
با Doom و Stronghold و Quake و چنتا بازی دیگه ادامه دادم:d
6- این عادت از بچگی باهامه:dموقعی که میخوام توی یک Racing بپیچم اینقد اینور و اونور میشم که تا مرز افتادن و ضربه مغزی پیش میرم
:d
7- فقط یک مپ از CS برام معنی میده: De Dust 2:d
8- توی اسکایریم جیب همه ی مردم رو میگردم که چیز خاصی توش نباشه:dواسه همینه که Skill ــه Pickpocket ام زودتر از همه 100 شد:d
9- وقتی L.A.Noire بازی میکنم اول Lie رو میزنم تا واکنش طرفو ببینم حتی وقتی که میدونم اشتباهه:d بعد دوباره Load میکنم.
10- کلا وقتی استراتژیک بازی میکنم این مغزم جوگیر میشه تا کل دنیا رو تصرف کنه:d مخصوصا EU3 و AO III که خودشون زمینه کارو فراهم میکنن !!!
11-هر بازی رو که ببینم باید امتحان کنم
حالا یا بخرم یا بگیرم از کسی ولی باید بازی کنم :d عادتم دارم هر چی بازی کمیاب هست رو بخرم به هر قیمتی
12- کلا نمیتونم از استراتژیک بگذرم و با اینکه مثل قبلا دیگه وقت بازی کردم ندارم ولی وقتی یک استراتژیک خوب یا حتی متوسط دستم میاد دیگه گذر زمانو حس نمیکنم:d