عادات عجیب شما در بازی‌ها

من همیشه توی بخش مولتی بازی ها اول یه نارنجک به طرف هم تیمی ها میندازم یا یه خشاب خالی میکنم ببینم Friendly Fire داره یا نه :d

توی بازی ها شوتر همیشه صدای اسپیکر ها رو بلند میکنم چون عاشق صدای اسحه ها هستم بخصوص تیربار ها که دیر خشاب خالی میکنن خیلی میچسبه , :d

هیچ بازی رو نمیتونم بدون Subtitle بازی کنم ! غیر ممکنه !

به محیط های اطراف هم خیلی دوست دارم نگاه کنم ! مثلاً توی مرحله لندن آنچارتد 3 یه قسمت از پشت بوم بالا میرفت بعد از روبرو اون ساختمونای بلند حدود 3-4 دقیقه محو صحنه شده بودم ! دقیقاً همین صحنه منو تا چند لحظه خمار ـم کرد ! :d
تخریب پذیری هم که کلاً همه دوست دارن ازش استفاده کنن ! توی بتل 3 هم C4 میزاشتم ساختمونا بیان پایین ! اصلاً یه لذتی داره :d

من یه عادت خیلی وحشتناکی بدی که دارم اینه که اصلا قابلیت های یه اسلحه برام مهم نیس فقط قیافش برام مهمه حتی تو آنلاین مثلا تو bf3 اسلحه m16 یا m4 رو کاملا به صورت ساده استفاده می کنم هیچی نمی ذارم روشون :|

خب منم بیام بگم:دی
اون Reload کردن صفحات که خب همونطور که علی گفت واگیر داره و همه همینطوری هستن:دی
و اما موارد خاص:دی
1)واسه بازی های FPS حتما باید اول Lt رو بگیرم تا نشونه گیری کنه بعد تیر بزنم:دی
2)360 من به مانیتور وصل ـه و موقع بازی حتما باید رو صندلی ولو بشم و پاهام رو بندازم رو میز تا بهم حال بده:دی
3)تو پنالتی های فوتبال حتی اگه با CPU هم بازی کنم دسته رو تو خودم قایم می‌کنم که کسی نبینه کدوم وری دارم می‌زنم:دی
4)تو بازی هایی که پول و امتیاز و... دارن سعی می‌کنم تا وقتی اشکم در نیومده چیزی نخرم و همیشه هم بالای 100 هزار امتیاز رو دستم می‌مونه:|
5)بازی هایی که مراحل فرعی دارن رو می‌ذارم وقتی بازی تموم شد برم که معمولا هم بعد از اتمام بازی ها استراتژیم با شکست مواجه می‌شه چون دیگه نمی‌شه مراحل فرعی رو رفت:|
6)تو بازی های RPG وقتی یه چیزی پیدا می‌کنم اگر از چیزی که خودم دارم کاملا قوی تر نباشه ور نمی‌دارم! مثلا یه چیزی پیدا می‌کنم Damage ـش بالاتر از اسلحه خودم ـه ولی چون سرعتش پایین تره ور نمی‌دارم:دی باید همه چیش بالاتر باشه:دی
7)تو GTA می‌رم لب ساحل مردم رو پرت می‌کنم تو آب:دی
8)تو Sleeping Dogs وقتی از کنار موتور ها رد می‌شم در ماشین رو باز می‌کنم می‌کوبم بهشون پخش زمین می‌شن:دی
9) تو GTA IV هر وقتی یکی رو می‌کشم تا وقتی از کلش خون نیاد ولش نمی‌کنم و اگر هم نیاد با Snipe شصت تا تیر می‌زنم تو مخش:دی
10) هر وقت تو GTA سوار هلیکوپتر می‌شم همینطوری الکی تیر می‌زنم تو در و دیوار:دی
11)تو Geow وقتی تیر می‌زنم می‌رم کاور می‌گیرم بعد به سر قرمز شده اسلحه نگاه می‌کنم حال می‌کنم:دی
خب الان به این نتیجه رسیدم که من روانیم:دی
ویرایش
چیزای جدید یادم اومد:
12)تو AC موقع Load کردن از جلو و به سبک کاور بازی به اتزیو نگاه می‌کنم و بعد دو تا Blade هاش رو در میارم:دی
13)اسلحه همیشه باید پر باشه:دی یه تیر هم جاش خالی باشه Reload می‌کنم:دی
14)تو فوتبال توپ دست مسی بیوفته دیگه پاس نمی‌دم:دی
15)جاهایی که باید از دست یه چیزی فرار کنی فکر می‌کنم اگر ملق بزنی زودتر می‌رسی به جای مشخص شده:دی
16)تو GTA IV اگر بخوام از بازی بیام بیرون سوار ماشین می‌شم (اکثرا Turismo سوار می‌شم) بعد خلاف جهت می‌رم و وقتی موقعیت مناسب رسید می‌پرم پایین تا Niko با کله بخوره تو سپر ماشین یکی و بمیره:دی اگر هم حس و حالش نباشه با RPG می‌زنم زیر پای خودم:دی

آخرین ویرایش:
تو بازی اصلا ریلود نمیکنم اصلا یادم میره همچین دکمه ای هم هست!!:دی
تو بازی اصلا عادت ندارم راه برم همش کله ملق میزنم :دی
هر وقت توی یه بازی پول داشته باشم تا جایی که ممکنه میخرم!!:دی
هر وقت تو بازی یه فیلمی رونشون بده بدون یه ثانیه تاخیر میزنم بره!! :دی
وسط بازی اگر یه جایی گیر کنم هر کی باهام حرف بزنه داغونش میکنم!!:دی در اکثر مواقع هم فریاد به شدت بلندی میکشم!!:دی

من عادت دارم همیشه وقتی دسته پلی استیشن یا ایکس باکس دستم میگیرم نوک انگشت شصتم همیشه رو مربع و ضربدر رو با وسط انگشت شصتم ( یعنی از رو بندش ) میزنم . خیلی ها از این کارم تعجب می کنن .
یه عدات دیگم هم اینه که قبل از ورود به بازی حتما باید برم تو فولدر بازی و تمام فایل هاش رو ببینم و روش کرم بریزیم .
تو همه بازی ها اولین کاری که بعد از مشاهده دوستام تو بازی میکنم شلیک کردن به طرفشونه تا ببینم کشته میشن یا نه .
اون قدیما gta vice city رو دو نفره با دوستم بازی میکردم . مینشستیم پشت کیبرد یکی بازی میکرد یکی چیت میزد .

آخر همه جمله ها : :d

آخرین ویرایش:
منم رو صندلی اعتراف بشینم:d
اول اینکه وقت بازی کردن غیرممکنه زبونم بیرون نباشه:d
قدیما هم که سیستم سیو چک پوینتی نبود مرض داشتم اتوسیو ها و کویک سیو ها رو پاک کنم که چندبار به خاطر همین کارم مجبور شدم از اول بازی کنم:d
باز هم قدیمترها عادت داشتم یه دستم رو کویک سیو بود یکی رو کویک لود:d مثلا دوم3 رو هیچوقت یادم نمیره.هرکی رو میکشتم کویک سیو از هرکی هم یه تیر میخوردم کویک لود:d

اینو تو NeoGAF و Reddit دیدم جالب بود! :d

عادات و کارهای عجیب غریبی که تو بازی ها را انجام میدید بگید!

خودم:

وحشتناک ریلود میکنم، تقریبا هر یه تیری که میزنم پشت سرش ریلود میکنم! :d
یه عادت مسخره ای که دارم قبل از اینکه برم تو بازی حتما باید ستینگ بازی و کنسول و PC رو چک کنم نمیدونم چرا حس میکنم خودش خودشو تغییر میده منم باید حتما چک کنم! :d
تو Assassins's Creed موقع لودینگش حتما باید دوربین رو دور سرم با سرعت بچرخونم! :d

نوبت شماست! :d
اساسینس و ریلود رو منم انجام میدم!یا تو لودینگ اساینس هی میپرم ولی اصولا دوربینو می گردونم!8-|

---------- نوشته در 03:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:54 PM ارسال شده بود ----------

یا ابالفضل 12 نفر دارنمی بینن هم زمان!!!!

1. تو Multiplayer بازی ها کمپ میکنم ... :d
2. عادت دارم دسته رو ، روی قسمت مردونگی خودم بذارم !!! :| شنیدم ضرر هم داره ، ولی خب یه کار اشتباهیه که واسم به عادت تبدیل شده ، یعنی دسته رو جای دیگه ای هم بگیرم ناخواسته وسط بازی که حواسم نیست دستم میاد پایین ... ! :|:d

خب منم مثل خیلی ها که گفتن وسواس خشاب عوض کردن دارم، بعضی وقتا اینقدر خشاب عوض میکنم که دشمن میاد جلوم دارم خشاب عوض میکنم میمیرم!

توی بازی های FPS خیلی میدوـم، مخصوصاً وقتی حوصله ندارم اما خب معمولاً میمیرم مجبور میشم مثل آدم ادامه بدم بازی رو :دی

وقتی که اعصابم از کارهای کرکتر خورد میشه، یا توی یک ریسینگ یا کلاً هر سبکی یه گندی میزنم قبل ازینکه از سیو بیارم یا ری استارت کنم یا خودمو با نارنجکی آر پی جی چیزی میکشم یا تو ریسینگ ها محکم خودمو میزنم ماشینای دیگه تا اونا هم از مسیر منحرف بشن.

برعکس چیزی که بیشترتون گفتین خیلی ولخرجم، بخاطر همین اکثراً بعضی جاها به مشکل بر میخورم!

توی بازیهای FPS حتماً باید aim کنم

ولخرجیم در مورد اسلحه های بازی هم هست، یعنی وقتی یک پاور یا اسلحه خوب میده بیشتر مواقع همون اول مصرفش میکنم.

یک مریضی روانی که میگیرم سر هر بازی اینه که اگر شماره چندمه بازی هست حتماً یادم بیاد یا برم بخونم که چی شده توی نسخه های قبلی و توی لودینیگ هی اتفاقات رو مرور میکنم، انگار میخوان از داستان بازی امتحان بگیرن، در مورد شناخت کرکتر ها و کامل شناختن بازی و کلاً درک کامل بازی هم اینکارارو میکنم.

و اینکه همیشه سعی میکنم ببنیم کرکتر اصلی چندتا دیالوگ بلده بگه :دی مثلاً توی Darksiders II هی RB و LB رو میزدم تا ببینم به چند حالت میگه که نمیشه اینجا اسب آورد.

و اینکه کلاً چون نمیدونم چرا فکر میکنم اگر بپرم سریع تر حرکت میکنه کرکتر فقط در حال پرش بسر میبرم.

فعلاً اینا یادم میومد. :دی

متاسفانه از عادات بد من و خیلی از گیمر های دیگه اینه که از قدرت ها / اسلحه ها و ... مخصوص و قوی استفاده نمی کنیم و می ذاریم برای بهترین موقعیت که تا آخر بازی معمولاً پیش نمیاد.

یکی من تو skyrim قبل از حرف زدن سیو میکنم تا دونه دونه دیالوگارو امتحان کنم ببینم چی میشه یا اگه از یکی بدم بیاد اونو میکشم داد می کشم روش تا بره تو دیوار!!بعد تو کال آف تا طرف نمرده خشاب رو روش تموم میکنم!بعد بخاطر عادت ریلود کردنم هم از slight of hand pro استفاده می کنم!علاقه زیادی هم دارم به پرت کردن flash bang تو صورت دشمن که اتفاقا طرف میمیره!!!!و از همه مهمتر عادت دارم از رمز استفاده کنم تا سلاح های مورد علاقم رو بخرم که اصولا چون اینکارو زود می کنم مراحل بعدی به مشکل بر می خورم و نمی تونم برم جلو تر و در آخر مرحله آخر بازی هارو با انواع تفنگا امتحان می کنم بخوصوص مکس 1 و 2 که جیبش پر پر بود و این مکس پین3 لامسب موقع فیلما still loading میده وخت مارو میگیره!!

من یه مرضی که دارم اینه که تو هر بازی ای با همه ی اسلحه ها یه مقدار جلو برم، حتی برای چند دقیقه.

یکی دیگه هم اینکه موقع بازی کردن بازی هایی که محیط بزرگ یا چند راهی دارن عزا میگیرم :| دوست دارم همه جا رو بگردم چیزی از دستم در نره. اگر حوصله نداشته باشم و یه جا رو نرم بعدا عذاب وجدان میگیرم :|

بازی های RPG و... هم که کلی انتخاب و این چیزا داره هم که دیگه روانیم میکنه. واسه همین خیلی کم سراغشون میرم :دی آها بعد اگه بازی چند پایانه باشه یا انتخاب ها جریان بازی رو عوض کنه که دیگه هیچی :| باید همه ی پایان ها رو ببینم وگرنه باز عذاب وجدان میگیرم :| اکثرا هم یا حوصلم نمیاد دوباره بازی رو از اول برم یا وقت نمیکنم :دی

خشاب رو باید عوض کنم حتی اگه فقط یه تیر کم باشه.
تفنگ های خوب رو میزارم برا روز مبادا.
نشونه نگیرم ازم یه چیزی کم می شه.
وقتی برادرم تو فوتبال گل می زنه می گم خرکی بود (شانسی).
تو اسکایریم بغییر از معجون خون چیزی نمی خورم.

آخرین ویرایش:
تو fifa11 - فوتبال خیابونی موقعی که می خواهم شوت بزنم باید انگوشت های پام فشار بدم ( با دست نه ) موقعی ام که ببازم انقدر داد می زنم تا بمیرم حتما باید تو بازی دهنم باز باشه وگرنه نمی شه

تو Gta4 اول بازی باید اول پلیس ها 6 ستاره بشه بعد رمز میزنم بازی ادامه می دم اگه 6 ستاره نکنم نمی شه

تو cod و bf تیک دارم علکی می پرم پشت هر چیزی کاور می گیرم تیر می زنم موقع تیر زدنم باد داد بزنم تا بهم بچسبه

حتما موقی ایکه تو یک بازی میمیرم یا می بازم باید برم اونجا ( گلاب به روتون )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or