نمیدونم ما همون Linksys 120n رو پیدا کردیم ولی احتمال میدم مدلهای دیگه لینکسیس هم بشه. ولی d-link , tp-link بعید میدونم.این که احتیاجی به بریج کردن نداره و با همه ی دستگاه ها خوب مچ میشه تو همه ی مدل های این برند هست یا فقط چند تا مدل خاص؟
اگه آنتن بیرونی داشته باشه خیلی بهتره
برند های tp-link و D-link و... ندارن همچین مدلی؟
داخل xbox.com ساین این کنید و account migration رو پیدا کنید. گمونم هر 3 ماه یکبار میشه ریجن عوض کرد.من کلا هارد کنسول رو ریست کردم و همه زندگیم پاک شد حالا بعد از اینکه کنسول رو آپدیت کردم و برای اولین بار به لایو متصل شدم اولین پیامی که همه جا نشون میده اینه که ریجن شما ساپورت نمیشه
لطفا راهنمایی کنید مرا .................... آیا میشه ریجن رو تغییر بدم فعلا کنسولم خالیه و هیچ چیزی رو نصب نکردم فقط آپدیت کردم و به لایو متصل شدم و بعد منتظرم
در مورد پارس آنلاین اگر ارور MTU دارید چند صفحه اخیر رو مطالعه کنید.سلام من مودمم syphon به راحتی به مودم وصل میشه امابه اینترنت وصل نمی شه نمی دونم چرا ایترنتم هم 512 پارس انلاینه
مشکل شما یا اینکه داشبورد افلاین میشه یا بعضی از اپ ها و خرید کردن از لایو کار نمیکنه بیشتر توضیح بده ببینم دقیقا مشکلت چیه؟آقا من هنوز جایی اکانت نساختم که بخواد ریجن مشخص کنه من بار اول هست که به لایو متصل شدم ولی توی همه صفحات پیغام میده که ریجن شما ساپورت نمیشه ؟
سلام دوستان
من تازه xbox وای به اینترنت وصل نمیشه، network رو پیدا میکنه ولی در قست اینترنت (مرحله دوم) fail میزنه، سرویس اینترنتم پارس الاین هستش DNS هارو ازشون پرسیدم 91.99.99.99 و 4.2.2.4 ولی هرکاری کردم بازم fail میزنه، خواهشن اگه میشه راهنمایی کنید، تقریبا بیشتر صفحات قبلو خوندم ولی تا حالا مشکل حل نشده.