طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

دانلود DSC 0719 jpg

این اطلاعاتمه . نمی دونم باید چی کار کنم live نمیشه . اینترنتم pars online
DSC_0719.jpg.htm

دانلود DSC 0719 jpg

این اطلاعاتمه . نمی دونم باید چی کار کنم live نمیشه . اینترنتم pars online
DSC_0719.jpg.htm

چه اروری میده این که گذاشتی مربوط به کانفیگ نتورکه تست کانکشن لایو بگیر اروری که میده بگو البته پارسس معمولا ارور mtu میده

اعصابم خورد شده از دیروز تا حالا ,اصلا لایو وصل نمیشدم,رفتم دیدم ip مو زده 169.254.177.214 !!! عوضش کردم همون192.168.1.101 رو زدم ولی الانم که وصل میشه بازم وسطه مولتی دیسی میشم :// چه کنم؟ DNS هم زنگ زدم پرسیدم وارد کردم ولی بازم همون طوره
help
Sent from my X10i using Tapatalk 2

یکی کمک کنه !! من هر کار میکنم ارور DNS میده ! به مخابرات هم زنگ زدم dns رو وارد کردم بازم نشد . مودم رو گذاشتم رو حالت Bridge ولی چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه . دوستان لطفا کمک کنن راهی برای حل این مشکل نیست .... ؟ مودمم هم TP-link W8901G هست .

اعصابم خورد شده از دیروز تا حالا ,اصلا لایو وصل نمیشدم,رفتم دیدم ip مو زده 169.254.177.214 !!! عوضش کردم همون192.168.1.101 رو زدم ولی الانم که وصل میشه بازم وسطه مولتی دیسی میشم :// چه کنم؟ DNS هم زنگ زدم پرسیدم وارد کردم ولی بازم همون طوره
help
Sent from my X10i using Tapatalk 2
خطتت نویز نداره؟ واسه دیدن نویز به قسمت status مودمت بورو اونجا یه اسکرین شات بگیر بزار اینجا!! خطت رو می دونی روی چند بستن؟! قطعی لحظه ای نداری؟ با پی سی همون لحظه که دیسی می شی یا از لحظه ای که بازی می کنی پینگ بگیر ببین ریکوست نداری تو اون لحظه ای که از بازی دیسی می شی؟ من با ps3 این مشکل رو داشتم بعد فهمیدم مشکل از خطمه!! آپلود دانلودمو آوردم پایین خطم نویزش کمتر شد!!

- - -ویرایش - - -

یکی کمک کنه !! من هر کار میکنم ارور DNS میده ! به مخابرات هم زنگ زدم dns رو وارد کردم بازم نشد . مودم رو گذاشتم رو حالت Bridge ولی چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه . دوستان لطفا کمک کنن راهی برای حل این مشکل نیست .... ؟ مودمم هم TP-link W8901G هست .
شما مشکلتون به نظر من با DMZ ست کردن و آیپی ست کردن داخل قسمت virtual حل می شه چون بعضی از پورت ها رو خود مودم میبنده که شاید واسه همین نمی تونین وصل شین که احتمالش خیلی کم هستش اما من با ilink این مشکل رو داشتم که بعد با این تنظیمات راحت وصل شد!! بعد دوستمون هم بالا گفتن می تونه از mtu هم باشه با مخابرات بیشتر اوقات مشکل از mtu هستش!! شما mtu رو روی 1480 بزارید احتمالآ مشکلتون حل می شه!!

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
کنسول من اسلیمه و این ارورا رو میده !!
عکس 1
عکس2
عکس3
عکس4

تنظیمات مودم :
1
2
3
4
5
6
دوسته عزیز می تونین بگین ازکدوم شرکت سرویس می گیرین ؟! منم مودم asus دارم با همین تنظیمات راحت وصل می شم البته یه سری تنظیمات اضافه هم می زنم که اگه خواستین همینجا می تونم بهتون بگم!!

سلام دوستان چند مورد رو میگم که من خودم هم این مشکل رو داشتم وقتی منزل رو عوض کردم.و یکی یک تست کردم تا مشکلم حل شد.
من محل جدید از مخابرات 1 مگ گرفتم و مودمم TP-link W8901G خوب اول اینکه روز اول خوب سرعتم شاید عین دایل اپ بود اون رو با ساپورت مخابرات مشکلمو حل کردم-بعد هر چند دقیقه یکبار مودم کانکشن نت قطع میشد(من شغلم و کارم شبکه و سخت افزار ونت هست) --من زمانیکه از کنسولم استفاده میکردم همیشه همزمان با لب تاپم در حال گرفتن پینگ از داس بودم.و دیدم که drop pocket data خیلی دارم و حتی جوری بود که error the host unreachable میداد و دوبار وصل میشد خوب اولین موشکل تو خط تلفن بود مقدار نویز اضافه که با گذاشتن اسپلیتر در مسیر تلفن مودم و دستگاه فکس وپرنتر و دور کردم موبایل از مودم و کنسول و پیسی مخصوصا مودم که این نکته بارها ذکر شده حتی تو دفترچه مودمتون هست. اگه از کابل پچ کرد استفاده میکنید بهتر هست که خودتون به مغازه سر بزنید و بگید براتون کابل کراس از نوع بهتر و با اهم ومقاومت کمتر که ذکر شده روی سیم و جعبه توپشون و گفتن به فروشنده که دوس سوکت براتون تهیه کنه یا اسفاده از فقط وفقط کابلی که داخل پک خود مودم هست که اونم هر شرکتی نه اصلا نوع جنس وشخص هست .برای دی لینک کیفیت بدی داره برای زاکسل هم همینطور --برای تی پی لینک و ایسوس که خو مودم ایسوز مودم عالی هست وسایل جانبی داخل پک هم عالی هستند تی پی لینک هم خیلی خوب هست.خوب من مودمم رو هم عوض کردم مودم tp-link 8961که اخرین نوع مودم برای ساپورت سرعت های بالا برای وای فای و ضد نویز هست و مقدار 300 مگ انتقال از طریق وای فای هستش -و اتو ریبوت هست و دو دکمه برای وپ و وای وای برای قفل کردن وثابت کردن و همچنین برا ی امنیت داره .و از محسنتش این هست که قطعی های ثانیه ای رو رد میکنه و نیمزاره دوباره از اول وصل و قطع شه.بگذریم این نوع مودم هت اگه خواستید تهیه کنید و تا مسحت 245 متر مربع رو ساپورت میکنه.مورد بعدی حتما زمان وصل شدن به لایو اگه از وا فای استفده میکنید با کابل امتحان کنید و بلعکس من با وصل کرن کابل بسیار موضوع فرق کرد --مودمم هم 5 سال از عمرش میگذشت که عمر مودم سک روتر و مودم همزمان 2 سال هم کمتر هست و به مرور زمان رله های تاخیری و دید های یک سو و دوس کننده تبدیل ولتاز از بین میرن وضعیف میشن. اگه از تلفن بی سیم استفاده دارید اصلا با مودمتون یکی نکنید یعنی برا ی مودم خط جدا داشته باشید.و این موضوع رو حتما امتحان کنید یک بار تمامی تلفن هارو از سوکت جدا کنید مودم رو بدون اسپلیتر وصل کنید و امتحان کنید و نتیجه رو ببنید (اگه خواستید ای دی یاهو من هست راهنمایتون میکنم ولی قبلش تو همین تاپیک پست بزنید مشکل تون رو دقیق بگید اگه دوست داشتید) مودم رو از اداپتور ها وترانس های دستگاهی مثل کنسول و لب تاپ و مانیوتر حداقل 1 متر فاصله بدید.و مورد خیلی مهم داشتن پشت خطی هست زمانی که شما پشت خطی یا کال ویتینگ دارید و در حال استفاده از تلفن هستید و مودم نفر دومی که تماس میگیره باعث نویز قوی میشه که همراه با دشتن ولتاز بالا و امپر اظافه هستش برای همین میگ تلفن هارو جدا کنید. خط تلفن به صورت عادی داری 35 ولت با امپر 27 هست و زمان تماس به 170 ولت و 85 امپر میرسه حدالمقدور اگر در دسترستون بود خط جدا گانه تهیه کنید و حتما از سیم های 4 رشته ای که دارای سلفون المینیومی هست استفاده کنید این برای کسانی هست که دسترسی دارند.در مورد شرکت پارس تمامی یوزر های این شرکت با ام تی یو مشکل دارن و باید حتما ساپورت رو مجاب کنید که از 1492 اون رو به 1500 براتون تغیر بده یا اینکه مشکل رو مطرح کنید و بگید وارد کردن ای پی دستی و دی ان اس و ....اتو هیچ تفاوتی با هم نمیکنه فقط شما به جای یک ای پی داینامیک ایپی استاتیک دادی.که با خاموش روشن کردن مودم تغیر خواهد کرد برای اتو البته .از گذاشتن حالت بریج صرف نظر کنید که ساپورت های شرکت ها هم این رو میگن این مورد هیچ تفاوتی برای کنسول نمیکنه که هیچ شما باید با پیسس کانکت شید و بعد با شیر کردن از پیسی به کنسول ارتباط بر قرار کنید یا فعال کرن گزنیه بریج کانکشن در تنظیمات مودم خودش نوع مانع اضافه میشه .چون لایو در صورت داشتن ریکوست تایم اوت بیشتر از 5 مورد دی سی خواهد شد شد چون data اطلاعات در زمان خودش در پایگاه خودش قرار نمیگیره و باعث تاخیر رسیدن فایلی که در حال انتظار هست میشه و او او سلول بلک میشه.سیم کشیتون رو میتونید از بکس دم در خونتو عوض کنید کابل با مقاومت کمتر و شیلد دار تهیه کنید.مودمتون رو با مودم اشنایی عوض کنید و امتحان کنید که مودمتون با نت دیگری مشکل نداره و مودم دیگری با نت شما و حتی کنسول رو میتونید در جای دیگه امتحان کنید.در مورد یوزر های پارس انلاین هم من پیشنهاد میکنم تجدید نظر کنید این سرویس برای دانلود اون هم حجمی مناسب هیت ولی پینگ جالبی نخواهد داشت ای شامل شاتل رایگان یعنی غیر حجمی هم خواهد بود.بازهم خواستید من در خدمت هستم تا حد توانم کمک میکنم .این ای دی یاهو هست milad_maxpayne ولی خواهش میکنم ازتون قبلش حتما توی تاپیک دقیقا اطلاعات مودم ونت و شمکلتون رو بگید یا پ.خ بزنید توی تاپیک بهتر هست چون اساتید با تجربه زیاد هستند.موفق باشید.

شما مشکلتون به نظر من با DMZ ست کردن و آیپی ست کردن داخل قسمت virtual حل می شه چون بعضی از پورت ها رو خود مودم میبنده که شاید واسه همین نمی تونین وصل شین که احتمالش خیلی کم هستش اما من با ilink این مشکل رو داشتم که بعد با این تنظیمات راحت وصل شد!! بعد دوستمون هم بالا گفتن می تونه از mtu هم باشه با مخابرات بیشتر اوقات مشکل از mtu هستش!! شما mtu رو روی 1480 بزارید احتمالآ مشکلتون حل می شه!!

ممنون برای راهنمایی ولی من mtu رو همینجوری که شما گفتین روی 1480 گذاشتم ولی بازم ارور DNS میگرفتم . DMZ رو هم تو مودم پیدا کردم و وقتی Enable میکنم یه جای خالی میاد که میگه DMZ Host IP Adresses و نمیدونم چی وارد کنم !!! بقیه دوستان اگه راه حلی بلدن راهنمایی کنن لطفا !!

سلام دوستان من مودمم d link هست میرم از تو مودم شماره dns رو برمیدارم و وارد xbox میکنم ولی وصل نمیشه رو حالت اتوماتیک هم که میزارم بازم ارور dns میده من از حرف هایی که دوستان زدن اصلا سر در نیاوردم میشه یکی ساده بگه چجوری این ارور برطرف میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or