Hidden-Sparda
کاربر سایت
نگی اینه؟ console is banned!من به اینترنت وصل شدم وی وقی می خواد به لایو وصل شه ارور میده
خطتت نویز نداره؟ واسه دیدن نویز به قسمت status مودمت بورو اونجا یه اسکرین شات بگیر بزار اینجا!! خطت رو می دونی روی چند بستن؟! قطعی لحظه ای نداری؟ با پی سی همون لحظه که دیسی می شی یا از لحظه ای که بازی می کنی پینگ بگیر ببین ریکوست نداری تو اون لحظه ای که از بازی دیسی می شی؟ من با ps3 این مشکل رو داشتم بعد فهمیدم مشکل از خطمه!! آپلود دانلودمو آوردم پایین خطم نویزش کمتر شد!!اعصابم خورد شده از دیروز تا حالا ,اصلا لایو وصل نمیشدم,رفتم دیدم ip مو زده 169.254.177.214 !!! عوضش کردم همون192.168.1.101 رو زدم ولی الانم که وصل میشه بازم وسطه مولتی دیسی میشم :// چه کنم؟ DNS هم زنگ زدم پرسیدم وارد کردم ولی بازم همون طوره
help
Sent from my X10i using Tapatalk 2
شما مشکلتون به نظر من با DMZ ست کردن و آیپی ست کردن داخل قسمت virtual حل می شه چون بعضی از پورت ها رو خود مودم میبنده که شاید واسه همین نمی تونین وصل شین که احتمالش خیلی کم هستش اما من با ilink این مشکل رو داشتم که بعد با این تنظیمات راحت وصل شد!! بعد دوستمون هم بالا گفتن می تونه از mtu هم باشه با مخابرات بیشتر اوقات مشکل از mtu هستش!! شما mtu رو روی 1480 بزارید احتمالآ مشکلتون حل می شه!!یکی کمک کنه !! من هر کار میکنم ارور DNS میده ! به مخابرات هم زنگ زدم dns رو وارد کردم بازم نشد . مودم رو گذاشتم رو حالت Bridge ولی چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه . دوستان لطفا کمک کنن راهی برای حل این مشکل نیست .... ؟ مودمم هم TP-link W8901G هست .
دوسته عزیز می تونین بگین ازکدوم شرکت سرویس می گیرین ؟! منم مودم asus دارم با همین تنظیمات راحت وصل می شم البته یه سری تنظیمات اضافه هم می زنم که اگه خواستین همینجا می تونم بهتون بگم!!
شما مشکلتون به نظر من با DMZ ست کردن و آیپی ست کردن داخل قسمت virtual حل می شه چون بعضی از پورت ها رو خود مودم میبنده که شاید واسه همین نمی تونین وصل شین که احتمالش خیلی کم هستش اما من با ilink این مشکل رو داشتم که بعد با این تنظیمات راحت وصل شد!! بعد دوستمون هم بالا گفتن می تونه از mtu هم باشه با مخابرات بیشتر اوقات مشکل از mtu هستش!! شما mtu رو روی 1480 بزارید احتمالآ مشکلتون حل می شه!!
اگه اپدیت روپاک کنی بعد با فلش دوباره بریزیش شاید درست شه.
چيكار كنم دوستان؟
Sent from my mind
مشکل ایشون حل شد:dاگه اپدیت روپاک کنی بعد با فلش دوباره بریزیش شاید درست شه.