طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

من قبلا راحت کانکت میشدم الان میخوام کانکت شم ارور dns میده . dns رو از isp هم گرفتم نشد . تمام مشخصات رو از طریق آموزش زدم کار میکرد تا الان. لپ تاپ رو روی ایکس باکس شیر میکنم... بگین چیکار کنم بدجور موندم
:((

واسه من درست نشد باز ارور mtu میده
ی سوال میتونه واسه نویز خط باشه اخه خطم نویز داره

من الان گوشیمو تبدیل کردم به مودم وایرلس و از اینترنت سیم کارتم استفاده کردم بعد با ایکس باکس وصل شدم الان داره اپدیت میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی ی خورده سرعتش کمه اون mtu واسه مودم adsl بود من که نمیتونم همیشه با گوشی وصل شم چیکار کنم ک مودم درست شه؟؟

Last edited by a moderator:
واسه من درست نشد باز ارور mtu میده
ی سوال میتونه واسه نویز خط باشه اخه خطم نویز داره

من الان گوشیمو تبدیل کردم به مودم وایرلس و از اینترنت سیم کارتم استفاده کردم بعد با ایکس باکس وصل شدم الان داره اپدیت میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی ی خورده سرعتش کمه اون mtu واسه مودم adsl بود من که نمیتونم همیشه با گوشی وصل شم چیکار کنم ک مودم درست شه؟؟
اگه این اپدیت اخری رو نریختی از پی سی دانلودش کن بریزش تو فلش بعد ایکس باکس رو روشن کن یه گزینه درباره اپدیت میاد اوکی بزن و درست میشه.

استادا اکس باکس من کلا به لایو وصل نمیشه تست میزنم از اکس باکس به نتورک مشکل داره و اصلا به مرحله بعد نمیرسه میخوام به لایو وصل شم fifaآپدیت کنم راهنمااییم کنین شرکتیم ک سرویس میگیرم مخابرات اتصالمم مستقبم به مودم با کابل لن تورو خدا یادم بدین وصلش کنم به لایو تاحالام لایو نزدم

استادا اکس باکس من کلا به لایو وصل نمیشه تست میزنم از اکس باکس به نتورک مشکل داره و اصلا به مرحله بعد نمیرسه میخوام به لایو وصل شم fifaآپدیت کنم راهنمااییم کنین شرکتیم ک سرویس میگیرم مخابرات اتصالمم مستقبم به مودم با کابل لن تورو خدا یادم بدین وصلش کنم به لایو تاحالام لایو نزدم
اگه فقط ی خوای فیفا رو آپدیت کنی میتونی تاتل آپدیتشو از این سایت دانلود کنی بعد با هرایزون بریزیش رو فلش
XBUC: XBOX 360 Title Updates

با کامپیوتر بریز
یعنی به وسیله فلش
نمیشه فلش فرمتش fat32 فایل اپدیت که از سایت xbox گرفتم رو میریزم توش میزنم ب دستگاه خاموش روشن میکنم ولی هیچی نمیشه تو سایت xbox میگفت بعد از ریست یه پیغام میاد میگه اپدیت بشه ولی اون پیغام نمیاد گیج شدم!:-o )x:-o

نمیشه فلش فرمتش fat32 فایل اپدیت که از سایت xbox گرفتم رو میریزم توش میزنم ب دستگاه خاموش روشن میکنم ولی هیچی نمیشه تو سایت xbox میگفت بعد از ریست یه پیغام میاد میگه اپدیت بشه ولی اون پیغام نمیاد گیج شدم!:-o )x:-o
دقیقا باید این کار رو انجام بدی.فایل آپدیت اگه زیپ هست از زیپ درش بیاری بعد فلش رو فرمت کنی بعد بزنیش به ایکس باکس بعد خودش پیغام اپدیت میاد و از فایل های درون فلش استفاده می کنه و ایکس باکس رو هم restart می کنه.

دقیقا باید این کار رو انجام بدی.فایل آپدیت اگه زیپ هست از زیپ درش بیاری بعد فلش رو فرمت کنی بعد بزنیش به ایکس باکس بعد خودش پیغام اپدیت میاد و از فایل های درون فلش استفاده می کنه و ایکس باکس رو هم restart می کنه.
کانفیگور نباید بکنه؟؟؟؟؟؟

کردم ولی بازم نمیشه؟؟)x)x)x

سلام من ایکس باکسم کپی خور هست وقتی test xbox live connection میزنم اپدیت میخواد اگه yes بزنم از کپی خور بیرون نمی اید؟ لطفا راهنمایی کنید با تشکر

نه دوست عزیز
کپی خورت نمیپره فقط داشبورد آپدیت میشه
و حتما بازیهای بارنرمکس برای لایو استفاده کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or