طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

سلام وستان من امروز میخوام برای اولین روز به لایو وصل شم تمام آی پی ها رو هم گرفتم فقط یه چیزی همین IPV4 Adressرو بدم به ایکس باکس یا Lan IP Address

لطفا کمک
من بیشتر تاپیکو خوندم تا جایی که شد هماهنگ با اموزش هایی که تو اینترنت گیر اوردم عمل کردم ولی باز تو قسمت DNS گیر میکنه و ارور میده DNS رو از مخابرات گرفتم.
بعد دستی وارد کردم از ای پی ها ایراد نمیگیره ولی تو قسمت دی ان اس گیر میکنه
اتوماتیک هم امتحان کردم اولش اصلا جواب نداد وارور ای پی میداد برا همین دستی وارد کردم IP و DNS رو.
چند تا تصویرم از اون محیط ارور گرفتم.
دمتون گرم کمک کنید مشکل رو حل کنم.:)

80652314032971410407.jpg
30734791874064529167.jpg
09726428440381601678.jpg

مشکلم حل شد.
مودم رو از حالت bridging در اوردم بعد قسمت قسمت ای پی رو اتومات گذاشتم و dns رو هم دستی وارد کردم دیگه مشکلی پیش نیومد.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه کمک میخوام که واقعا بدجور برام عجیبه.

من قبلا برای رفتن تو لایو از مودم مبین نت استفاده میکردم که همه چی درست بود و تو لایو میرفت، ولی به تازگی دارم از خط مخابرات و مودم مخابرات استفاده میکنم که اتفاقا روزهای اول به لایو وصل میشد ولی الان دیگه به لایو وصل نمیشه. در حقیقت اصلا ایکس باکس کابل لنی که از مودم مخابرات بهش میزنم را دیگه نمیشناسه.

مشکل از کابل لن نیست چون من همین کابل را به کامپیوتر وصل میکنم و میشناسش ولی تو ایکس باکس نمیشناسه. پشت دستگاه هم خراب نشده چون کابل مودم مبین نت را میزنم میشناسش ولی فقط کابل لن مودم مخابرات را نمیشناسه واقعا این چه مشکلی هستش ؟ بد جور اعصابم خورد شده. خواهشا یه راهنمایی بکنید.

دوستان مودم بنده رو حالت Bridge هستش . تو قسمت Advanced در تنظیمات اینترنت کنسول یوزر و پسورد رو وارد کردم . آی پی ها و چیزای دیگه رو هم بهش دادم . اما به IP Adress گیر میده . دستی میدم میگه معتبر نیست اتوماتیک میذارم میگه نمیتونه IP شمارو پیدا کنه .
فک کنم این مرحله رو رد کنم بعدش به DNS گیر میده نه ؟ آدرس DNS رو نمیدونستم گذاشتم رو اتوماتیک:d

دوستان مودم بنده رو حالت Bridge هستش . تو قسمت Advanced در تنظیمات اینترنت کنسول یوزر و پسورد رو وارد کردم . آی پی ها و چیزای دیگه رو هم بهش دادم . اما به IP Adress گیر میده . دستی میدم میگه معتبر نیست اتوماتیک میذارم میگه نمیتونه IP شمارو پیدا کنه .
فک کنم این مرحله رو رد کنم بعدش به DNS گیر میده نه ؟ آدرس DNS رو نمیدونستم گذاشتم رو اتوماتیک:d
اصلا لازم نیست یوزر و پس ورد رو بهش بدی همه چی رو رو اتوماتیک بزار و گزینه ی reset to factory setting رو بزن و ایکس باکس رو روشن و خاموش کن(منظورم اینکه restart کن :دی)

سلام منم با لایو مشکل دارم. مودم رو وصل کردم به ایکس باکس همه چیز مرتبه. ولی موقع کانکشن تست ارور میده ! دی ان اس و آی پی هم از اول پست همین تاپیک گذاشتم. آیا تنظیم خاصی داره ؟ اگر اره کمک کنید لدفن

دوستان پوینت کارت دقیقا به چه دردی میخوره ؟ مثلا میشه باهاش تو GTA V ماشین خرید ؟ من کاربرد دقیقشو نمیدونم اینو میدونم که برای تغییر گیمر تگ استفاده میشه اما باقی موارد کاراییشو نمیدونم ممنون میشم یکی توضیح بده

اقا من به روش یکی یعنی وصل کابل lan به xbox وارد لایو شدم حالا برای خرید از لایو مثلا dlc باید حتما *** از طریق ایکس باکس شر کنم نمیتونم از طریقpc dlc بخرم بعد با ایکس باکس از پروفایلم دانلود کنم.

دوستان دی ان اس شرکت پارس آنلاین چیه ؟ لطفا هلپ بدید
edit : موقع اتصال به نت ارور MTU میده:( الان باید چی کار کنم ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من یک سوال داشتم

مودم من تو هال خونه است و ایکس باکسم تو اتاق . برای همین کابلی نیست که بتونه از مودم برسه به ایکس باکس. اتاقم هم کابل تلفن نداره که بتونم بهش مودم رو وصل کنم . تنها راهم اینه 100 200 تومن پول بدم یک وایرلس ایکس باکس بخرم ؟؟؟ یا راه دیگه ای هم هست ؟؟ راه سوم این تاپیک رو خواستم برم ولی هیچ آپشنی نبود برای شیر کردن اینترنت تو کامپیوتر با ایکس باکس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or