19Rodar
کاربر سایت
سلام بنده یک ساله تو لایوم و برای نخستین بار بهم پیغام ارور MTU رو میده شما نمی دونید باید چیکار کنم ؟
MTU واسه X360 باید بالاتر از 1400 باشه اگه اشتباه نکنم.حالا تو بذارش 1600 واسه خاطر جمع شدن:d
سلام بنده یک ساله تو لایوم و برای نخستین بار بهم پیغام ارور MTU رو میده شما نمی دونید باید چیکار کنم ؟
داداش فعلا دیگه کار نمی کنه ولی باید برای لوکال کنسول رو از سیستم به هند تغییر بدی من الان 2 روزه تست کردم نمیدهسلام دوستان ..برای گرفتن گلد 1 ماهه هند باید ادرس تو کشور هندو بدم؟ایمیلم اگه از یاهو باشه مشکلی که نداره؟نخندیدا مبتدیم دیگه:d
کار نمی کنه جدیدا ولی مثل اینکه تابستون کار می کرد.سلام دوستان ..برای گرفتن گلد 1 ماهه هند باید ادرس تو کشور هندو بدم؟ایمیلم اگه از یاهو باشه مشکلی که نداره؟نخندیدا مبتدیم دیگه:d
اینم از شانس ماست باید دست به جیب شیم..کار نمی کنه جدیدا ولی مثل اینکه تابستون کار می کرد.
اره می تونی آفلاین بازی کنی بازی برنرمکس استفاده کن قوانین لایو رو رایت کن بد نیست از گوگل هم استفاده کنی!چی کار کنم بن نشم؟
اگر بن بشم میتونم افلاین بازی کنم؟
اره می تونی آفلاین بازی کنی بازی برنرمکس استفاده کن قوانین لایو رو رایت کن بد نیست از گوگل هم استفاده کنی!
اگه در چند ماه اخیر تغییری تو پارس آنلاین پیش نیومده باشه اینجوری حل میشه :دوستان اگه میشه یه راه حل قطعی و تست شده برای رفع مشکل MTU برای پارس آنلاینی ها بگید. اگرم درست نمیشه بگید که بیخیالش بشیم.
من وایرلس دارم باید بیخیال بشم.اگه در چند ماه اخیر تغییری تو پارس آنلاین پیش نیومده باشه اینجوری حل میشه :
http://forum.bazicenter.com/thread9817/page140/#post2683475
ADSL دیگه؟ اون مودمی که پیشنهاد شد هم لنه هم وایرلس.من وایرلس دارم باید بیخیال بشم.
پس ربطی به میزان MTU نداره ؟ من تست کردم 1300 بود