.:Bardia:.
کاربر سایت
سلام...دوستان اون ای پی های که صفحه اول گفته شدرو تو تنظیمات ایکس باکس حتما باید وارد کنم؟؟؟یعنی اگه واردش نکنم نمیتونم کانکت شم؟؟؟
خیر نیاز نیست ...
سلام...دوستان اون ای پی های که صفحه اول گفته شدرو تو تنظیمات ایکس باکس حتما باید وارد کنم؟؟؟یعنی اگه واردش نکنم نمیتونم کانکت شم؟؟؟
من هرکاری میکنم وصل نمیشه موقع تست ، قسمت بین network و internet ضربدر میخوره . با مودم کابلی وصل میشم
macaddress مودمت رو تو xbox وارد کن
می تونن با لپ تاپ هم بریج درست کنند...
دوستان من هر کاری کردم نتونستم کانکت شم.
اینترنت پارس آن لاین دارم. مودم دی لینک 2730 وایرلس و ایک باس اسلیم.
هر تنظیماتی بود زدم. هم دستی هم اوتوماتیک... نشد که نشد. حتی با پشتیبانی اینترنت تماس گرفتم اونا هم نتونستن درست کنند . اگه دوستان راه درست و دقیق میدونند ممنون میشم راهنمایی کنند
من وایمکس مبین نت دارم.الان دارم با وای فای انلاین بازی میکنم میخواستم بدونم اگه با کابل لن وصل شم کیفیت بهتر میشه یا نه؟
راستی مودم تا ایکس باکس حدود 15 متر فاصله داره آیا کابل لن این حدودی گیر میاد؟واینکه همین بلندی کابل هم روی کیفیت تاثیر داره یا نه؟
اگه آنتن وای فای بالای 70/75 درصد هست مشکلی نداره ؛ ولی اگه کم تر هست بهتره لن وصل کنید ؛ لن 15 متری به احتمال زیاد تاثیر منفی داره ...
من امتحان کردم کابل از وای فای بهتر هست و روی فاصله تاثیر نداشت.تو ایکس باکس که نشون میده هر 4 تا انتنش پره.راستی اشتباه حساب کردم 10 متر بیشتر نیست.(اخه یکی گفته بود در هر صورت کابل بهتر از وای فای هست!)