طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

آخر كسي جواب مارو نداد ))؛ ؟
سلام
من اینترنت پارس آنلاین دارم و نمیتونم به ایکس باکس لایو وصل شم !
پیام MTU Error میده همش و حتی از طریق کامپیوتر هم برای رفع مشکل MTU مراجعه کردم ولی کار ساز نبود
حالا لطفا اگر زحمتی نیست لطفا توضیحات کاملو بگید
من مدل مودمم ASUS DSl - n10 هستش و میخوام سریعا وصل شم من قبلا به ایکس باکس لایو وصل بودم ولی الان نمیتونم وصل شم
لطفا سریع تر راهنمایی کنید واقعا گیر کردم تو این و همش بین network , internet ضرب در میده
اگر میشه تصویری راهنمایی کنید ممنون
خیلی کارم ضروریه​

از بچه هایی که پارس انلاین دارن چطوری وصل میشن لایو؟

Sent from my X10i using Tapatalk 2
همین چند صفحه پیش راجع بهش بحث شد. از صفحه 133 به بعد مطالعه بفرمایید. 2 روش پیدا شد.

خلاصش اینکه من تونستم با تنظیم مودم در حالت Bridge به لایو وصل بشم. ( در این حالت باید یوزر پس اینترنت رو داخل xbox بدید. برای کامپیوتر هم باید کانکشن pppoe بسازید )
این روش رو به چند نفر دیگه که همین مشکل رو با پارس آنلاین داشتن گفتم و تونستن وصل بشن.

اگر مودمتون وایرلس نیست یا کلاً از وایرلس استفاده نمی‌کنید روش بالا خوبه ولی در غیر اینصورت مشکل دارید چون وایرلس در حالت بریج کار نمی‌کنه. به همین خاطر من مجبور شدم مودم رو عوض کنم. با راهنمایی دوستان فهمیدیم که مودم Linksys 120n مشکل MTU پارس آنلاین رو حل می‌کنه و با این مودم روی همون حالت عادی pppoe هم میشه متصل شد و مشکلی نیست.

سلام..
بچه ها من یه سوال دارم لطفا جواب بدید..من2 سال با وایمکس به لایو متصل بودم ولی الان وایرلس گرفتم..
چجوری وصل شم با وایرلس؟؟مودمم USBمارکشمTP LINK.بچه ها لطفا جواب بدبد امروز کنکور دادم بعد از 1سال میخام برگردم لایو..اینم عکس مودمم

سلام..
بچه ها من یه سوال دارم لطفا جواب بدید..من2 سال با وایمکس به لایو متصل بودم ولی الان وایرلس گرفتم..
چجوری وصل شم با وایرلس؟؟مودمم USBمارکشمTP LINK.بچه ها لطفا جواب بدبد امروز کنکور دادم بعد از 1سال میخام برگردم لایو..اینم عکس مودمم
اگه کنسولت وایرلس داره که خیلی راحته .wifi رو که روشن کردی اتوماایک مودمتو میشناسه همین

همین چند صفحه پیش راجع بهش بحث شد. از صفحه 133 به بعد مطالعه بفرمایید. 2 روش پیدا شد.

خلاصش اینکه من تونستم با تنظیم مودم در حالت Bridge به لایو وصل بشم. ( در این حالت باید یوزر پس اینترنت رو داخل xbox بدید. برای کامپیوتر هم باید کانکشن pppoe بسازید )
این روش رو به چند نفر دیگه که همین مشکل رو با پارس آنلاین داشتن گفتم و تونستن وصل بشن.

اگر مودمتون وایرلس نیست یا کلاً از وایرلس استفاده نمی‌کنید روش بالا خوبه ولی در غیر اینصورت مشکل دارید چون وایرلس در حالت بریج کار نمی‌کنه. به همین خاطر من مجبور شدم مودم رو عوض کنم. با راهنمایی دوستان فهمیدیم که مودم Linksys 120n مشکل MTU پارس آنلاین رو حل می‌کنه و با این مودم روی همون حالت عادی pppoe هم میشه متصل شد و مشکلی نیست.

من نتم ADSL و مودمم وایرلسه ولی باسه وصل شدن به لایو از سیمه لن استفاده میکنم روش اول باسم جواب میده؟

من نتم ADSL و مودمم وایرلسه ولی باسه وصل شدن به لایو از سیمه لن استفاده میکنم روش اول باسم جواب میده؟

بله اگه مودم لن/وايرلس يا لن خالي باشه ميشه از روش بريج كردن استفاده كرد ولي همونطور كه گفتم در اين حالت وايرلس مودم از كار ميفته. اگه استفاده وايرلس هم از مودم ميكنيد بايد لينكسيس بگيريد. مگه اينكه هر دفعه ميخوايد بريد لايو مودم رو بريج كنيد بعدش باز به تنظيمات عادي برش گردونيد! كه زياد منطقي نيست. مودم من بعد يك مدت از بس تنظيمات عوض ميكردم قاطي كرد كلا و رفتم لينكسيس گرفتم و خلاص.

بله اگه مودم لن/وايرلس يا لن خالي باشه ميشه از روش بريج كردن استفاده كرد ولي همونطور كه گفتم در اين حالت وايرلس مودم از كار ميفته. اگه استفاده وايرلس هم از مودم ميكنيد بايد لينكسيس بگيريد. مگه اينكه هر دفعه ميخوايد بريد لايو مودم رو بريج كنيد بعدش باز به تنظيمات عادي برش گردونيد! كه زياد منطقي نيست. مودم من بعد يك مدت از بس تنظيمات عوض ميكردم قاطي كرد كلا و رفتم لينكسيس گرفتم و خلاص.

منم دقیقا همین مشکل رو با پارس انلاین دارم و چون خیلی حوصله ندارم نرفتم دنبال حل کردنش در جریان اون پیگیری هایی که کردید هم بودم :d
الان اون مودم لینکسیس رو بگیرم بصورت عادی وصل میشه و هیچ کار اضافی ای نداره؟

سلام
اقا من رو اسلیم 4 گیگ بوسیله وایرلس نتونستم اینترنت رو به دستگاه برسونم!
دو مودم مبین نت و تی پی لینک 8968 دارم که یکی سرویس مخابرات و اون یکی وایمکس ولی مرحله اول در ارتباط نتورک مشکل اتصال به اینترنت داره و پیغام چک کردن ایپی و این صحبتا رو میده!دستی و اتوماتیک امتحان کردم نشد بخش نتورک کنسول رو ریست کردم باز هم نشد
فقط با مودم مبین نت بصورت pppoe اما بوسیله کابل لن تونستم اتصال رو برقرار کنم
مشکل از کجاست چون دیدم خیلیا اینجا مشکلات مشابهی دارن

منم دقیقا همین مشکل رو با پارس انلاین دارم و چون خیلی حوصله ندارم نرفتم دنبال حل کردنش در جریان اون پیگیری هایی که کردید هم بودم :d
الان اون مودم لینکسیس رو بگیرم بصورت عادی وصل میشه و هیچ کار اضافی ای نداره؟
منم اون مودم linksys رو بخرم حله ؟ يعتي از اين بابت مطمئن باشم ؟؟
سرعت اينترنتم ٢٥٦ نامحدوده
من نمی‌تونم تضمینش کنم. فقط می‌دونیم چند نفر که با پارس آنلاین این مشکل MTU رو داشتن با این مودم Linksys wag 120n حل شد.
نه هیچ کار اضافه نمی‌خواد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or