طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

من یه مودم جدید گرفتم وایرلس قبلا راحت با مودم قبلیم به لایو کانکت می شدم اما الان هی ارور ip adress میده نمیدونم چیکار کنم هم ip رو دستی وارد کردم هم auto . امکانش وجود داره که بشه هم با لپ تاپ کانکت بود هم با ایکس باکس من از سیمlan واسه کانکت شدن استفاده میکنم . ممنون میشم جواب بدین

من یه مودم جدید گرفتم وایرلس قبلا راحت با مودم قبلیم به لایو کانکت می شدم اما الان هی ارور ip adress میده نمیدونم چیکار کنم هم ip رو دستی وارد کردم هم auto . امکانش وجود داره که بشه هم با لپ تاپ کانکت بود هم با ایکس باکس من از سیمlan واسه کانکت شدن استفاده میکنم . ممنون میشم جواب بدین
سلام
منم همین سوالو داشتم ولی خب یه ذره مثل اینکه خرج برداره که دوستان جواب بدن
میخواستم بدونم مودم قبلی شما چی بوده و الان چه مودمی خریدید

درود
بنده از پارس آنلاین استفاده میکنم و با کمک شما تونستم مدمم رو اونطوری که گفتید برینگ کنم و بتونم کانکت بشم..
در مرحله ی کانکت شدن به ایرنت مرحله ی کانکت به مودم و کانکت به ایترنت اوکی میشود اما وقتی می خواد به شبکه ی لایو متصل شود پیغام آپدیت می آید و وقتی رویه دریافت آپدیت کلیک میکنم شروع به دانلود کردن آپدیت می نماید بعد از چند بار پر شدن نوار سبز رنگ لودیگ یک ارور می دهد که نمی تواند آپدیت را دریافت کند...
و یک کد هم می دهند :
3F4B-0000-3080-0506-0B05-0018
مرحله ی آپدیت را چند بار دیگر نیز تست کردم باز هم بعد از چند مرحله دانلود کردن آپدیت ها ارور داد
ممنون میشم کمک کنید
درزمن نسخه ی داشبوردم هم 16203 هستش

آخرین ویرایش:
سلام
آقایون من یه مشکل اساسی دارم اونم اینه که وقتی تو xbox360 slim رو گزینه وایرلس نتورک کلیک میکنم میگه به adaptor wireless نیاز داری مگه تو خودش نداره یکی کمک کنه

سلام
آقایون من یه مشکل اساسی دارم اونم اینه که وقتی تو xbox360 slim رو گزینه وایرلس نتورک کلیک میکنم میگه به adaptor wireless نیاز داری مگه تو خودش نداره یکی کمک کنه
اگه اسلیم هست اکس باکس وایر لس هم داره پس در نتیجه برای شما مشکل داره و باید به تعمیر کار مراجعه کنی اگه گارانتی داره.

دوستان خواهشآ راهنمایی کنین!!!من مودمم d-link وایرلس هستش و کنسولم هم اسلیم!
وقتی دستگاهو باز میکنم خودش مستقیم میره لایو!(البته اولین بار خودم کد وایرلسم رو به کنسول دادم!)
ولی هیچی Set نکردم و همه رو اتوماتیک هست!حتی خودش تو nat یه UDP 20117 میسازه(اینو که نباید پاک کنم؟) و اون 3 تای دیگه که صفحه ی اول اشاره شده رو نمیسازه!اونا رو حتمآ باید خودم بسازم!؟
اینا رو میگم:
xboxnat.jpg

و اینکه بهتره همینطوری بزارم گزینه ها رو اتوماتیک بمونن یا خودم IP ها رو بدم بهتره؟دستی دادن با اتوماتیک روی سرعت فرقی دارن؟
و سوال اخر اینکه سرعت وایرلس از سرعت اتصال با کابل کمتره؟(مودم و دستگاه کنار هم هستن!)
شرمنده سوالام زیاد شد ولی سرعت دانلودم با ایکس باکس خیلی پایینه و گفتم شاید با دستکاری اینا بهتر بشه!
با PC و دانلود منیجر 200k در ثانیه دان میکنم ولی تو ایکس باکس دانلود یه فایل 3 مگا بایتی حداقل 3 4 دقیقه طول میکشه!
دوستان خواهشآ یکی بگه واسه همه اینطوریه و سرعت دانلود ایکس باکسشون از pc خیلی پایینه یا واسه من اینطوریه؟(اگه واسه منه خب راه حل چی میتونه باشه!؟)

دوستان من هم از پارس آلاین سرویس میگیرم (256 نامحدود)
از مودم TP-LINK TD-W8950ND هم استفاده میکنم
از طریق وای فای کنسول و اتصال کابل یه مودم و کنسول نمیتونم به لایو متصل بشم

این روش بریج کردن هم تست کردم که کلا اینترنت اکسس مودم رفت...
اگه میشه تمام کارایی که واسه بریج کردن باید انجام بدم رو توضیخ بدین کامل

بعد 1 سال اومدیم فیفا آنلاین بازی کنیم که خورد تو پرمون :(

دوستان من هم از پارس آلاین سرویس میگیرم (256 نامحدود)
از مودم TP-LINK TD-W8950ND هم استفاده میکنم
از طریق وای فای کنسول و اتصال کابل یه مودم و کنسول نمیتونم به لایو متصل بشم

این روش بریج کردن هم تست کردم که کلا اینترنت اکسس مودم رفت...
اگه میشه تمام کارایی که واسه بریج کردن باید انجام بدم رو توضیخ بدین کامل

بعد 1 سال اومدیم فیفا آنلاین بازی کنیم که خورد تو پرمون :(
سلام
خب در حالت بریج اینترنت اکسس مودم میره دیگه!
فکر کنم 20 بار تا حالا نوشتم که در حالت بریج خود دستگاهی که به مودم وصله باید اتصال به اینترنت رو برقرار کنه. یعنی یوزر پس اینترنت رو باید داخل دستگاه بدید.
برای اطمینان از اینکه این روش کار می‌کنه بعد از تنظیمات هرچی غیر از xbox به مودم وصله رو جدا کنید، مودم رو یک دقیقه از برق بکشید بعد وصل کنید یک دقیقه صبر کنید بعد x360 رو روشن کنید.
بعد که مطمئن شدید x360 می‌تونه به لایو وصل بشه برید سراغ وصل کردن PC و ...
توی pc هم در این حالت باید کانکشن pppoe بسازید و هر دفعه کانکت کنید مثل قدیم‌ها.
ضمناً وایرلس هم در صورتیکه دارید روی بریج کار نمی‌کنه!

دوست بالایی، همینکه بدون مشکل وصل میشی کلاهت رو بنداز هوا! اینکه لن بهتره یا وایرلس رو دیگه خودت برو امتحان کن دیگه. پایین بودن سرعت دانلود هم آره گاهی همچین چیزی هست، دلیلش رو یادم نمیاد.

سلام
خب در حالت بریج اینترنت اکسس مودم میره دیگه!
فکر کنم 20 بار تا حالا نوشتم که در حالت بریج خود دستگاهی که به مودم وصله باید اتصال به اینترنت رو برقرار کنه. یعنی یوزر پس اینترنت رو باید داخل دستگاه بدید.
برای اطمینان از اینکه این روش کار می‌کنه بعد از تنظیمات هرچی غیر از xbox به مودم وصله رو جدا کنید، مودم رو یک دقیقه از برق بکشید بعد وصل کنید یک دقیقه صبر کنید بعد x360 رو روشن کنید.
بعد که مطمئن شدید x360 می‌تونه به لایو وصل بشه برید سراغ وصل کردن PC و ...
توی pc هم در این حالت باید کانکشن pppoe بسازید و هر دفعه کانکت کنید مثل قدیم‌ها.
ضمناً وایرلس هم در صورتیکه دارید روی بریج کار نمی‌کنه!

دوست بالایی، همینکه بدون مشکل وصل میشی کلاهت رو بنداز هوا! اینکه لن بهتره یا وایرلس رو دیگه خودت برو امتحان کن دیگه. پایین بودن سرعت دانلود هم آره گاهی همچین چیزی هست، دلیلش رو یادم نمیاد.

مرسی
فقط یه چیزی...
مک آدرس هم باید وارد کنم تو کنسول؟
کجا میزنه مک آدرس مودم رو؟
و توی کنسول واسه زدن مک آدرس ":" وجود نداره ولی مک آدرس ها معمولا بین هر 2 حرفشون ":" دارن

مرسی
فقط یه چیزی...
مک آدرس هم باید وارد کنم تو کنسول؟
کجا میزنه مک آدرس مودم رو؟
و توی کنسول واسه زدن مک آدرس ":" وجود نداره ولی مک آدرس ها معمولا بین هر 2 حرفشون ":" دارن
نه لازم نیست.
توی تنظیمات شبکه x360 در حالت wired ( وایرلس رو نمی‌دونم ) کلاً دو صفحه بیشتر نیست. اولی مربوط به IP , DNS هست که بذارید اتوماتیک باشه و دومی مربوط به PPPOE که یوزر پس اینترنت رو بزنید اونجا. یکی دو مورد دیگه توی این صفحه هست host server , alternate mac address یا همچین چیزهایی که لازم نیست کاریشون بکنید.

مک ادرس برای وقتی هست که دارید از شبکه‌های محدود شده و کنترل شده مثل خوابگاه، دانشگاه، هتل و ... اینترنت می‌گیرید و ممکنه توی مودمشون فقط مک ادرس دستگاه‌های خودشون رو وارد کرده باشن تا دستگاه‌های غریبه نتونن وصل بشن. اونجا شما باید مک ادرس یکی از دستگاه‌هاشون رو بردارید یا یک مک ادرس مجاز ازشون بگیرید و توی x360 در قسمت alternate mac address وارد کنید تا با اون هویت بتونه وصل بشه.
مک ادرس خود مودم هم حتماً یک جایی توی تنظیمات مودم زده ولی لازم ندارید.
مودم‌ها معمولاً قابلیت فیـلتر کردن مک ادرس هم دارن یعنی بگید که این مک اجازه دسترسی داره این نداره، ولی لازم ندارید در حالت عادی.
دو نقطه هم اگه نمی‌شه زد پشت سر هم باید بزنید.

نه لازم نیست.
توی تنظیمات شبکه x360 در حالت wired ( وایرلس رو نمی‌دونم ) کلاً دو صفحه بیشتر نیست. اولی مربوط به IP , DNS هست که بذارید اتوماتیک باشه و دومی مربوط به PPPOE که یوزر پس اینترنت رو بزنید اونجا. یکی دو مورد دیگه توی این صفحه هست host server , alternate mac address یا همچین چیزهایی که لازم نیست کاریشون بکنید.

مک ادرس برای وقتی هست که دارید از شبکه‌های محدود شده و کنترل شده مثل خوابگاه، دانشگاه، هتل و ... اینترنت می‌گیرید و ممکنه توی مودمشون فقط مک ادرس دستگاه‌های خودشون رو وارد کرده باشن تا دستگاه‌های غریبه نتونن وصل بشن. اونجا شما باید مک ادرس یکی از دستگاه‌هاشون رو بردارید یا یک مک ادرس مجاز ازشون بگیرید و توی x360 در قسمت alternate mac address وارد کنید تا با اون هویت بتونه وصل بشه.
مک ادرس خود مودم هم حتماً یک جایی توی تنظیمات مودم زده ولی لازم ندارید.
مودم‌ها معمولاً قابلیت فیـلتر کردن مک ادرس هم دارن یعنی بگید که این مک اجازه دسترسی داره این نداره، ولی لازم ندارید در حالت عادی.
دو نقطه هم اگه نمی‌شه زد پشت سر هم باید بزنید.

واقعا ممون
بلاخره وصل شد به لایو...o:-)

واسه رفع مشکل وایرلس مودم همون Linksys 120n خوبه؟ یا مدل بهتری هم هست تو بازار؟

واقعا ممون
بلاخره وصل شد به لایو...o:-)

واسه رفع مشکل وایرلس مودم همون Linksys 120n خوبه؟ یا مدل بهتری هم هست تو بازار؟
اون مودم خیلی خوبیه. علاوه بر مشکل وایرلس، کلاً بریج و اینها هم دیگه لازم نیست با اون مودم و عین آدم همه دستگاه‌ها وصل میشن به اینترنت.
فقط من یک مشکل کوچک باهاش دارم اینکه برای محیط نسبتاً بزرگ آنتن دهی وایرلس این مدل لینکسیس در مثلاً گوشه‌های خونه خیلی خوب نیست، چون آنتن بیرونی نداره.
اگه این موضوع براتون مهمه مدل‌های بالاترش رو باید بگیرید.

اون مودم خیلی خوبیه. علاوه بر مشکل وایرلس، کلاً بریج و اینها هم دیگه لازم نیست با اون مودم و عین آدم همه دستگاه‌ها وصل میشن به اینترنت.
فقط من یک مشکل کوچک باهاش دارم اینکه برای محیط نسبتاً بزرگ آنتن دهی وایرلس این مدل لینکسیس در مثلاً گوشه‌های خونه خیلی خوب نیست، چون آنتن بیرونی نداره.
اگه این موضوع براتون مهمه مدل‌های بالاترش رو باید بگیرید.

این که احتیاجی به بریج کردن نداره و با همه ی دستگاه ها خوب مچ میشه تو همه ی مدل های این برند هست یا فقط چند تا مدل خاص؟
اگه آنتن بیرونی داشته باشه خیلی بهتره

برند های tp-link و D-link و... ندارن همچین مدلی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or