طرفداران nintendo ds

آره موافقم البته اونطوری باید 2 تا ds کنار هم باشن تا دونفری بازی کنی

1335.jpg

آره دیگه
مکس پین هم خیلی خوب بود البته نسخه 1 و 2 رو من رو پی سی بازی کردم

آره دیگه
مکس پین هم خیلی خوب بود البته نسخه 1 و 2 رو من رو پی سی بازی کردم

ds قیمتی نداره قیمتش در حد گوشی ها ساده نوکیاس که حتی جاوا هم ساپورت نمیکنن اما همون پول یه کنسول بازی دستی که 2 تا lcd داره که یکیش لمسیه و بالا 5000 تا بازی داره

این مکس پین برای گیم بوی ادونسه با اونی که روی pc بازی ردی فرق داره

ds قیمتی نداره قیمتش در حد گوشی ها ساده نوکیاس که حتی جاوا هم ساپورت نمیکنن اما همون پول یه کنسول بازی دستی که 2 تا lcd داره که یکیش لمسیه و بالا 5000 تا بازی داره

این مکس پین برای گیم بوی ادونسه با اونی که روی pc بازی ردی فرق داره

آره واقعا حرفت قبول دارم

آره فرق میکنه اتفاقا الان داشتم نگاه می کردم دیدم اصلا سبک هاشونم یجورایی متفاوتن

آره واقعا حرفت قبول دارم

آره فرق میکنه اتفاقا الان داشتم نگاه می کردم دیدم اصلا سبک هاشونم یجورایی متفاوتن

قربونت عزیز :x من که خیلی با ds و بازیا هاش حال میکنم دیروز حدود 9 ساعت داشتم بازی میکردم :d

آه فرق میکنه مهم اینه انقدر کنسول ها دستی نینتندو محبوب هستن که بازی ها خوبی وارد بازار میشن یه نسخه مخصوص کنسول ها دستی نینتندو هم براشون میاد نمونه اش تام رایدر برای ds هم اومده

این لینک دانلود مکس پین نسخه gba ه

Max Payne (U)(Mode7) ROM < GBA ROMs | Emuparadise

قربونت عزیز :x من که خیلی با ds و بازیا هاش حال میکنم دیروز حدود 9 ساعت داشتم بازی میکردم :d

آه فرق میکنه مهم اینه انقدر کنسول ها دستی نینتندو محبوب هستن که بازی ها خوبی وارد بازار میشن یه نسخه مخصوص کنسول ها دستی نینتندو هم براشون میاد نمونه اش تام رایدر برای ds هم اومده

این لینک دانلود مکس پین نسخه gba ه

Max Payne (U)(Mode7) ROM < GBA ROMs | Emuparadise

عزیزمی :x
DS واقعا عالیه پس ترکوندی 9 ساعت :d
حالا ایشالا سرم خلوت بشه یه DS می گیرم به جمع 9 ساعتی می پیوندم :))
آره درسته . تام رایدر هم برای DS هست کلا همه عناوین بازی یه نسخش واسه DS اومده :d

میبستی من میدونم :d کجا سفته فقط سنگ سفته :d دستگاه به این شیکی کوچیکی ظریفی خوش دستی :x

نه بابا نخری بهتره پولات تموم میشه :d هیکل xl ببین بعد بگو ارزون منم همچین هیکلی داشتم هیچی گیرم نمیومد :))

خوبی این فلش کارت اینه که مصرفش از دوال کور کمتره خود من دستگاه روشن کردم یه بازی گذاشتم کذاشتمش کنار تا باتری اولیه تموم شه تا بزنم شارژ اولیه از 18:20 تا 22:35 روشن موند باتریش قرمز شده بود اما همون قرمز بیشتر از نیم ساعت نگه داشت اما دوال کور مصرف باتریش 2 برابره قشنگ

باتری ds . ds lite . dsi . dsi xl هم سراغ دارم هر کی خواست

یادش بخیر من که درس خون نبودم فقط شب امتحانا درس میخوندم :d

نه به خدا نمیبستم :d میدونی چند دفعه اون DS Lite قدیمیم از دستم افتاد؟ :| عین خیالشم نبود :| تازه همین DSi XL هـ هم 3-2 دفعه از دستم افتاد :))

:d

این که مصرفش کمتره نشون میده که به اندازه Dual-core قوی نیست! همه بازی هارو 100% میاره؟

باو باتری این DSi XL کاملا راضیم :d قشنگ 8 ساعت با نور 4 از 5 بازی میکنم :p

تو فکر کردی من الآن نشستم دارم درس میخونم؟ :| اگه درس بخونم کی با Wii و DS بازی کنم؟ :| مشکل اینجاس که موقع امتحانا بخوام چیزی بخرم بابام میگه بیاه =))

عزیزمی :x
DS واقعا عالیه پس ترکوندی 9 ساعت :d
حالا ایشالا سرم خلوت بشه یه DS می گیرم به جمع 9 ساعتی می پیوندم :))
آره درسته . تام رایدر هم برای DS هست کلا همه عناوین بازی یه نسخش واسه DS اومده :d

نوکرتم :x آره دیگه انقدر بازی کردم دیگه چشمام درد گرفت بعد ولش کردم :d پیشاپیش مبارک باشه :x

آره واقعا کلی بازی داره :x

نه به خدا نمیبستم :d میدونی چند دفعه اون DS Lite قدیمیم از دستم افتاد؟ :| عین خیالشم نبود :| تازه همین DSi XL هـ هم 3-2 دفعه از دستم افتاد :))

:d

این که مصرفش کمتره نشون میده که به اندازه Dual-core قوی نیست! همه بازی هارو 100% میاره؟

باو باتری این DSi XL کاملا راضیم :d قشنگ 8 ساعت با نور 4 از 5 بازی میکنم :p

تو فکر کردی من الآن نشستم دارم درس میخونم؟ :| اگه درس بخونم کی با Wii و DS بازی کنم؟ :| مشکل اینجاس که موقع امتحانا بخوام چیزی بخرم بابام میگه بیاه =))

میدونم اون ds lite به جا دیسک و دارت استفاده میکردی همیشه میزدی درو دیوار تا پوکید :d خوب دیگه کسی که پولی برای چیزی نده ارزششو نمیدونه قدرشو نمیدونه ;;)

حالا بخر امتحان کن بعد بگو پس قویی نیست من که الان 142 تا بازی روش دارم همه کار کردن فقط بازی cars نسخه 1 بازی میاد بالا بازی هم میکنم وقتی مرحله 2 میخوام برم صفحه سیاه میشه که انگار خود گروهی که بازی دامپ کرده بد دامپ کرده اشکال از rom خود بازیه که تو اینترنت گشتم فقط همین گروه این بازی دامپ کرده بود

آره دیگه درس میخونی :d هی میزدن تو سر من درس بخون منم نمیخوندم با بدیختی آخرش دیپلم پاس کردم :d بعد رفتم دانشگاه که راحتر از مدرسه بود اونم باز شب امتحان فقط میخوندم :d

:))

قیمت ds الان چنده؟

بازی هاش از کجا باید گرفت؟

ds الان تو بازار مثلا ds lite آکبند همراه با فلش کارت هک ( مموری کارت میکرو اس دی میخوره بازیا ریخته میشه روی مموری ) میشه با حدود 170 هزار خرید

بازی هاش کم حجمه هم میتونی دانلود کنی مثل از این سایت

NDS ROMs | Emuparadise

هم میتونی روی dvd مجموعه بازی بخری که اگر خواستی بهم پ خ بده بهت بگم

لیست بخشی از عناوین بازی ها ds

List of Nintendo DS games - Wikipedia, the free encyclopedia

کاور بعضی از بازی ها ds

Cover Gallery

این گيمهایی که احسان هر بار یادآوری میکنه واقعا خاطرات آدم را زنده میکنن و جزو بهترین ها هستن:x

چند تصویر از max Payne :d

نوکرتم داداش :x آره خوب این مکس پین من زمان خودش روی gameboy advance micro بازی کرده بودم و اون زمان خیلی بهم حال داد و ds هم ادامه دهنده روند gba ه اما با خلاقیت بیشتر و بازی ها محشرو البته زیاد

ایول دمت گرم بازی خیلی توپیه فکر کنم حداقل 3 بار روی ds تمومش کردم

بازیش با اینکه اصلا داستانی در اصل نداره اما گیم پلی . صدا گذاری . هیجان و ..... خاص و قویی داره

موافقم باهات

نینتندو با برنامه ریزی خیلی خوب و پیشرفته ip ماریو پیش میبره که ماریو همیشه متا بالا 90 و برنده نسل بودن یدک میکشه

اما همین عدم برنامه ریزی تو سگا برای سونیک باعث شد که کلی عنوان سونیک منتشر کنن که همه معمولی بودن و هر بار یه بازی بد از آب در میاد و باعث عدم محبوبیت سونیک شده

من اولین بار new super mario روی ds بازی کردم و سورپرایز شدم و بعد از 3 سال نسخه wii این بازی هم اومد البته نسخه wii هم مراحلش بیشتره هم خیلی سخت تر اما خوب من نسخه ds ترجیه میدم

ماریو کارت هم روی کنسولا دستی هم خونگی نینتندو واقعا شاهکاره اولین تجربه من از ماریو کارت روی کنسول دستی نینتندو برای gba بود بعد نسخه ds بازی کردم نسخه ds دیوانه کننده بود برای من چون هم سطح ماریو کارت wii ساخته شده

واریو وار اسموت مویی اگر روی wii بازی کردی حتما واریو وار تاچد ds بازی کن

خیلی از عناوین هستن که بین wii و ds مشترکن
واقعا سونیک سگاو اون تن خرگوشه و کامیک زون حیف تکرار نشد فقط ماریو مون تنها
http://www.freegames.ir/2242/دانلود-بازی-خاطره-انگیز-خرگوش-سگا-tiny-toon/

آخرین ویرایش:
واقعا سونیک سگاو اون تن خرگوشه و کامیک زون حیف تکرار نشد فقط ماریو مون تنها
بازی های رایگان | دانلود بازی خاطره انگیز خرگوش سگا Tiny Toon

آره واقعا بازی خاطره انگیزی برای ما تمام گیمر ها باسابقه و باتجربه هستش :x

البته سری Tiny Toon برای تمام کنسول ها دستی نینتندو اومد و در کنارش برای nes و snes هم اومد

کنسولا دستی نینتندو به ترتیب زیره

gameboy مخففش gb

Tiny Toon Adventures - Babs' Big Break

Tiny Toon Adventures - Wacky Sports

Tiny Toon Adventures - Montana's Movie Madness

gameboy color مخففش gbc

Tiny Toon Adventures - Buster Saves the Day

Tiny Toon Adventures - Dizzy's Candy Quest

gameboy advance مخفشش gba

Tiny Toon Adventures - Wacky Stackers

Toon Adventures - Scary Dreams

این بازی برای کنسولا خونگی نینتندو یعنی nes و snes هم 6 عنوان از این بازی منتشر شده

آخرین سری بازی Tiny Toon برای کنسول دستی gba ساخته شد gba سال 2001 وارد بازار شد و کنسول دستی قبلی ds بود ds lite حتی کارتج ها gba هم ساپورت میکنه

اینم اسکرین شات ها نسخه gba

Scary Dreams - Tiny Toon Adventures Wiki

بازی کامیک زون که خلاقیت بی همتا تو زمان خودش داشت و همچین بازی دیگه هیچوقت ساخته شد عالی بود و هنوزم اگر بازیش کنی هم واقعا اسخته و جذاب . نسخه ارتقا پیدا کرده این بازی ( از نظر فریم و کمی کیفیت ) آخرین بار برای کنسول دستی نینتندو gba منتشر شد

لینک دانلود نسخه gba این بازی

Comix Zone (E)(Independent) ROM < GBA ROMs | Emuparadise

درباره سونیک کمپانی سگا بازی سونیک رنگ ها ( Sonic Colors ) به صورت انحصاری برای 2 کنسول نسل هفتی نینتندو یعنی wii و ds منتشر کرد سونیک رنگ ها بهترین سونیک نسل هفت لقب گرفت این نسخه سونیک تو نسخه wii به صورت محیط 2.5d ساخته شد و برای نسخه ds حال 2d ساخته شد که هر دو نسخه پرفروش بودن

لینک دانلود بازی Sonic Colors نسخه ds

Sonic Colors (U) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

به صورت کلی ds حدود نسخه sonic داره

Sonic & Sega All-Stars Racing

Sonic Chronicles - The Dark Brotherhood

Sonic Classic Collection

Sonic Colors

Sonic Rush

Sonic Rush Adventure

سری بازی ها لگو برای DS

Bionicle Heroes

LEGO Legends of Chima Lavals Journey