طرفداران nintendo ds

cover_large.jpg

هنوز اولین باری که دی اس صورتی رو دیدیدم یادم نمی ره واقعا فقط داشتم نگاش می کردم از بس جالب و عالی ، خوش ساخت بود

ماریو 64 کلی خاطره دارم هنوز رو نینتندو 64 دارمش و کل مراحلو 6 ستاره گرفتم و یه ستاره اضافه به خاطر 100 سکه

عالی و تکه

هنوز اولین باری که دی اس صورتی رو دیدیدم یادم نمی ره واقعا فقط داشتم نگاش می کردم از بس جالب و عالی ، خوش ساخت بود

ماریو 64 کلی خاطره دارم هنوز رو نینتندو 64 دارمش و کل مراحلو 6 ستاره گرفتم و یه ستاره اضافه به خاطر 100 سکه

عالی و تکه

درسته طراحی خیلی عالی داره من خودم همه جا با ds بازی میکنم چه اتوبوس چه مترو و ........ از وقتی هم که کیف کمری خریدم همون کیفه که عکسشو گذاشتم تو صفحه ها قبل

قشتگ کیف به کمربندم زدم ds راحت میره توش در میاد دیگه راحت همیشه همراهمه تو جیب جلویشم موبایلمو میزارم که گاهی بخوام موزیک گوش کنم هندزفری بهش وصل میکنم راحت آهنگ گوش میدم

من ماریو 64 روی نینتندو 64 بازی کرده بودم اونم نینتندو 64 که به عشقش دستگاه مشکی فروختم یه نارنجی خریدم اما روی ds یه حالی داشت چون هم یه جورایی باسازی شده بود هم با تاچ هم میشد حرکت کرد و دیگه همه جا در دسترس بود تو خیابونم میتونستی بازیش کنی

عالیه کمتر کسی تونسته 100 ستاره اش کنه - البته بعضی از مراحل ماریو گلگسی از ماریو 64 استفاده شده

آخرین ویرایش:
قبل اینکه نیو تری دی اس بخرم یکی از هم شهریهام که ویتا داشت می گفت به درد نمی خوره ارزش نداره کنسو ل دستی اما الان فهمیدم بهترین انتخابو کردم هر جا باشی راحت ده دقیقه هم یم تونی بازی کنی

فقط در به در دنبال یه کیفم براش

فرصت شد شب یه سری عکس از ماریو 64 رو برات می فرستم البته کلی روش وقت گذاشتم یادش بخیر

قبل اینکه نیو تری دی اس بخرم یکی از هم شهریهام که ویتا داشت می گفت به درد نمی خوره ارزش نداره کنسو ل دستی اما الان فهمیدم بهترین انتخابو کردم هر جا باشی راحت ده دقیقه هم یم تونی بازی کنی

فقط در به در دنبال یه کیفم براش

فرصت شد شب یه سری عکس از ماریو 64 رو برات می فرستم البته کلی روش وقت گذاشتم یادش بخیر

چون اون ویتا داشته بازی خاصی براش نبوده غیر از حداکثر 4 تا عنوان که اونام هر کدوم 200 هزار تومنه بخاطر همین از خرید کنسول دستی پشیمون شده بوده

از همون کیفی که من برای ds lite خودم خریدم بخر هم قیمتش مفته هم جنسش محشره چون قدیمیه - قسمت تو کیف از پارچه خوبی استفاده شده اصلا خش مش نمیندازه

باشه نعمت جان مرسی پس منتظرم

nintendo-ds-cartidge-cases-20041118015226761.jpg

البته ماریو 64 من با این عکس فرق داره شاید مال شما ریمیکه برای همینه

چون نه واریو توش بود و نه یوشی

ماریو 64 تو مال کنسول نینتندو 64 ه درسته؟ اما این ماریو 64 نسخه ds ه

ماریو 64 نسخه ds که اسمش mario 64 ds هستش کلا ریمیک شده هم بازی باز طراحی شده با گرافیک بالاتر - طراحی کارکترا بازی توسط خودت با صفحه لمسی ds - اضافه شدن مینی گیم ها - استفاده از صفحه لمسی تو حرکت کردن - اضافه شدت نقشه تو صفحه لمسی - تو این نسخه هم واریو هم یوشی و لویجی هم تو بازی هستن و .......

%5BGame%5D%20-%20Super%20Mario%2064%20DS.jpg

این عکس ببین

BigBowser64.jpg

می تونم رو تری دی اس بازیش کنم ؟

چون پیداست باید بازیش کنم

برای اجرا این بازی روی 3ds با باید کارتج اصلیشو داشته باشی یا فلش کارت هک ds بخری با اون روی دستگاهت اجرا کنی

البته فلش کارت ها هک 3ds مثل گیت وی خودشون یه کارت آبی دارن که بازیا ds اجرا میکنه اما اگر بازی ds اجرا کنی باهاشون هک 3ds میپره باید دوباره هک کنی تا بازیا 3ds روشون اجرا شه

برای اجرا این بازی روی 3ds با باید کارتج اصلیشو داشته باشی یا فلش کارت هک ds بخری با اون روی دستگاهت اجرا کنی

البته فلش کارت ها هک 3ds مثل گیت وی خودشون یه کارت آبی دارن که بازیا ds اجرا میکنه اما اگر بازی ds اجرا کنی باهاشون هک 3ds میپره باید دوباره هک کنی تا بازیا 3ds روشون اجرا شه

ممنون لطف کردی

ممنون لطف کردی

فدات نعمت جان :x

این متن زیر من چند سال پیش تو پرشین فروم تولز نوشته بودم ( بعد ها چند باری ازش استفاده کردم )

بازی Super Mario 64 برای کنسول خونگی قدرتمند نینتندو به اسم NINTENDO 64 عرضه شد

این بازی سال 1996 عرضه شد و تونست لقب بهترین بازی سال بگیره و نمره 10 از 10 از خیلی از مراجع گیم گرفت

این کاور این بازی

cover_large.jpg

و این گیم پلی این بازی

N64_Super_Mario_64_whomp_fortress.jpg

و حالا بازی سوپر ماریو 64 نسخه اختصاصی برای کنسول DS

Super_Mario_64_DS_Coverart.png

اینم چنتا عکس از گیم پلیش

0056b.jpg
1296b.jpg

1217b.jpg
0037b.jpg

خوب بازی Super Mario 64 DS با نسخه اصلی نینتندو 64 فرق هایی داره این فرق ها شامل بالا تر بردن فریم بازی . افزایش کیفیت بافت ها . افزایش گرافیک . تقویت صدا گذاری . طراحی دوباره و بهتر کاراکترا بازی . اضافه شدن مینی گیم ها جدید و .......

تا اونجایی که اطلاع دارم بازی Super Mario 64 DS یعنی ماریو 64 نسخه DS به تنهایی 11 میلیونو 5 هزار نسخه فروش کرده

لینک دانلود این بازی

Super Mario 64 DS (U)(Trashman) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

1456a.jpg

همه گیمر ها و حتی اکثر کسایی که دستشون به دسته کنسول بازی نخوره اسم بازی زلدا به گوششون خورده

افسانه زلدا رو می تونم به جرات بگم که از مهمترین بازی های سبک ادونچر هست و سابقه طولانی داره و تقریبا در تمامی کنسول های نینتندو حضور داشته

یکی از بهترین شماره های این بازی قسمت the legend of zelda : wind waker بود که به کنسول game cube اومد و با حالت کارتونی ای که داشت نه تنها در بخش گیم پلی موفقیت زیادی پیدا کرد بلکه از لحاظ گرافیکی هم حال و هوای بازی های فانتازی مخصوص زلدا رو داشت

این شماره از سری بازی زلدا رو که می خوام معرفی کنم ، از لحاظ داستانی ادامه ای هست بر شماره ای که در بالا معرفی کردم و اتفاقات بعد از نجات دادن پرنسس رو بازگو می کنه

----------------------------------------------------------------------------------

این شماره زلدا بر روی کونسول دستی نینتندو یعنی NDS اومد و می تونم بگم که از تمامی خصوصیات سخت افزاری این دستگاه موفق استفاده کرده و اگه کمی در اینترنت جستجو کنید به این موضوع پی می برین که حتی از سختگیر ترین سایت های بازی نیز بهترین امتیاز روبه این بازی دادن

medium.jpg

بازی هنوز هم حال و هوای کاتونی و فانتزی خودشو حفظ کرده و به خاطر همین هم هست که با توجه به مشکلات سخت افزاری این دستگاه ، یکی از زیباترین بازی های ایجاد شده بر روی این کونسول هست

داستان دقیقا بعد از نجات دادن پرنسس از دست شوالیه سیاه در نسخه قبلی شروع میشه و نگران این هم نباشید که با بازی نکردن بازی چیز زیادی از داستان بازی باتون پنهون میمونه ، چون در یک صحنه خیلی جالب و به صورت نقاشی براتون کل داستان تعریفمیشه و نیز چون داستان بازی های زلدا معمولا داستان پیچیده ای نیستن براتون از داستان بازی چیزی نمیگم تا خودتون لذت این بازی رو پچشید

از لحاظ موزیک و صداگذاری هم به قدری خوب کار شده که شما رو در هوای فانتزی قرار بده و با سبک بازی خوب پیش میره

و حالا میرسیم به مهمترین بخش بازی که سری بازی زلدا موفقیت چندین 10 ساله خودشو به اون مدیونه و این بخش چیزی نیست به جز بخش گیم پلی

1456b.jpg

تو این بازی از کشتی سواری تا جستجوی گنج و مسابقه تیرانداری با تیر کمون و نجات پرنسس و ... وجود داره . و از سخت افزار هم خیلی خوب استفاده کردن ... به عنوان مثال شما در بخشی از بازی وارد یک غار شدین و در پایین ترین بخش این غار صندوق گنجی رو پیدا می کنید که در داخلش یه تیکه از نقشه اوقیانوس رو پیدا میکنید ولی این نقشه رو کلی گردو غبار گرفته به طوری که چیز خاصی معلوم نیست

در این میان اگه دوقولتون کار کرد و زیاد فیلم دزد دریایی دیده باشین به این فکر میوفتیت که این نقشه ها رو مهمولا یه فوتی روش می کنن تا نقشه خوب دیده بشه ... اگه شماا هم روی نقشتون فوت کنید میبینین که در کمال ناباوری گرد و غبار میره کنار ...این یکی از معمولی ترین نکاتی بود که همیشه تو بازی ازش استفاده میکنید و در کنار این موقعیت هایی براتون پیش میاد که میگین من برم یه سر ژاپن از سازنده این بازی رسما تشکر کنم

تو این بازی شما همیشه انتظار سورپریز شدن رو داشته باشید و این نکته رو هم در نظر داشته باشید که از سخت افزار دستگاهتون به خوبی استفاده کنید ... مگر نه بازی براتون خیلی سخت میشه و در مواقعی حتی نمیتونید داستان رو به جلو ببرید

1514b.jpg

یکی دیگه از نقاط خوب بازی یاداشت کردن بر روی نقشتونه که در خیلی مواقع گنج ها و یا مکان هایی رو پدا میکنید که با وسایلی که دارید نمیتونین به اونحا برین ... پس می تونینیدتو نقشتون به هر شکلی که دوست دارین اونجا رو نشانه گذاری کنید که بعدا بتونین برین به اون قسمت کارتون رو انجام بدین

------------------------------------------------------

توصیه آخر من اینه که از بچه گرفته تا بزرگ سال ها این بازی رو بازی کنن که در صورت بازی نکردن یکی از شاه کار های هنر هشتم رو از دست میدن و قول میدم که بعد از بازی کردن این بازی به فکر بازی کردن بازی های بیشتری میوفتید

نکته کنکوری
4.gif
:

این بازی رو تو جای خلوت بازی کنید که شرایطی براتون پیش میاد که باید جیغ بزنید و اگه کسی کنار شما باشه اتفاقاتی براتون میوفته که به سر اینجانب اوفتاد

پس 20 ساعت بازی پرنشاط بهتون خوش بگذره

خیلی از گیمر ها قدیمی بازی گربه آبی رنگ یادشونه
6.gif

این بازی NES همون میکرو یادتونه ؟

images

3 تا نسخه برای DS اومده البته بازی ژاپنیه با پچ میتونید انگلیسی کنید

0342a.jpg

Doraemon - Nobita no Kyouryuu (J)(WRG) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

2135a.jpg

Doraemon - Nobita to Midori no Kyojinhei (J)(Caravan) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

0889a.jpg

Doraemon - Nobita no Shin Makai Daibouken DS (J)(2CH) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or