طرفداران nintendo ds

با سلام به حضار عزیز :d
ویدیو عالی بود ی تیکه ـش که خیلی باحال بود:d
انحصاری تاپ زیاد تو این سبک ترس و وحشت زیاد داره نیتندو کلا :d
ممنون احسان بازم از این کارا کن:d

سلام ابراهیم جان

مرسی داداش آره بازی باحالیه البته این تازه اول بازیه و بازی طولانی و خیلی خوبیه واقعا از بازی کردنش لذت میبری

تازه چراغ قوه گرفتم بعدش باتوم میگیری بعد یه کلت و .......

آره تو همین نسل هفت هم برای ds هم بخصوص wii کلی بازی ژانر وحشت براش اومد

چشم داداش حمایت شه دوستان باز بخوان بازم میزارم :d

cover_large.jpg

احسان ویدیو ترسناکه خیلی باحال بود:bighug: فک نمیکردم یه همچین بازی داشته باشه! در حد و اندازه خودش عالی بود. اون TOMB RAIDER هم جالبه

مرسی فیروز جان :bighug: دمت گرم داداش لطف داری

آره بازیش واقعا عالیه و درگیر کننده :x

مرسی داداش

احسان جان مرسي برا نقداي قشنگت واسه اندازش يه سرچ تو نت بده خودت ميتوني واسش با فتو شاپ اسكين طراحي كني بزني قشنگ ميشه.
راستي ديروز ماريو ٦٤ رو بازي كردم خيلي قشنگ و گيم پلي متنوعي داره ميني گيم هاشم عاليه دمت گرم

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: alisantori
احسان کلیپ رو دیدم این حس بهم منتقل شد که انگار جرئت جلو رفتن رو نداری:)) حق هم داری من از همینجا حس ترس بهم منتقل شد واقعا گیم پلیش عالی به نظر میاد، جالبه من همین چندوقت پیش سرچ کردم Ds horor games همین بازی اولین بازی تو لیست بود.

• Like
Reactions: che-jaleb
@ehsanservat

این Dementium هم بازی جالبی است. شماره 2 این بازی برای PC هم اومده

نریمان آره بازی خیلی خوبیه

نسخه دوم هم اونم خیلی قشنگه البته اول برای ds اومد بعد یه پورت افزاریش کیفیت دادش رو برای pc دادن

احسان جان مرسي برا نقداي قشنگت واسه اندازش يه سرچ تو نت بده خودت ميتوني واسش با فتو شاپ اسكين طراحي كني بزني قشنگ ميشه.
راستي ديروز ماريو ٦٤ رو بازي كردم خيلي قشنگ و گيم پلي متنوعي داره ميني گيم هاشم عاليه دمت گرم

مرسی محسن جان :x دمت گرم

من عکسایی که میزارم از سایتا اصلی خود نینتندو و زیر شاخه ها فروم ها نینتندو میزارم که هم کس ها بعد از مدتی پاک نمیشن هم چون عکس ها کوچیک استفاده میکنم صفحه سریعتر لود میشه

اگر بخوام عکسایی که سایز بزرگ دارن بزارم بخاطر اینکه عکس ها دیگم تو تاپیک ها میزارم خیلی طول میکشه لود شه

اوه اوه ایول چه بازی قشنگیم بازی کردی واقعا عالیه حتما بازی کردنشو ادامه بده :bighug:

احسان کلیپ رو دیدم این حس بهم منتقل شد که انگار جرئت جلو رفتن رو نداری:)) حق هم داری من از همینجا حس ترس بهم منتقل شد واقعا گیم پلیش عالی به نظر میاد، جالبه من همین چندوقت پیش سرچ کردم Ds horor games همین بازی اولین بازی تو لیست بود.

از دست تو :)) چون با فلش جلو کاراکتر بازی میره جلو با تاچ هم باید سمت و زاویه دید استفاده کنی - منم یه دستم گوشی برای فیلمبرداری بود یه دستمم داشتم هر دو کار میکردم یکمی سخت بود و بد شد

البته بازیشم ترسناکه و تاریکه آدم خوب میترسه :d با این موسیقی تاثیر گذارش ;;)

بازی ژانر وحشت داره ds مثل ریل شوتر زامبی کشی و .........

@ehsanservat
ممنون بازی جالبی به نظر میرسه. چقدر خوب کنترل بازی رو با ds مچ کرده بودن!

مرسی پارسا جان :bighug: آره خوب چون انحصاری ds ساخته شده سعی کردن از قابلیت ها ds خوب استفاده کنن

بازی کردنش راحت و خوبه و گیم پلی بازی واقعا خوب کار شده

بازی ترسناک Dementium: The Ward روی ds خودم اجرا کردم با گوشی فیلم گرفتم

آپلود کردم - حتما دانلود کنید تماشا کنید نظرتونو بگید برام خیلی مهمه

ممنون

Download 20150528 0003(1) 3gp

من همون نسخه اول اولیه رو تا یه جایی بازی کردم گیر کردم :d بازی باحالیه ولی راستش خیلی ترسناک نیست. :-" یعنی اونجوری که من انتظارشو داشتم ترسناک نبود. :d

یه مشکل دیگه هم این بود که کنترلش با DSi XL سخت بود :-"

ولی در کل ارزش بازی کردن داره تا جایی که دیگه گیر میکنی و اعصابت بهم میریزه :d

ممنون بابت ویدیو :bighug:

من همون نسخه اول اولیه رو تا یه جایی بازی کردم گیر کردم :d بازی باحالیه ولی راستش خیلی ترسناک نیست. :-" یعنی اونجوری که من انتظارشو داشتم ترسناک نبود. :d

یه مشکل دیگه هم این بود که کنترلش با DSi XL سخت بود :-"

ولی در کل ارزش بازی کردن داره تا جایی که دیگه گیر میکنی و اعصابت بهم میریزه :d

ممنون بابت ویدیو :bighug:

خود من الان در حال بازی کردنشم یه جا گیر کردم همه در ها هم بستن :d باید راهو پیدا کنم :d دقیقا مثل فرق سایلنت هیل 1 و نسخه ها جدیدترش مثل 3

بیشتر جو سنگین و ترسناک و.........

خوب دیگه dsi xl خریدن این دردسرام داره همون قلمش اندازه کل ds lite :))

فدات داداش دمت گرم

الان ديدم چقدر جالب و ترسناكه

نوکرتم داداش

آره خیلی بازی ترسناک و خوبی هست اونم برای کنسول دستی و محبوب نینتندو ds که لقب پرفروشترین کنسول دنیا تو یه نسل یدک میکشه با فروش 154 میلیون کنسول تو نسل هفت

داداش احسان خیلی باحال بود
اصلا فکرشم نمیکردم ds همچین بازی قشنگی با این گرافیک داشته باشه
کلا بازی توی سبک ترسناک خیلی کمه
اگه هست بازم معرفی کن
دمت گرم داداش

داداش احسان خیلی باحال بود
اصلا فکرشم نمیکردم ds همچین بازی قشنگی با این گرافیک داشته باشه
کلا بازی توی سبک ترسناک خیلی کمه
اگه هست بازم معرفی کن
دمت گرم داداش

نوکرتم احسان جان فدایی داری :bighug:

یادته سر خرید اون wii چقدر کمکم کردی شرمندت شدم :x از دوستان عزیز و بزرگوار و فن نینتندو من هستی :x

آره بازی توپیه حتما روی dsi ی که داری بازی کن واقعا بهت حال میده

موافقم باهات

نوکرتم بزرگوار

بازی ترسناک Dementium: The Ward روی ds خودم اجرا کردم با گوشی فیلم گرفتم

آپلود کردم - حتما دانلود کنید تماشا کنید نظرتونو بگید برام خیلی مهمه

ممنون

Download 20150528 0003(1) 3gp

سلام ممنون از کلیپی که تهیه کردین شما که اینهمه زحمت میکشی به نظر من برای گوشی پایه درست کن میتونی از چراغهای مطالعه که قابلیت تنظیم دارن یا همچین چیزی استفاده کنی که هردو دستت ازاد باشه برای فوکوس هم dsرو جابه جاکن تاما هم بیشتر با محیط وگیم پلی بازی اشنا بشیم
تا حالا dsنداشتم تازه امروز برای wiiامولاتورهاشو گرفتم این فیلمی که شما تهیه کردین نشون میده که نباید دستگاه dsرو دست کم گرفت وبه علت فروش تاریخیش خود نینتندو هم جایگاه ویژه ای رو برای این کنسول پرتابل در نظر گرفته واز منابع سخت افزاری دستگاه نهایت اسفاده برده شده وبا این سخت افزار ضعیف همچنان شاهدبازیهای زیبا ونواوری خاص nintendoهستیم ودرباره بازی Dementium: The Ward همین اوایل بازی به صورت زن که نگاه میکنید همه بافت ها خوب وعالی کار شدن وبعلاوه زاویه عالی دوربین حسی رو که باید به مخاطب منتقل میکنه میتونید کلیپ رو دباره با دقت ببینیدو متوجه بشیدکه درکل این لازمه یک بازی ترسناک وخوب هست خود بازی رو باید تجربه کرد ونظر داد تشکر از اقا احسان

• Like
Reactions: alisantori

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or