Fenola کاربر سایت Apr 22, 2015 #751 سلام بر دوستان یک عدد DSi دارم برای فروش اگر کسی بود در خدمتم لینک سایت Reactions: alisantori
POK3MON کاربر سایت May 8, 2015 #754 یه بازی J-RPG خیلی خفن یافتم! گفتم حیفه بازی نکنید :d Nostalgia (US) ROM < NDS ROMs | Emuparadise به نظر من از Radiant Historia هم قشنگ تره Radiant Historia (U) ROM < NDS ROMs | Emuparadise ولی به Chrono Trigger نمیرسه مطمئنا Chrono Trigger (U)(XenoPhobia) ROM < NDS ROMs | Emuparadise
یه بازی J-RPG خیلی خفن یافتم! گفتم حیفه بازی نکنید :d Nostalgia (US) ROM < NDS ROMs | Emuparadise به نظر من از Radiant Historia هم قشنگ تره Radiant Historia (U) ROM < NDS ROMs | Emuparadise ولی به Chrono Trigger نمیرسه مطمئنا Chrono Trigger (U)(XenoPhobia) ROM < NDS ROMs | Emuparadise
ehsanservat کاربر سایت May 8, 2015 #755 نوشته شده توسط POK3MON: یه بازی J-RPG خیلی خفن یافتم! گفتم حیفه بازی نکنید :d Nostalgia (US) ROM < NDS ROMs | Emuparadise به نظر من از Radiant Historia هم قشنگ تره Radiant Historia (U) ROM < NDS ROMs | Emuparadise ولی به Chrono Trigger نمیرسه مطمئنا Chrono Trigger (U)(XenoPhobia) ROM < NDS ROMs | Emuparadise بیشتر... فدات عزیز آره خیلی باحالن بازی Chrono Trigger که از بازیا سابقه داره :d وقتی براس وپر نینتندو اومد ترکوند انقدر محبوب شد که بعد ها برای کنسول ها دیگم اومد چه پلی 1 چه ds چه اندروید و ..... اسمت منو کشته :d به به پاستا :bighug:
نوشته شده توسط POK3MON: یه بازی J-RPG خیلی خفن یافتم! گفتم حیفه بازی نکنید :d Nostalgia (US) ROM < NDS ROMs | Emuparadise به نظر من از Radiant Historia هم قشنگ تره Radiant Historia (U) ROM < NDS ROMs | Emuparadise ولی به Chrono Trigger نمیرسه مطمئنا Chrono Trigger (U)(XenoPhobia) ROM < NDS ROMs | Emuparadise بیشتر... فدات عزیز آره خیلی باحالن بازی Chrono Trigger که از بازیا سابقه داره :d وقتی براس وپر نینتندو اومد ترکوند انقدر محبوب شد که بعد ها برای کنسول ها دیگم اومد چه پلی 1 چه ds چه اندروید و ..... اسمت منو کشته :d به به پاستا :bighug:
ehsanservat کاربر سایت May 18, 2015 #762 [TABLE="class: gallery, width: 940"] [TR] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"] [/TD] [/TR] [/TABLE]
[TABLE="class: gallery, width: 940"] [TR] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"] [/TD] [/TR] [/TABLE]
Democracy Stay hungry. Stay foolish. کاربر سایت May 19, 2015 #764 نوشته شده توسط ehsanservat: کیا تا حالا بازیا DS تجربه کردن؟؟؟!!! بیشتر... من که نداشتم
ehsanservat کاربر سایت May 19, 2015 #765 نوشته شده توسط Democracy: من که نداشتم بیشتر... فدات نریمان جان بلاخره یه DS میخری :bighug: یا از روش ها دیگه بازیاشو تجربه میکنی مهم تجربه بازی هایی هست که دوست داره بازیشون کنی 2 تا کلیپ از گیم پلی بازیا گرفتم فرستادم حال کردیا :d
نوشته شده توسط Democracy: من که نداشتم بیشتر... فدات نریمان جان بلاخره یه DS میخری :bighug: یا از روش ها دیگه بازیاشو تجربه میکنی مهم تجربه بازی هایی هست که دوست داره بازیشون کنی 2 تا کلیپ از گیم پلی بازیا گرفتم فرستادم حال کردیا :d