طرفداران nintendo ds

به به عجب کنسول خوشکل و خوش رنگی دمت گرم عجب سلیقه ای داری

خیلی خوشم امد

مرسی نعمت جان :bighug: آره خیلی خوشگله :x

ds lite ها سفید و رنگی دور کل بدنه یه لایه pv کریستالیه که هم کنسول مقاومتر میکنه هم خوشگلتر هم خش نمیفته روی کنسول

ds خیلی حال میده همش دارم باهاش بازی میکنم :d

2 تا بازی روی ds اجرا کردم فیلم گرفتم آپلود کردم حتما ببین

بازی Metroid Prime Hunters

Metroid Prime Hunters

بازی Grid

Grid

Okamiden

خوب تو این پست میخوام چنتا تریلر از بازیا ds که تو کامپیوترم دارم توی سایت آپارات کردم براتون بزارم

تریلر بازی Brothers in Arms DS

Brothers in Arms DS

تریلر بازی شوتر C.O.R.E

C.O.R.E

تریلر بازی sonic rush adventure

sonic rush adventure

تریلر بازی بی نظیر C.O.P. - The Recruit

C.O.P. - The Recruit

تریلر بازی فوق العاده دوست داشتنی Kirby Mass Attack

Kirby Mass Attack

تریلر بازی ترسناک Dementium: The Ward

Dementium: The Ward

تریلر بازی ترسناک Dementium II

Dementium II

تریلر بازی Okamiden

Okamiden

كنسول هاي دستي نينتندو من

786b5f3199492454402bdd8e63c99050.jpg

342ae4d4ca1eae9d411506c809e62044.jpg

شما هم بزارين عكساتون رو...

Sent from my iPhone using Tapatalk

كنسول هاي دستي نينتندو من

786b5f3199492454402bdd8e63c99050.jpg

342ae4d4ca1eae9d411506c809e62044.jpg

شما هم بزارين عكساتون رو...

ایول آرین دمت گرم چه کنسولا تاپ نینتندویی داری :x

همشون عالین :bighug: از بین بازیات اون ماریو ادونس 1 و ادونس 4 چشمک میزنن :d

هم gameboy advance sp ت باحاله هم اون dsi :x

dsi با فلش کارت کپی خور بازی میکنی یا اوریج؟؟

اون بازی ds که داری پایینیه انیمال کروسه؟

ایول آرین دمت گرم چه کنسولا تاپ نینتندویی داری :x

همشون عالین :bighug: از بین بازیات اون ماریو ادونس 1 و ادونس 4 چشمک میزنن :d

هم gameboy advance sp ت باحاله هم اون dsi :x

dsi با فلش کارت کپی خور بازی میکنی یا اوریج؟؟

اون بازی ds که داری پایینیه انیمال کروسه؟

چاكرم احسان جان.
آره ماريو ها واقعا نايابن!!
براي dsi هم r4i دارم...
اون بازي پايينيه هم fossile league هستش. شبيه pokemon يه خورده، اما جاي پوكمون دايناسوره :|

اين بنده خدا هم جزو كنسول دستي هام بود، اما چون مرحوم شده، عكسش رو نذاشتم... :))))

92e2dff7be202586c1f78a17635de880.jpg

چاكرم احسان جان.
آره ماريو ها واقعا نايابن!!
براي dsi هم r4i دارم...
اون بازي پايينيه هم fossile league هستش. شبيه pokemon يه خورده، اما جاي پوكمون دايناسوره :|

اين بنده خدا هم جزو كنسول دستي هام بود، اما چون مرحوم شده، عكسش رو نذاشتم... :))))

92e2dff7be202586c1f78a17635de880.jpg

نوکرتم آرین جان

البته این اریو ادونس 4 همون سوپر مارویو بروس 3 کنسول nes هست اما توش تغییراتی دادن هم تو خود بازی هم تو گرافیک هم سریعتر شدن بازی و ..... که این بازی رو روی gba خیلی دوست داشتنی تر میکنه

بخصوص روی gba انحصاری ها نینتندو خیلی بیشتر اومده بنظرم مثلا همون ماریو که از چنتا ماریو ادونس بگیر تا 4 تا دانکی کونگ و ........

r4i من دوال کور new کلونه :d مصرف باتری منو کشه :d

آره یادمه گفتی خراب شد آموزش تعمیر با کش مو داده بودی :d بدی برات درست میکنن این ds lite

یه جا میشناسم ست کامل بدنه ds lite و dsi داره لوازم جانبیش مثل lcd و ..... رو هم داره

[MENTION=89254]ehsanservat[/MENTION]

احسان دوباره فعال شدیا :d ولی تاپیک ادونس یادت نره :-"
[MENTION=116089]arian.r[/MENTION]

به به، به این کالکشن. :x
امیدوارم هر روز به تعدادش افزوده بشه

• Like
Reactions: alisantori
@ehsanservat

احسان دوباره فعال شدیا :d ولی تاپیک ادونس یادت نره :-"
@arian.r

به به، به این کالکشن. :x
امیدوارم هر روز به تعدادش افزوده بشه

نریمان جان خودت میدونی که نصف پست ها یا کامنت ها تو تاپیک ها کنسولا نینتندو برای منه :)) چه ds چه wii چه gameboy advance و ....... :d

چشم به روی چشمم :bighug:

البته ds lite خودش کارتج gameboy advance هم میخوره البته اگر نخوای کارتج بخری باید همون pmp iv خرید :d

نریمان جان خودت میدونی که نصف پست ها یا کامنت ها تو تاپیک ها کنسولا نینتندو برای منه :)) چه ds چه wii چه gameboy advance و ....... :d

چشم به روی چشمم :bighug:

البته ds lite خودش کارتج gameboy advance هم میخوره البته اگر نخوای کارتج بخری باید همون pmp iv خرید :d

راستی لینک اون امولاتورهای GBA که برای ds بود رو بهت دادم امتحان کردی؟ امتحان کن نتیجه رو بهمون بگو

راستی لینک اون امولاتورهای GBA که برای ds بود رو بهت دادم امتحان کردی؟ امتحان کن نتیجه رو بهمون بگو

نریمان جان هر چی لینک معتبر درباره همون شبیه ساز داری برام تو همین سایت بفرست روشون کار کنم تا آخر شب یا فردا صبح خبرشو میدم

آقا این رم ریدرا الیکی الکی میسوزن تو این هفته 3 تا خریدم هر 3 تا سوختن دیگه مجبور شدم رفتم یه رم ریدر اصلی خریدم 20 هزار تومن به امید اینکه این نسوزه :d جنسا چقدر آشال شدن :))

احسان جان دوباره با پستات رفتم سمته ds بی نهایت لذت بخشه دنیاش نزار تاپیک بخاب مخصوصا با rpg های نابش بیشتر صحبت کنیم

محسن جان ds دنیا بینظیری داره و نباید از دستش داد نباید گذاشت کنار خاک بخوره - با اینکه 3ds سال 2011 لانچ شد اما هنوز داره هر ماه بازی میاد برای ds

میدونی چرا؟ چون خیلی ها خاطر خواهشن - ds تو نسل هفت 154 میلیون کنسول فروخته رکورد بیشترین فروش کنسول تو یه نسل تو کل تاریخ صنعت گیم داره

هر بازی که ببینی یه نسخه اش برای ds اومده

من نقد و بررسی خلی از بازی ها ds نوشتم که قبلا تو صفحه ها قبلی این تاپیک گذاشتم و بخشی رو تو نقد و بررسی سایت گذاشتم

rpg ها بینهایت دلفریبی داره :x

مثلا ds lite که سال 2006 عرضه شد بعد dsi سال 2009 عرضه شد فقط خود ds lite حدود 94 میلیون کنسول فروخته حالا 3ds از 2011 تا الان کلا 53 میلیون کنسول فروخته

البته شماها هم باید کمک کنید تا تاپیک پربارتر شه

اول برنامه GameYob تست کردم بهترین برنامه برای اجرا بازی ها گیم بوی و گیم بوی کالر روی ds ه . بخاطر رزولوشن DS این برنامه تو مد 1:1 بدون اسکیل کردن اجرا میکنه که تو این مد تصویر بسیار شفافی داره حتی می تونی LCD بالا یا پایین رو انتخاب کنی.

GameYob 0.5 download (223.2KB) � NDS Emulators Emulators for NDS - FileTrip

نریمان جان شبیه ساز gba تست کردم جواب نداد

چیزایی که فهمیدم ایناس : اول اینکه این برنامه که لینکشو دادی روی فلش کارت r4i gold و بعضی از کارت ها اصلی جواب میده

من قبلا خودم فلش کارت دوال کور اصلی 2013 داشتم فقط 2 تا بازی جواب داده بود اما همون بازیا با این شبیه ساز روی این فلش کارت دوال کور جواب نداد

دوم اینکه فلش کارت dstwo خودش هم بازیا ds و هم بازیا gba اجرا میکنه - فلش کارت ez flash با برنامه کانورتور بازیا gba تبدیل میکنی به ds بعد روی خود اون فلش کارت جواب میده

تو چنتا سایت خوندم برنامه NDStation بازیا gba تبدیل میکنه به nds حتی آموزششو تو یوتیوب دیدم و طرف تست کرد و بازی کار کرد اما من برنامه اجا میکنم روی go کلیک میکنم وسط کانورت کردن ویندوز پیام stop میده فایل نصفه کانورت میشه حالا میخوای تو امتحان کن شاید کار کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or