طرفداران nintendo ds

من ds lite داشتم خراب شد، اينو گرفتم.
به جز pokemon بازياي ديگم كردم.
Ace attorney, hotel dusk, golden sun, ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

پس مثل منی البته ds lite من خراب نشد فروختمش dsi خریدم

غیر از بازی golden sun که بازی کردم بقیه بازی نکردم :d بیشتر بازیا سبک پلتفرم بازی میکنم البته اینایی که تو گفتی هم زمان زیادی میبرن هم زبان انگلیسیت باید فول باشه

نقد همین بازی http://forum.bazicenter.com/thread94305/

پس مثل منی البته ds lite من خراب نشد فروختمش dsi خریدم

غیر از بازی golden sun که بازی کردم بقیه بازی نکردم :d بیشتر بازیا سبک پلتفرم بازی میکنم البته اینایی که تو گفتی هم زمان زیادی میبرن هم زبان انگلیسیت باید فول باشه

نقد همین بازی http://forum.bazicenter.com/thread94305/

به نظر من چيزي كه كنسول هاي نينتندو رو از بقيه جدا ميكنه همين rpg هاشه...
كه به جاي گرافيك روي داستان و گيم پلي تمركز ميشه، اما كيه كه قدر بدونه :D

به نظر من چيزي كه كنسول هاي نينتندو رو از بقيه جدا ميكنه همين rpg هاشه...
كه به جاي گرافيك روي داستان و گيم پلي تمركز ميشه، اما كيه كه قدر بدونه :D

موافقم باهات خیلی از rpg بازا ds و نینتندو نمیشناسن ولی قافل از اینکه کنسول ها نینتندو چه دستی و چه خونگی به ماشین rpg معروفن - البته تعجبی نداره ایرانی ها اینطورین چون روی هر چیزی تعصب دارن تعصب یعنی بدون فکر کاری کردن

من عاشق سبک پلتفرمرم

موافقم باهات خیلی از rpg بازا ds و نینتندو نمیشناسن ولی قافل از اینکه کنسول ها نینتندو چه دستی و چه خونگی به ماشین rpg معروفن - البته تعجبی نداره ایرانی ها اینطورین چون روی هر چیزی تعصب دارن تعصب یعنی بدون فکر کاری کردن

من عاشق سبک پلتفرمرم

يه چيز ديگم كه هست اينه كه كلي از حال بازياي ds به چند نفره بازي كردنشه! (مخصوصا pokemon!!)
اما من حداقل تو دور و وريام كسي نيست... :((

يه چيز ديگم كه هست اينه كه كلي از حال بازياي ds به چند نفره بازي كردنشه! (مخصوصا pokemon!!)
اما من حداقل تو دور و وريام كسي نيست... :((

قسمت آنلاین ds خوب بود چند نفری میتونستی بازی کنی اما خوب نینتندو سرورشو جمع کرد

اگر 2 تا دستگاه نزدیک هم باشن میشه چند نفری بازی کرد اما متاسفانه این سبک تو ایران جا نیفتاده حتی کنسول psp و .... که تو ایران از ds شناخته شده تر هست همین قابلیت بازی 2 دستگاه کنار هم داره اما اکثرا از این قابلیت استفاده نکردن

زیاد ناراحت نباش مثلا تا چند وقت پیش نینتندو 3ds مدل معمولی و مدل xl تولید میکرد یعنی از 2011 تا اواخر 2014 حالا که مدل new 3ds تولید کرده سخت افزار ارتقا داده و جوی استیک دوم اضافه کرده

حالا بری سایت نینتندو دیگه از 3ds مدل معمولی و 3ds مدل xl از سایتش برداشته همه رو کرده new 3ds یعنی 48 میلیون نفری که 3ds ها قبلی دارن کشک

این طبیعت نینتندوه حتی سر gba و ds همین کار کرد

gba مدل اولی فریم خوبی داشت اما باتری خور بود و بک لایت نداشت مدل بعدیش gba sp تاشو شد و شارژی و مدل بعدیش gba micro هم صفحه نمایش بهتری داشت هم باتری شارژی قوی که تا 22 ساعت کار میکرد هم تنظیم نور صفحه داشت هم cpu جدید که فریم بالاتری ارائه میداد

الانم که کنسول خونگی جدید نینتندو تایید شده قراره 2016 بیاد

آخرین ویرایش:
Pouriahm_80300-655238!4.jpg

زیباترین تجربه من از ds برای بازی new super mario بود سال 2006 زمانی که مدل ds lite لانچ شد همون موقع تو ایرانم اومد تو اینترنت عکسشو دیده بودم سریع رفتم خریدم رنگش سفید بود

جمع و جورتر از مدل ds phat بود خیلی زیباتر بود و شیک تر - دور بدنه یه لایه pvc شفاف بود که زیباترشم کرده بود

اون زمان فلش کارت ها نمیتونستن بازی روی ds lite ها اجرا کنن من بازی new super mario اورجینال خریدم اگر اشتباه نکنم پک کامل پلمپ 40 هزار

یکی از بهترین بازیا زندگیم بود بار ها و بار ها بازیش کردم

3 سال بعد همین بازی نسخه wii ش هم منتشر شد مجموع کل فروش این بازی هم روی ds و هم wii روی هم 87 میلیون نسخه فروخت

تجربه لذت بخش بعدیم mario kart ds بود که 1 سال قبل از بازی new super mario با فلش کارت اجراش کرده بودم خیلی خیلی عالی بود من قبلا mario kart نسخه gba بازی کرده بودم و این ماریو کارت خیلی بهتر شده بود

سالی که ds lite خریده بودم wii هم لانچ شد و خریدم ولی تا چند ماه اول فقط با بازی wii play بازی میکردم بعد از اون ماریو گلگسی منتشر شد سفارش دادم بازی اورجینالشو برام آوردن چون اون زمانا هک نشده بود wii

نکته قابل توجه اینجاست mario kart wii سال 2008 عرضه شد و دقیقا همون mario kart ds بود که سال 2005 اومده بود

برای اثبات حرفم این کلیپ تو آپارات آپلود کردم

کلیپ گیم پلی مقایسه ماریو کارت ds با ماریو کارت wii

mario kart wii vs mario kart ds

یه اتفاق جالب نامرتبط با ds

امروز اتفاق جالبی برام افتاد یه کمد دارم از قدیم همه چی توش مونده - هر چی که داشتم ریختم وسط چیزا بدرد نور بریزم دور بعد چیزایی که میشه فروخت بفروشم

یهو یه مموری کارت 512 مگابایت دیدم گذاشتم تو رم ریدر یه عکس توش دیدم کلی از خاطره هام زنده شد :x

این عکس اولین wii که خریده بودم بود برای 9 سال پیشه :bighug: اما عکس بی کیفیت شده بود مجبور شدم عکس کوچیکتر کنم که زیاد کیفت بدش تو چشم نباشه

یادش بخیر :x

ddz6th27plff35bbn9ze.jpg

اون زمان دلالی روبیک ( همون مربع ها جورچین و لوازم تحریر میکردم )

شاید براتون جالب باشه بدونید nintendo wii برنده نسل 7 تو کنسول ها خونگی بود با فروش 101 میلیون کنسول و nintendo ds تو نسل 7 با فروش 154 میلیون کنسول پرفروشترین کنسول تو یک نسل تو کل تاریخ صنعت گیم شد

wii قابلیت اجرا بازی ها گیم کیوب هم رو داره ( گیم کیوب کنسول نسل 6 نینتندو بود )

اینم تاپیک آموزشش

http://forum.bazicenter.com/thread94553/

یعنی با خرید wii دوتا کنسول دارید

اینم تاپیک طرفدارا wii

http://forum.bazicenter.com/thread90915/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or