سلام
احسان جان
kirby 3ds ارزش خرید داره؟
سلام داداش
اگر منظورت kirby نسخه 3ds ه خوب بستگی به خودت داره بعد اینکه میتونی به صورت هک بازیش کنی لازم نیست پول بازی اوریج بدی چون اوریج بازی ها 3ds گرونه
اما خوب یه new 3ds مدل معمولی با یه فلش کارت گیت وی حدود 1 میلیون 150 هزار تومن میشه اما یه ds lite آک + فلش کارت هک r4 دوال کور 2014 اورجینال و .... روی هم 170 هزار میشه یعنی خود دستگاه 120 تا 130 هزار حساب میشه که با این پول گوشی جاوا ساپورتم نمیدن
درباره خود بازی kirby روی ds چهار نسخه kirby اومده که 2 تاش کلا باید با صفحه لمسی ds بازیشون کرد مثل kirby mass attack که یه شاهکاره و فول تاچه بازیش
در کنارش ds بالا 5000 هزار عنوان بازی داره حدود 6 نسخه هاروست مون . 3 نسخه کستلوانیا . 5 نسخه سونیک که 4 نسخه اش انحصاریه . 5 نسخه فاینال فانتزی و ......
3ds دارم r4 هم دارم! نرفتم هنوز نسخه های ds رو!
منPSpدارم و بیشتر دوست دارم ی 3DS داشته باشم که فعلا وضعیت مالیم جالب نیست
آرشیو بازی پوکمون
کفش طرح زلدا :bighug:
منم psp دارم کنسول دستیه خوبیه
خوب آره یکی از دلایلی که 3ds خریدش کم اتفاق میفته اینه که گرون در میاد سری جدید 3ds سری new مدل معمولیشو قیمت گرفتم بهم گفتن 850 هزار خوب یه فلش کارت گیت وی هم باید بخری که روی هم میشه 1 میلیون 150 هزار یکمی روش بزاری ps4 یا wii u یا .... میتونی بخری
اما خوب ds اروزنه یه ds lite آکبند بخری حدود 130 هزار بیشتر نییست قیمتش پول گوشی نوکیا 107 ه که حتی جاوا ساپورتم نیست با فلش کارت هک جدید و ..... روی هم 170 هزار میشه
پول گوشی ساده میدی اما یه کنسول دستی داری که 2 تا صفحه نمایش داره که یکیش لمسیه و .....
بخاطر همین ds فروشش تو ایران خوبه چون هم ارزونه هم دردسر هک نداره هم کامل هک شده هم بالا 5000 هزار عنوان بازی داره
با پول گیت وی میتونی 2 تا ds lite اکبند بخری :d بازم یه چیزی ته جیبت میمونه
یعنی آخرته کتونیه ها :d خیلی خوشم اومد ازش!کفش طرح زلدا :bighug:
احسان جان این بازی بد جور طرف دار داره جوری که تو دو سه روز اول پخش بازی جدیدش اونم ریمک قدیمی بود نه تازه 3 میلیون تو ژاپن فروخت
یه نقدم براش بزار اگه زحمتت نمیشه
یعنی آخرته کتونیه ها :d خیلی خوشم اومد ازش!
احسان یه لینک مستقیم از این بازی داری؟(ورژن انگلیسی شده)
ممنون