سلام آقا احسان این آقا حیدری قابل اعتماده؟؟؟
سلام داداش . بهت پ خ دادم
سلام آقا احسان این آقا حیدری قابل اعتماده؟؟؟
احسان هرچی بیشتر میگردم کمتر به نتیجه میرسم!
خود بازی رو دارم اما نمیتونم انگلیسی ش کنم
اکثر سایت ها هم که پچش رو گذاشن ویروس گذاشتن واسه دانلود!!
مردونه ببین یه نسخه ی درست ئرمون یا لینک درست و حسابی از پچش رو گیر میاری. در ضمن من اصلا نمیدونم چجوری پچش رو درست کنم!
سلام آقا احسان ما هم امروز یه ds lite گرفتیم دمت گرم قیمتش نسبت به جاهای دیگه خیلی مناسب بود فقط چنتا سوال من داشتم بازی میکردم که شارژ دستگاه تموم شد خاموش شد میخواستم بدونم این به کپی خور بودن دستگاه آسیب نمیرسونه؟؟؟؟ و این که چند ساعت تو شارژ باشه؟؟؟؟
سلام داداش خوبی؟
مبارکت باشه چه رنگی خریدی؟ برات کلا چند در اومد؟
اون خود صاحب اصلیش عشق نینتندو داره بخاطر همین قیمت قدیم میده وگرنه نیما . کیان و .... ds lite خالی رو الان 220 هزار میدن اما حیدری خودت دیدی که با همه اون وسایل چند میده واقعا مفت میده
شارژ اولیه تموم شد خاموش شد باید بزاری 8 ساعت یه سره شارژ شه نه کمتر نه بیشتر
نه به فلش کارت کپی خور آسیب نمیرسونه تنها چیزی ممکنه فلش کارت خراب کنه 2 چیزه یکی اینکه دستگاه روشن باشه فلش کارت بزاری یا در بیاری
حالت دوم فلش کارت در آورده باشه پیش یه چیز مغناطیسی بزاری مثل آهنربا و یا همچین چیزی چون توش چیپ داره
ولی کلا احتمال خرابی فلش کارت خیلی خیلی پایینه
اره دمش گرم خیلی خوب داد رنگ ds من سرمه ایه داداش فقط میخوای از بازی بیای بیرون راهی هست یا باید دستگاه رو خاموش وروشن کنی؟؟
آقا احسان فقط به نظر شما این برچسب های روی دستگاه با صفحه رو بکنم یا نه؟؟؟؟
چه رنگ قشنگی خریدی
باید روشن خاموس کنی البته بعضی فلش کارت ها کلید ها ترکیبی دارن که بزنی از بازی میان بیرون
چیا رو بازی کردی؟
کلا رو و زیر دستگاه محافظ صفحه نمایش داره هر دوتا صفحه نمایشم محافظ دارن
محافظ روی صفحه لمسی کلفتره
اون گذاشتم برای تمیز موندن محافظ شدن دستگاه آکبند تو جعبه
آخرش باید بکنی حالا میتونی فعلا با اون بازی کنی یا بری همون حیدری بدی محافظ صفحه نمایش مخصوص DS بچسبونن که خیلی نازک و خوبه
فعلا دارم super Mario 64 بازی میکنم آقا احسان شرمنده آنقدر سوال میپرسم سیو بازی هارو نمیشه پاک کرد؟؟
اره بازیش قشنگه آقا احسان ببخشید تو رو خدا فقط لطف میکنی بگی چجوری میتونیم نور صفحه نمایش رو تنظیم کنیم؟ ؟ ؟؟؟پس داری SUPER MARIO 64 DS بازی میکنی بازی خیلی خوبیه نسبت به نسخه اصلی بازی خیلی بهتر شده
همین بازی نسخه DS حدود 11 میلیونو خوردهای نسخه فروخته
با تاچ راحت سریع میدوه
دشمنت شرمنده این تاپیک برای سوال پرسیدنه دیگه نه فقط تماشا :d
ببین تو فلش کارت وقتی بازی میریزی مثلا MARIO64.NDS حالا وقتی اجراش کنی تو DS بار دیگه مموری ببینی یه فایل دیگه به اسم MARIO64.SAV کنار فایل اصلی ساخته شده که فایل سیو هست
اگر بدونی ریجن بازیت چیه میتونی سیو بازی هایی که میخوایی دانلود کتی
از طریق فلش کارت ها جدیدم میتونی سیو پاک کنی
اره بازیش قشنگه آقا احسان ببخشید تو رو خدا فقط لطف میکنی بگی چجوری میتونیم نور صفحه نمایش رو تنظیم کنیم؟ ؟ ؟؟؟
دو راه برای تنظیم نور صفحه نمایش هست
1- DSخاموش کنی کارتج هک در بیاری DS روشن کنی منو سیستم میاد که سمت چپ تنظیم نور داره
2- DS وقتی روشن کردی فلش کارت میگه GAME. MEDIA . CONFIG انتخاب کن وقتی GAME تایید کردی لیست بازیا اومد دکمه L بزنی تنظیم نور انجام میشه به تعداد زدن L بستگی داره که 4 تا سطح نور داره