MiladZarrin1
کاربر سایت
بدون شک اگر شما نیز از طرفدران و قدیمی های کنسول های بازی از جمله کنسول سگا ( SEGA ) و سوپر نینتندو ( snes ) باشید , بازی وسترن سوارکاران غروب یا همان Sunset Riders را به خاطر می آورید.
بسیاری از افراد با این شاهکار خارق العاده KONAMI خاطرات بسیاری داشته و با تجربه ی دوباره آن به دوران شیرین کودکی باز خواهند گشت. این بازی را 90% علاقه مندان و هواداران قدیمی و کهنه کار دنیا گیم می شناسند!
Sunset Rider اگر چه گرافیک و حجم بسیار زیادی نسبت به بازی ها امروزی نداشته ولی به حدی جذابیت دارد که حتی بازی خور های جدید و امروزی را نیز شیفته ی خود می کند.
در این بازی شما میبایست یکی از دو کلانتر را انتخاب کرده و به نابود سازی افراد تحت تعقیب و جمع آوری امتیاز و پول پرداخته و مراحل را یکی یکی پشت سر بگذارید.
مخصوصا که قابلیت دو نفره بازی کردن رو هم داشت و دو نفری حساب کابوی ها تبهکار را می رسیدیم!!
موضوع بازی در رابطه با دو کابوی به نام های Cormano و Billy هست که با کابوی های مختلف و شخصیت های جورواجور دیگه مثل سرخپوست ها درگیر می شن و با آدم های بد مبارزه می کنند. هر بخش بازی دو مرحله داره. یه مرحله مخصوص آزاد کردن دوست دخترتون!! مرحله بعد هم مخصوص کشتن شخصیت بدجنس اصلی یا به اصطلاح غول بازی!!
از بین دو شخصیت اصلی بازی هم Cormano معمولا به علت داشتن تفنگ قوی تر و تیرهای بیشتر ترجیح داده می شود.
گرافیک جذاب بازی و وجود بخش های اضافی مثل اسب سواری و گیم پلی ساده و روان بازی و موزیک فوق العاده دلنشین اون از جمله نکات مثبتی هست که باعث محبوبیت این بازی بین هواداران شده است.
برای اجرا این بازی روی کنسول دستی nintendo ds به این صفحه مراجعه کنید
http://dsfan.mihanblog.com/post/11
فوق العاده بود این بازی. ممنون از نقدت و زنده کردن خاطرات...
نسخه سوپر نینتندو، دو تا کاراکتر اضافه داشت و مرحله هاش هم یه کمی فرق میکرد. من هیچوقت نتونستم بازی کنم.
تا امروز دوست دارم یه دستگاه SNES پیدا کنم فقط و فقط به خاطر این بازی
عاشقشم.