طرفداران nintendo ds

ایول :)) گیم & واچ DK خیلی باحاله

شبیه که چه عرض کنم کپیشه :d , آره خیلی شبیه احتمالا از همینم الهام گرفتن برای ساختش
آره درسته
یه دستگاه دیگه بود اسمش تو ذهنم نیست دست خلبانی داشت و یه بازی داشت اگه اشتباه نکنم قایم باشک بود اینو پسر خالم داشت بازی میکردیم :))

آره واقعا خیلی حال میده اونم میدونی 35 سال پیش همچین کنسول دستی نینتندو زده بود

دمت گرم آره خدایی ولی از اول نینتندو تو کنسول دستی بهترین بوده . همینم هست که نینتندو تو تمام نسل ها کنسول ها دستیش برنده نسل خودشون بودن

هموت آتاری مگه نیست دسته خلبانی؟

آره واقعا خیلی حال میده اونم میدونی 35 سال پیش همچین کنسول دستی نینتندو زده بود

دمت گرم آره خدایی ولی از اول نینتندو تو کنسول دستی بهترین بوده . همینم هست که نینتندو تو تمام نسل ها کنسول ها دستیش برنده نسل خودشون بودن

هموت آتاری مگه نیست دسته خلبانی؟
آره 35 سال پیش همچین چیزی خیلی واسه خودش باحال بوده
چرا فکر کنم آتاری هست ولی یه اسمه دیگه هم میگفتن تو ذهنم نیست
از همه اینا که بگذریم باید گفت یادش بخیر چه دوران خوبی بود و خیلی خوش گذشت :))

یه توضیح کامل و کوتاه میدم

سبکش RPG هـ! داستان تمام سریاش اینه که شما یه کاراکتر پسر یا دختر انتخاب میکنید بعد میرید یه پوکمون از پروفسور شهرتون به عنوان پوکمون Starter میگیرید! (این پوکمون های استارتر خ خ خ خ کم یابن!) بعد از این شهر به اون شهر میرید، پوکمون جدید catch میکنید، پوکمون هاتونو level up میکنین، بعد میرید سراغ gym leader ها! بیشتر سری های پوکمون 8 تا gym leader دارن! هر کدوم از gym leader ها رو که شکست بدین یه gym badge میگیرید. با این gym badge میتونید از HM یا همون Hidden Machine هایی که به پوکمون هاتون یاد میدید استفاده کنید و موانع سر راه رو بردارید! در طول راه هم با یک گروه آدم بد (که توی هر ورژن از پوکمون اسم این گروه ها فرق میکنه) مبارزه میکنید! منظور از مبارزه همون Pokemon Battle هستش بعد از شکست همه gym leader ها میتونید طبق داستان بازی برید و یک Legendary Pokemon یا همون پوکمون افسانه ای catch کنید! این نوع پوکمون ها از استارتر ها خ خ کم یاب تر و قوی ترن! بعد میتونید برید و با Elite 4 و Champion پوکمون بتل کنید و برنده شید و شما به عنوان Champion هـ اون region بشید! داستان اصلی بازی اینجا تموم میشه! ولی بعدش هنوز کلی کار واسه انجام دادن هست! مثلا گرفتن legendary ها و pokemon هایی که قبل از گرفتن national-dex و تمام کردن داستان بازی نمیتوانستید بگیرید و event ها و item, های مختلف!

در ضمن نوع پوکمون ها خ زیاده!!! وهر کدوم یه تایپی هستند! مثلا Pikachu معروف تایپش الکتریسیته اس! یا turtle تایپش grass هـ! و ... و ... و...! انقدر زیاده که اگه بخوام بگم مختون هنگ میکنه!

بازی open world هستش. و خ خ خ خ خ ارزش بازی کردن داره!

630x.jpg

احیانا این توضیح رو از جایی کپی نکردی؟ :d

آره 35 سال پیش همچین چیزی خیلی واسه خودش باحال بوده
چرا فکر کنم آتاری هست ولی یه اسمه دیگه هم میگفتن تو ذهنم نیست
از همه اینا که بگذریم باید گفت یادش بخیر چه دوران خوبی بود و خیلی خوش گذشت :))

آره واقعا حتی الانم باهاش بازی کنی بهت خیلی حال میده حالا چه برسه به اون زمان :x

آتاری وقتی تو بازار بود آخرین تکنولوژی بود برای خودش

:d

احیانا این توضیح رو از جایی کپی نکردی؟ :d

از گلشن راز محله بنده نواز :))

وبلاگو دیدی حال کردی؟ ;;)

طرفدارن nintendo ds

آخرش اسمتو نفهمیدم هر بار یه چیزی مینویسی :d

آره واقعا حتی الانم باهاش بازی کنی بهت خیلی حال میده حالا چه برسه به اون زمان :x

آتاری وقتی تو بازار بود آخرین تکنولوژی بود برای خودش

:d

از گلشن راز محله بنده نواز :))

وبلاگو دیدی حال کردی؟ ;;)

طرفدارن nintendo ds

آخرش اسمتو نفهمیدم هر بار یه چیزی مینویسی :d

آره :d

از این به بعد منم نقدای تو رو کپی میکنم اینجا :))

آره دمت جیز :d

همون آریسا :d

از خدامه نقدا بازی ها ds که میزارم کپی و پیس کن جاها مختلف حداقل 2 نفر ببینن دلم خوش شه :d

تو همین بازی سنتر اینجا ببین

معرفی و بررسی بازی ها

کلی نقد و بررسی گذاشتم اما اصلا استقبال نشدن

اینم که عاشقشی نقد و بررسی Golden Sun - Dark Dawn :x

http://forum.bazicenter.com/thread94305/

تو وبلاگ هم گذاشتمش

این اسمه مداومه یا دوباره عوض میشه :d

نقد و بررسی LEGO Star Wars III: The Clone Wars

5644a.jpg

بازیها lego در صنعت بازی های کامپیوتری طرفداران زیادی به دست آوردند وبازیکنان زیادی را سرگرم بازی های مختلف خود کردند. پس از نسخه های مختلفی که ازاین سری از بازی ها ساخته شد، اینبار شاهد عرضه نسخه سوم از سری بازی هایLEGO Star Wars هستیم. شاهکار جورج لوکاس (George Lucas) در سینما، اینبار در قالب یک بازی لگویی به نمایش درآمده است.

داستان

داستان، ماجراها انیمیشن The Clone Wars را در قالب یک بازی به نمایش درمی آورد. اماقسمت هایی از فیلم هایی مانند Star Wars-Episode II:Attack of the Clones و Star Wars: The Clone Wars هم در آن دیده می شوند. داستان بازی شامل قسمت های هیجان انگیز و زیبایی می شود که در این فیلم ها به نمایش درآمده اند. البته اگر انیمیشن The Clone Wars را هم ندیده باشید، میتوانید متوجه داستان بازی بشوید، چون بسیار ساده است و پیچیدگی خاصی ندارد. البتههمین موضوع نیز به این بازی لطمه وارد کرده است. زمانی که فیلم هایStar Wars دارای داستانی بسیار زیبا هستند، نمی شود داستان این انیمیشن و بازی را با آن ها مقایسه کرد. میان پرده های بسیار خوبی برای این بازی طراحی شده که روند بازی را کاملا توضیح می دهند .لازم به ذکر است که این میان پرده ها بسیار زیبا و بامزه طراحی شده اند و یک شاد یخاص را به بازی بخشیده اند. همان طور که گفته شد، بازیکنان سریعاً متوجه اتفاقات بازی خواهند شد.

5625b.jpg

گرافیک

یکی از بخش هایی که سری بازی های لگو را بین طرفدارانش محبوب کرده، گرافیک فانتزی بازی است و همانند سایرعنوان های لگو، تمام شخصیت ها و اکثر اشیائی که در محیط دیده می شوند، از لگو ساخته شده اند. شخصیت های محبوب سری عنوان های Star Wars به طرز بسیار زیبایی به شکل لگو طراحی شده اند. محیط های بازی در مقایسه با سایر نسخه های لگو بسیار زیباتر به نظر می رسند و از قسمت های زیبایی تشکیل شده اند. تنوع دشمنان در اینبازی بسیار زیاد است و همچنین در برخی از صحنه ها شاهد تعداد زیادی از نیروها هستیم. اکثر موجودات و هیولاهای دنیای Star Wars را می توانید در این بازی به صورت لگو مشاهده کنید که اتفاقاً بسیار خوب طراحی شده اند. جلوه های بصریبسیار خوبی برای بازی در نظر گرفته شده است. تخریب پذیری محیط بازی در مقایسه باعنوان های قبلی بسیار بهتر شده است. همچنین مانند سایر نسخه های لگو، مشکلاتاجرایی در این بازی دیده نمی شوند و این موضوع یکی از قسمت های مثبت این بازی به شمار می رود.

موسیقی/صداگذاری

سری بازی های لگو تم اصلی موسیقی خود را از روی فیلمی برمی دارند که بازی از روی آن ساخته شده است. این موضوع نیز در این بازی حکم فرما است. موزیک های زیبای سری فیلم های Star Wars در این بازی نیز شنیده می شوند. آهنگ معروف این سری فیلم ها در اکثر مواقع به گوش می رسد و بازیکنان کاملاً در فضای دنیای Star Wars قرار می گیرند. همانند نسخه های گذشته شخصیت های بازی دارای دیالوگ نیستند و بیشتر با انجام حرکات جالب و ایجاد صداهای بامزه منظورخود را می رسانند. نکته جالب اینجاست که داستان بازی همانند نسخه های گذشته بدون داشتن دیالوگ بسیار خوب پیش می رود. افکت های صوتی بسیار خوبی برای بازی طراحی شده اند و بیشتر همان هایی هستند که در فیلم ها شنیده می شدند. اما همین افکت هایصوتی، بسیار خوب در بازی قرار گرفته اند.

گیم پلی

گیم پلی در مقایسه با عنوان های قبلی تغییر چندانی نکرده است. همچنان یک بازی اکشن-ماجراجویی با معماهای ریز و درشت را پیش رو دارید. البته در این بازی صحنه های اکشن، هیجان بیشتری به بازی بخشیده اند. گیم پلی یکی از زیباترین قسمت های این بازی را تشکیل داده است. تنوع مراحل و نوع گیم پلی در این بازی بسیار خوب است و بازیکنان هرگز احساس خستگی و یکنواختی نخواهند کرد. نبردهای بازی بسیار زیبا از کار درآمده اند. محیط ها بسیار شلوغ طراحی شده اند و نیروهای دشمن به تعداد زیاد در محیط بازی دیده می شوند. مبارزه ها همان تم اصلی سری فیلم های Star Wars را در پیشگرفت هاند و در حالت های مختلف باعث شده اند تا بازی بسیار زیبا و هیجان انگیز باشد.تخریب کوه های بزرگ و سواری روی سفینه های بزرگکه می توان دشمنان رابه وسیله آن از بین برد، از قسمت های هیجان انگیز بازی به شمار می روند. قسمت Co-Op نیز در بازی قرار گرفت هو بازیکنان می توانند در حالت Split-Screen بازی را دنبال کنند. دراین عنوان 18 مرحله و 13 سیاره مختلف قرار دارد که 20 ساعت گیم پلی را برایبازیکنان به همراه خواهند آورد. این موضوع هم می تواند برای طرفداران این سری ازبازی ها بسیار جذاب باشد، چرا که می توانند مدت زمان زیادی را برای بازی موردعلاقه خود صرف کنند.

5644b.jpg

نتیجه گیری

بازی LEGO Star Wars III: The Clone Wars در مقایسه با نسخه های قبلی سری بازی های LEGO تغییر چندانی نکرده است. عدم تغییرات زیاد در گرافیک و نداشتن داستانی منسجم باعث شده تا این عنوان درمقایسه با نسخه های قبلی کمی ضعیف تر باشد، اما همچنان داشتن یک گیم پلی عالی ازنقاط قوت این بازی به حساب می آید.

معرفی Prince of Persia: The Fallen King

3247a.jpg

تاریخ انتشار : November 2008

سبک : Action

سازنده :Ubisoft Casablanca

ناشر : Ubisoft

سبک : اکشن . ادونچر . پلتفرمر

بازی انحصاری و فوق الاده ی برای NDS هست . شما با قلم DS میتونید حرکات آکروباتیک استادانه رو انجام بدین ، با دشمنانتون بجنگید ، به کمک این شاهزاده ی بی نظیر !

داستان حماسی بازی باز هم ادامه داره ....این بار در یک سفر ماجراجویی پرخطر ،بازی بواسطه ی داستان عمیق و اصلی و کنترل عالی خودش شما رو به طور کامل تو دنیای خودش غرق میکنه .

به وسیله ی قلم فوق العاده ی DS :مراحلی طراحی شده که شما میتونید تو بیش تر از 50 Map ــش به جستجو تو شهر های متروکه بپردازید و با سیاهی و دشمنای شیطانی به مبارزه بپردازید .

3247b.jpg

شما میتونید با کاراکتر های جدید بازی کنید :Magus که میتونید در بین مبارزه ها بین او و پرنس سویچ کنید و و پازل ها رو به وسیله ی قدرت جادویی اون حل کنید .

عناصر پلتفرمینگ در این بازی خیلی زیاد هستند. شما باید با استفاده از عناصر پلتفرمینگ بازی معما های زیاد بازی رو حل کنید .

بازی با استفاده از قابلیت های stylus تغییرات زیادی کرده. با هر دکمه روی DS میتونید special power رو فعال کنید. این بازی سراسر با stylus کنترل میشه (مثل Ninja Gaiden DS )بازیکنا میتونن با stylus به پرنس دستور حرکت بدند و با اون جلو برن و مراحل رو رد کنن ،بپرند و از برآمدگی ها آویزون بشن !

بازیکن ها باید با استفاده از توانایی ای پرنس دنیا رو تبدیل به یه دنیای خوب بکنن ،و باید از تمام اشیایی که تو بازی میبینند استفاده بکنند تا مراحل رد شده و دسترسی اونا بیشتر بشه .

بازی از هر دو صفحه ی DS هم استفاده میکنه .

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین بازیهای DS که باید تو اون یه حباب آب رو کنترل کرده و ستاره های داخلشو به مقصد راهنمایی کنید و مانع ترکیدن حباب در طول مسیر بشید. گیم پلی بازی به کمک قلم انجام میشه و خیلی گیم پلی جذابی داره. از نظر گرافیکی هم شخصیتهای با مزه و کارتونی ای داره. اگه دنبال یه بازی نوآورانه هستید, به هیچوجه این بازی رو از دست ندید.

Soul Bubbles

یا

Awa Tama

3983b.jpg

soul-bubbles-20080424012828320-000.jpg

mSV5Ihc1Fs3LoY6HC0ozAVA.jpg

SoulBubbles-Mosaic.jpg

یکی از بهترین بازیهای DS که باید تو اون یه حباب آب رو کنترل کرده و ستاره های داخلشو به مقصد راهنمایی کنید و مانع ترکیدن حباب در طول مسیر بشید. گیم پلی بازی به کمک قلم انجام میشه و خیلی گیم پلی جذابی داره. از نظر گرافیکی هم شخصیتهای با مزه و کارتونی ای داره. اگه دنبال یه بازی نوآورانه هستید, به هیچوجه این بازی رو از دست ندید.

Soul Bubbles

یا

Awa Tama

3983b.jpg

soul-bubbles-20080424012828320-000.jpg

mSV5Ihc1Fs3LoY6HC0ozAVA.jpg

SoulBubbles-Mosaic.jpg

ااووه اوه اینو اصلا یادم نبود دمت گرم بازی خیلی توپیو معرفی کردی :x

گرافیک بازی - صدا گذاری بازی - طراحی شخصیت ها و ..... همه عالین

وقتی از موانع باید رد شی حباب ها تقسیم کنی و ...... خیلی خلاقانه طراحی شده

واقعا اویل داری دمت گرم

داشتم چرخی تو انجمن بازی سنتر میزدم دیدم تاپیک ها درباره DS خیلی کمن ( بخصوص قسمت DS ) که واقعا نامید شدم!

میخواستم ببینم بچه ها نظرشون درمورد شاهکاری که DS افتخار میزبانیش رو داره، چیه که...

به هر حال این شما و این معرفی یه شاهکار که حکما برای تمام طرفداران KINGDOM HEARTS انجام دادنش واجبه!!!!

چون تمیز یک سوم ماجرای kh به همین شماره وابسته است!

Kingdom Hearts 358/2 Days

4262a.jpg

دروازه ی قلبها طبق سنت همیشگی در ابتدا در May 30, 2009 در ژاپن گشوده شد! و October 9, 2009 اروپاییها مفتخر به دیدن این بازی شدن!

از لحاظ سیستم بازی و اینجور مسائل اطلاعاتی نمیدم تا بازی تجربه کنید و ازش لذن ببرید و سورپرایز بشید تا با دیدن گرافیک این بازی چهار ستون بدنتون به لرزه در بیاد!!

بد نیست به امتیازات این بازی نگاهی بندازیم:

فامیتسو: 36 از 40
ign : امتیاز 8 از 10
game informer امتیاز 8 از 10
game spot: امتیاز 8 از 10
game trailer: امتیاز 7.5 از 10

و اما داستان....

راستش من به همه ی کسایی که در ps2 با kh خاطره دارن توصیه میکنم حتما حتما این بازی رو انجام بدن چون خیلی از ابهامات و سوالاتی که در طول kh باهاش مواجه بودیم به بهترین شکل در این بازی پاسخ داده میشن!

داستان بازی درمورد roxas و پیوستن اون یه organazation XIII است! زمان بازی به طور تقریبی میشه بعد از ماجرای Chain of memories و قبل از kh2 یعنی دقیقا زمانیکه سورا و دانولد و گوفی توسط namine به خواب رفته اند! در این حین شما با زندگی روزمره ی roxas به عنوان سیزدهمین عضو org13 و البته ماموریتهای اون و دوستانش axel و xion مواجه هستین! در این بازی ابهاماتی که احیانا با دیدن صحنه ی deep dive و مبارزه ی ریکو و roxas براتون بوجود آمده بوده رفته رفته از بین میره و شما در جریان همه چیز و مخصوصا هدف اصلی ORG 13 قرار خواهید گرفت!

افرادی هم که توفیق انجام شاهکار KH رو نداشتن میتونن با انجام این بازی مینبر بزنن و خیلی راحت داستان KINGDOM HEARTS رو درک کنند! علاوه بر اون دیدن گرافیک چشم نواز این بازی و داستان زیباش میتونه روح شما رو جلا بده!

من به شما پیشنهاد میکنم برای اینکه از داستان بازی لذت ببرید به این تاپیک مراجعه کنید و تا حدودی در جریان اصلی بازی باشید!

امیدوارم از بازی لذت ببرید! و امیدوارترم که اکثر بچه های DS دارمون این بازی رو انجام داده باشند

دوست عزیز مقایسه این دوستان از پایه اشتباه هست و فقط کش دادن یه حرف نامربوط.
اول اینکه گیم بوی و ds کنسول دستی هستن و قابل مقایسه با کنسول خانگی نیستن. این مثل این میمونه که کسی بخواد اتومبیل سواری رو با اتوبوس مقایسه کنه :)) دوم اینکه ds مربوط به نسل هفت هست و ربطی به کنسول های نسل 5 یا 6 نداره. کنسول دستی رو با خانگی مقایسه نمیکنند.

PS1 باید با همرده و هم نسل خودش یعنی N64 مقایسه بشه که در نتیجه N64 یه شکست محض در این زمینه هست و اختلاف فروش در حدود 70 میلیونی این رو نشون میده. PS2 هم باید با GC مقایسه بشه که اون هم اختلاف حدود 130 میلیونی داره :-o.

به هر حال امیدوارم طرفداران نینتندو دیگه این بحث مسخره مقایسه کنسول دستی با خانگی رو ادامه ندن و تاپیک رو منحرف نکنند
من فقط آمار فروش نگا کردم بعد شما هم باید اینو قبول کنی که نینتندو موفق ترین شرکت گیم جهانه آمار فروش بازی ها رو نگاه کنی تموم میشه بحث

- - -ویرایش - - -

:))

حالا این آیدی پوکمون بگی طرفدار سری پوکمون کنسولا دستی نینتندو هستش :x

فکر کنم فقط من و اون از سری پوکمون خوشمون میاد دیگه اینجا کسی ندیدم طرفدرار سری پوکمون باشن اکثرا زلدا بازن اینجا

عکس dsi باندل پوکمون ایکس دیدم خیلی شاخ بود

فدات داداش همین تنوع گیمه که باعث شده بازار بزرگی داشته باشه
zelda که جای خود داره ولی Pokemon هم دوست دارم و بازی میکنم Battle یا Pokedex هم کل میندازم!!!

من فقط آمار فروش نگا کردم بعد شما هم باید اینو قبول کنی که نینتندو موفق ترین شرکت گیم جهانه آمار فروش بازی ها رو نگاه کنی تموم میشه بحث

- - -ویرایش - - -

zelda که جای خود داره ولی Pokemon هم دوست دارم و بازی میکنم Battle یا Pokedex هم کل میندازم!!!

روی کنسول دستی میشه گفت پادشاه پوکمونه روی فقط DS اگر اشتباه نکنم 13 تا پوکمون هست روی GBA و .... به کنار

خود من دنبال اینم The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition از DSI WARE دانلود کنم بازی کنم چون تم کلاسیک داره منم عاشق زلدا ها ها کلاسیک نه تم جدید

The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition (DSiWare) News, Reviews, Trailer & Screenshots

زلدا هم روی کنسول دستی هست هم روی کنسول خونگی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or