طرفداران nintendo ds

masterdone5.png

جالبه گیم بوی از پلی 1 بیشتر فروخت و دی اس از پلی 2 با این که کنسول های سونی خونگی و پر گرافیک اما کنسول های نینتندو دستی و کم گرافیک!!!!!!!!!!!!

آره گیم بوی بیشتر فروخت

پلی 2 تو 14 سال در اصل 3 نسل 155 میلیون فروخت اما ds فقط تو نسل هفت 155 میلیون کنسول فروخت

اصلا کنسول ها نینتندو نباید با کنسول ها کمپانی ها دیگه مقایسه کرد چون نینتندو سبک خاص و منحصر به فرد خودشو داره و بازار هدفش کلا متمایزه

به بازار نینتندو میگن بازار بزرگ نمونه اش فقط بازی new super mario نینتندو تو نسل هفت 87 میلیون نسخه فروخت فروش یه بازی نینتندو از فروش کل کنسول ها کمپانی ها دیگه بیشتر بود

نقد و بررسی Michael Jackson The Experience

5529a.jpg

نام بازی:Michael Jackson The Experience

سازنده: Ubisoft São Paulo (نسخه ی DS)

ناشر:Triumph International و Ubisoft

پلتفرم ها: DS

ژانر: ریتمیک

بدون شک مایکل جکسون (Michael Jackson) یکی از مشهورترین نوابغ در زمینه موسیقی و خوانندگی است. استعداد او در خواندن و رقص های منحصر به فردش او را به چهره ای ماندگار تبدیل کرد.

مایکل جکسون،خواننده معروف آفریقایی،آمریکایی که همه با آن آشنایی دارند و لقب سلطان پاپ داره.

سال 2009 بود که ضربه ی سختی به طرفدارای او وارد شده، یعنی مرگ مایکل جکسون و مرگ او قلب تمام طرفدارانش را به درد آورد.

یوبی سافت نام او را زنده کرد و با عرضه ی Michael Jackson The Experience به طرفداران مایکل نشاطی دوباره بخشید که حتی کسانی که مایکل را نمی شناختند با انجام بازی اون،همیشه دور هم بودند و می رقصیدن. Ubisoft با ساخت این بازی بر اساس شاهکارهای او، بازیکنان را به چالشی جدید دعوت می کند. در این بازی هر کسی که در آروزی تبدیل شدن به یک مایکل جکسون دیگر است، می تواند شانسش را امتحان کند.

5381b.jpg

گرافیک

همانند سایر بازی های سبک موسیقی و ریتمیک، این عنوان از گرافیک بسیار فانتزی ای بهره می برد. اکثر محیط های بازی را مکان هایی تشکیل داده اند که در کلیپ های تصویری مایکل جکسون آن ها را مشاهده کرده اید.

Michael Jackson The Experience که یک عنوان ریتمیک است که معمولا عناوین ریتمیک دیگر گرافیکی فانتزی و معمولی دارند.در بازی،پس زمینه ها در هر ترک متفاوت است و از پس زمینه ای استفاده شده است که در موزیک ویدئو آن ترک استفاده شده.

موسیقی و صداگذاری

زمانی که بازی بر اساس مایکل جکسون ساخته می شود،قطعا موسیقی های آن توسط مایکل جکسون سروده شده اند.موسیقی بر اساس حرکات و گرافیک تنظیم شده و مشکلات صوتی وجود ندارد.افکت های OK،Miss،Good و... به خوبی تنظیم شده و حس رقص بر روی صحنه را به بازیباز وارد می کند.

گیم پلی

عناوین ریتمیک،جزء عناوینی هستند که از گیم پلی های جالبی برخوردارند. البته بعضی از عناوین از جمله Michael Jackson The Experience گیم پلی معمولی و ضعیف را به نمایش می گذارند. البته گیم پلی این عنوان در پلتفرم ها مختلف متفاوت است. گیم پلی Michael Jackson The Experience برای پلتفرم ds بسیار خوب کار شده است و بازی بسیار لذت بخش است و از صفحه لمسی برای هماهنگی با ریتم استفاده شده است.

5529b.jpg

نتیجه

مایکل بودن،تجربه ای به یاد ماندی و شاید هم تکرار نشدنی،با ترک های اون خاطرات خود را زنده کنید و ریتم را تکرار کنید.

masterdone5.png

جالبه گیم بوی از پلی 1 بیشتر فروخت و دی اس از پلی 2 با این که کنسول های سونی خونگی و پر گرافیک اما کنسول های نینتندو دستی و کم گرافیک!!!!!!!!!!!!
این مقایسه از پایه اشتباه است. کنسول دستی رو که با خانگی مقایسه نمی کنند. یکم رو حرفی که میخواهید بزنید فکر کنید

نقد و بررسی Michael Jackson The Experience

5529a.jpg

نام بازی:Michael Jackson The Experience

سازنده: Ubisoft São Paulo (نسخه ی DS)

ناشر:Triumph International و Ubisoft

پلتفرم ها: DS

ژانر: ریتمیک

بدون شک مایکل جکسون (Michael Jackson) یکی از مشهورترین نوابغ در زمینه موسیقی و خوانندگی است. استعداد او در خواندن و رقص های منحصر به فردش او را به چهره ای ماندگار تبدیل کرد.

مایکل جکسون،خواننده معروف آفریقایی،آمریکایی که همه با آن آشنایی دارند و لقب سلطان پاپ داره.

سال 2009 بود که ضربه ی سختی به طرفدارای او وارد شده، یعنی مرگ مایکل جکسون و مرگ او قلب تمام طرفدارانش را به درد آورد.

یوبی سافت نام او را زنده کرد و با عرضه ی Michael Jackson The Experience به طرفداران مایکل نشاطی دوباره بخشید که حتی کسانی که مایکل را نمی شناختند با انجام بازی اون،همیشه دور هم بودند و می رقصیدن. Ubisoft با ساخت این بازی بر اساس شاهکارهای او، بازیکنان را به چالشی جدید دعوت می کند. در این بازی هر کسی که در آروزی تبدیل شدن به یک مایکل جکسون دیگر است، می تواند شانسش را امتحان کند.

5381b.jpg

گرافیک

همانند سایر بازی های سبک موسیقی و ریتمیک، این عنوان از گرافیک بسیار فانتزی ای بهره می برد. اکثر محیط های بازی را مکان هایی تشکیل داده اند که در کلیپ های تصویری مایکل جکسون آن ها را مشاهده کرده اید.

Michael Jackson The Experience که یک عنوان ریتمیک است که معمولا عناوین ریتمیک دیگر گرافیکی فانتزی و معمولی دارند.در بازی،پس زمینه ها در هر ترک متفاوت است و از پس زمینه ای استفاده شده است که در موزیک ویدئو آن ترک استفاده شده.

موسیقی و صداگذاری

زمانی که بازی بر اساس مایکل جکسون ساخته می شود،قطعا موسیقی های آن توسط مایکل جکسون سروده شده اند.موسیقی بر اساس حرکات و گرافیک تنظیم شده و مشکلات صوتی وجود ندارد.افکت های OK،Miss،Good و... به خوبی تنظیم شده و حس رقص بر روی صحنه را به بازیباز وارد می کند.

گیم پلی

عناوین ریتمیک،جزء عناوینی هستند که از گیم پلی های جالبی برخوردارند. البته بعضی از عناوین از جمله Michael Jackson The Experience گیم پلی معمولی و ضعیف را به نمایش می گذارند. البته گیم پلی این عنوان در پلتفرم ها مختلف متفاوت است. گیم پلی Michael Jackson The Experience برای پلتفرم ds بسیار خوب کار شده است و بازی بسیار لذت بخش است و از صفحه لمسی برای هماهنگی با ریتم استفاده شده است.

5529b.jpg

نتیجه

مایکل بودن،تجربه ای به یاد ماندی و شاید هم تکرار نشدنی،با ترک های اون خاطرات خود را زنده کنید و ریتم را تکرار کنید.
این بازی رو فقط باید روی wii بازی کرد
من روی psp بازی کرده بودم ولی اصل بازی به رقصیدن باهاش هست

این مقایسه از پایه اشتباه است. کنسول دستی رو که با خانگی مقایسه نمی کنند. یکم رو حرفی که میخواهید بزنید فکر کنید

نریمان جان همونطور که من تو پست خودم گفتم جدا از کنسول خونگی یا کنسول دستی بودن اصلا کنسولا نینتندو با کنسول ها کمپانی ها دیگه مقایسه نمیکنن چون نینتندو کلا بازار هدفش فرق میکنه نوع کنسول هاش نوع بازی هاش فرق میکنه

تا حالا نشده مثلا کنترل ( دسته ) یه کنسول خونگی نینتندو تو نسل ها مختلف شبیه هم باشه مثل بعضی کمپانی ها نیست که 3 نسل کنترلش یکی باشه تو نسل چهار یکمی تغییرش بده :d

اصل و ماهیت نینتندو به خلاقیته

این بازی رو فقط باید روی wii بازی کرد
من روی psp بازی کرده بودم ولی اصل بازی به رقصیدن باهاش هست

آره خوب wii که ویموت داره سنسور حرکتیه من روی wii هم بازیش کرده بودم

روی psp هم بازی کردمش روی ds هم بازیش کردم

هر کدومشون یه گیم پلی دارن کلا باهم متفاوتن

احسان DSi مبارک باشه :d حال کردی با دوربینش؟ :)) من خودم انقدر باهاش عکس میگیرم که نگو :| ولی DSi XL یه چی دیگس :love: :p

این DSi XL هـ من کنار DS Lite هـ معلولم :)) ابهت DSi XL رو ببین :> :d

DSC00195.jpg

آقا گفتید بازار نینتندو با بقیه فرق میکنه جدا از این که بازار بزرگ تری رو نسبت به بقیه هدف قرار داده

دوستان سوالی که دارم اینکه کلا نینتندو کنسول هاش و بازی هاش رو بطور دقیق برای چه رده سنی میسازه ؟ و چه سطحی از گیمر ها ؟

احسان DSi مبارک باشه :d حال کردی با دوربینش؟ :)) من خودم انقدر باهاش عکس میگیرم که نگو :| ولی DSi XL یه چی دیگس :love: :p

DSC00195.jpg

مرسی داداش :x آره بابا خیلی بامزه اس ;;)

من اگر میدونستم dsi انقدر بهتره همون موقع ها dsi میخریدم اون زمان که اومد خیلی ها گفتن ارزش خرید نداره بخاطر قیمت بالاترش بری تو تاپیک ها قدیمی ds بحث هاش هست

منم که حافظه داخلیش پر شد انقدر عکس انداختم :d

آقا دیروز یه ds کارت توشیبا hc کلاس 4 ظرفیت 4 گیگ ساخت ژاپن خریدم گذاشتم ساپورت نمیکنه میگه ds کارت قابل استفاده نیست با فت 32 هم فرمت کردم نشد ( خود مموری کارت درسته )

مبارکت باشه :x این همون ds lite اس که ازش به عنوان دارت استفاده میکردی میزدی در و دیوار تا بلاخره خراب شد :d

آقا گفتید بازار نینتندو با بقیه فرق میکنه جدا از این که بازار بزرگ تری رو نسبت به بقیه هدف قرار داده

دوستان سوالی که دارم اینکه کلا نینتندو کنسول هاش و بازی هاش رو بطور دقیق برای چه رده سنی میسازه ؟ و چه سطحی از گیمر ها ؟
همه رده سنی و همه گیمرها

آره داداش فرق میکنه

مثلا مایکروسافت بیشتر بازارش آمریکاست و بعد اروپا

ببین کنسولی موفق میشه که این چند اصل رعایت کنه ( قیمت پایین کنسول - تنوع بازی - قیمت پایین بازی ها - سیاست ها حمایتی کمپانی هم از فن ها هم از کمپانی ها بازی سازی )

اگر نگاه کنی از نسل 1 تا نسل هفت او این هفت نسل تو هر نسل ضعیفترین کنسول برنده نسل شده بی برو برگشت تو هر نسل تکرار شده پس عامل موفقیت سخت افزار قویی نیست عامل موفقیت کاریه که سونی سر ps2 و نینتندو سر ds و wii کرد مثل رایگان شدن برد بازی برای بازی سازا

نینتندو تو هر کنسولی که میسازه بازی از بازی ها آموزشی برای کودکان تا گیمر حرفه ای براش میاد بخاطر همین تنوع گیمه که نینتندو بازار بزرگی داره

همین نمونه اش بازی de blob که نسخه اول انحصاری wii بود و بخاطر موفق شدن نسخه 2 مولتی شد حالا نینتندو چون میخواست همچنان ds حمایت بشه سعی کرد de blob 2 هم برای ds بیاد که اومد اما با نسخه ها دیگه خیلی فرق میکنه که خودت دیدی و در حد خودش واقعا هم جذاب شده

یا بازی سونیک کالر انحصاری wii و ds هست اما نسخه ds و wii با هم خیلی فرق میکنن

رو همین ds کلی بازی حرفه ای اومده مثل 4 نسخه کالاف دیوتی . 3 نسخه کستلوانیا . برادران جنگ و .....

DSC00195.jpg

من بیشتر جذب کیف کنسولت شدم تا خودش :))

- - -ویرایش - - -

آره داداش فرق میکنه

مثلا مایکروسافت بیشتر بازارش آمریکاست و بعد اروپا

ببین کنسولی موفق میشه که این چند اصل رعایت کنه ( قیمت پایین کنسول - تنوع بازی - قیمت پایین بازی ها - سیاست ها حمایتی کمپانی هم از فن ها هم از کمپانی ها بازی سازی )

اگر نگاه کنی از نسل 1 تا نسل هفت او این هفت نسل تو هر نسل ضعیفترین کنسول برنده نسل شده بی برو برگشت تو هر نسل تکرار شده پس عامل موفقیت سخت افزار قویی نیست عامل موفقیت کاریه که سونی سر ps2 و نینتندو سر ds و wii کرد مثل رایگان شدن برد بازی برای بازی سازا

نینتندو تو هر کنسولی که میسازه بازی از بازی ها آموزشی برای کودکان تا گیمر حرفه ای براش میاد بخاطر همین تنوع گیمه که نینتندو بازار بزرگی داره

همین نمونه اش بازی de blob که نسخه اول انحصاری wii بود و بخاطر موفق شدن نسخه 2 مولتی شد حالا نینتندو چون میخواست همچنان ds حمایت بشه سعی کرد de blob 2 هم برای ds بیاد که اومد اما با نسخه ها دیگه خیلی فرق میکنه که خودت دیدی و در حد خودش واقعا هم جذاب شده

یا بازی سونیک کالر انحصاری wii و ds هست اما نسخه ds و wii با هم خیلی فرق میکنن

رو همین ds کلی بازی حرفه ای اومده مثل 4 نسخه کالاف دیوتی . 3 نسخه کستلوانیا . برادران جنگ و .....

آره درسته احسان جان

آره درسته احسان جان

:))

حالا این آیدی پوکمون بگی طرفدار سری پوکمون کنسولا دستی نینتندو هستش :x

فکر کنم فقط من و اون از سری پوکمون خوشمون میاد دیگه اینجا کسی ندیدم طرفدرار سری پوکمون باشن اکثرا زلدا بازن اینجا

عکس dsi باندل پوکمون ایکس دیدم خیلی شاخ بود

فدات داداش همین تنوع گیمه که باعث شده بازار بزرگی داشته باشه

سلام به همگی.میخواستم بدونم هنوز واسه ds بازی مشتی میاد؟دوستم پرسید ازم منم نمیدونستم گفتم اینجا که آقا احسان یاورشو استاد کرده بپرسم

سلام داداش

آره هنوز بازی داره برای ds میاد اما خوب بازی ها اصل کاری و مهمش قبلا اومده که بالا 5000 عنوان بازی داره و تنوع مثال زدنی تو عناوین بازی ها داره

فدات داداش

مثلا اینو ببین

http://www.toysrus.com/buy/all-nint...-hero-6-for-nintendo-ds-834656090319-45596106

تازه اومده حتی لینک دانلودی ازش ندیدم چون جدیده

مرسی داداش :x آره بابا خیلی بامزه اس ;;)

من اگر میدونستم dsi انقدر بهتره همون موقع ها dsi میخریدم اون زمان که اومد خیلی ها گفتن ارزش خرید نداره بخاطر قیمت بالاترش بری تو تاپیک ها قدیمی ds بحث هاش هست

منم که حافظه داخلیش پر شد انقدر عکس انداختم :d

آقا دیروز یه ds کارت توشیبا hc کلاس 4 ظرفیت 4 گیگ ساخت ژاپن خریدم گذاشتم ساپورت نمیکنه میگه ds کارت قابل استفاده نیست با فت 32 هم فرمت کردم نشد ( خود مموری کارت درسته )

مبارکت باشه :x این همون ds lite اس که ازش به عنوان دارت استفاده میکردی میزدی در و دیوار تا بلاخره خراب شد :d

منم تازه یه چیزیو کشف کردم :d DS Lite بعد از یه مدت (مثلا 4 سال) ممکنه دکمه L اش خراب بشه :| این اتفاق واسه خیلیا افتاده. بعد DSi اون رنگ ماتش کشته منو :x ای کاش DSi XL هم به جای اینکه فقط زیر کنسول مات باشه کلش مات می بود :(:( دکمه های DSi XL از DSi هم بهتر و راحت تر شده :p :d اسپیکر DSi از DS Lite بهتره ولی DSi XL از هردوتاشون بهتره و صدای بلندتری داره :p صفحشم که غوله ماشاالله :d فقط به sharp ایی هـ DSi نیست صفحش :( ولی در کل خیلی از XL راضی ام :love: بازی کردن توش 2 برابر DS معمولی حال میده :d

در ضمن یک نکته: میتونی هرجا و هروقت که خواستی نور صفحه رو تنظیم کنی. Select رو نگه دار بهد با دکمه های Volume نور رو کم و زیاد کن. انقدر خوفه :d

GG :))
اون کیف عشقه منه :love: ولی حیف که واسه DS Lite امه نمیتونم ازش استفاده کنم .-.

:))

حالا این آیدی پوکمون بگی طرفدار سری پوکمون کنسولا دستی نینتندو هستش :x

فکر کنم فقط من و اون از سری پوکمون خوشمون میاد دیگه اینجا کسی ندیدم طرفدرار سری پوکمون باشن اکثرا زلدا بازن اینجا

عکس dsi باندل پوکمون ایکس دیدم خیلی شاخ بود

فدات داداش همین تنوع گیمه که باعث شده بازار بزرگی داشته باشه

من طرفدار همه چیه نینتندو ام ولی Pokémon یه چی دیگس :love:

من خودم به شدت عاشق Zelda هستم :d و به خاطر Zelda هم که شده یا یه 3DS یا یه Wii U میگیرم! مخصوصا که remake هـ Majora's Mask داره واسه 3DS میاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or