طرفداران nintendo ds

احسان جان مبارک باشه بلاخره گیرش آوردیا جای ماهم بازی کن!
بلاخره تونستی dsi ware نصب کنی روش؟

مرسی داداش :bighug: من که همش در هر جا در حال بازی کردونم :d

یه دوربین دیجیتال کانن 12 مگاپیکسلی دارم الان با دوستام میرم بیرون همش میگن اون دی اس آیتو در بیار چنتا عکس بگیر حال کنیم :d

با اینکه دوربین کوچیکی داره اما هم عکساش واضح و شفافه هم برای فان و ...... باحاله مثلا یه مدش اینه که دو نفر پیش هم وای میستن عکس میگیرن دوربین خودش 2 تا چهره شناسایی میکنه بعد از عکس انداختن میگه چقدر شبیه همن :d با کلی مد دیگه (کلا برای فان و سرگرمی عالیه)

من 3 تا بازی dsi ware رو فلش کارت ریختم یکیش اجرا کرد قشنگ ولی 2 تا کار نکرد اون دوتام برای یه گروه بود اون یکی برای یه گروه دیگه

یکی از دوستان بهم گفت کد کلاب که تو جعبه dsi هست بری ثبت کنی و تو کلاب کلیپ و ..... ببینی نینتندو پوینت مجانی میده حالا بعدا برم ببینم چجوریه

آخرین ویرایش:
نقد و بررسی Ninja Gaiden Dragon Sword

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
2189a.jpg
[/FONT]​
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]

نینجایی برای تمام فصول
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]در زمان باستان انسانها و اژدهایان با صلح و صفا در کنار یکدیگر زندگی می کردند تا آنکه روزی اژدهای سیاهی پیدا شد که زمین را به سیاهچالی عمیق و تاریک تبدیل ساخت . باقیمانده ی اژدهایان آخرین امید خود را برای نجات از تاریکی درون شمشیری در دستان بشر قرار دادند و اینگونه شمشیر اژدها متولد شد . اژدهای تاریکی نابود شد و به تدریج تمامی اژدهایان از بین رفتند اما روحشان درون شمشیر باقی ماند . درون شمشیر اژدها .
[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]سری بازی های ninja gaiden جزو مجموعه بازیهای قدیمی تاریخ بازیهای ویدئویی محسوب می شوند که بیش از بیست سال قدمت دارند و تا کنون در نسل های مختلف و بر روی کنسول های متفاوتی عرضه شده اند . اکنون و پس از عرضه ی این مجموعه بر روی کنسول هایی مانند nes ٬ snes ٬ mega drive ٬ xbox ٬ x360 و ps3 شرکت team ninja سازنده ی کهنه کار و قدیمی این سری تصمیم گرفت تا عنوان شناخته شده ی خود را بر روی کنسول دستی شرکت نینتندو یعنی DS هم عرضه کند .
[/FONT]

Ninja Gaiden Dragon Sword عنوانی است که به روایت ماجراهای قهرمان مشهور این سری یعنی " ریو هایابوسا " بر روی کنسول محبوب و پرفروش نینتندو می پردازد . در واقع ngds بخوبی توانسته است از امکانات موجود بر روی کنسول ds استفاده کرده و تجربه ای جدید و منحصر بفرد را برای دوستداران مجموعه بازی های نینجا گایدن و کلا این سبک از بازیها رقم بزند که در ادامه به آن خواهیم پرداخت .

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]داستان از جایی شروع می شود که ریو مشغول تمرین با شاگرد خود مومیجی و آموزش فوت و فن شمشیر زنی به او برای نینجا شدن است که گروهی از نینجاهای دیگر که به عنکبوتهای سیاه مشهور هستند به روستای آنها حمله کرده و مومیجی را می ربایند و مشکلاتی را برای اهالی روستا ایجاد می کنند . در ادامه بازیباز در نقش ریو باید به کمک اهالی شتافته و با شمشیر برنده ی خود روستا ( و به نوعی جهان ) را از شر این مزاحمان جدید رهایی بخشد . داستان این بازی کمی کلیشه ای و کاملا بر طبق الگوی همیشگی یعنی damsel in distress است . اما چیزی که موجب می شود داستان کمی کلیشه ای این بازی در سایه قرار بگیرد گیم پلی جذاب و منحصر بفرد آن است . در واقع تمام این بازی به کمک قلم انجام می شود و سایر دکمه ها ( بغیر از دکمه ی start که برای انتخاب اسلحه ها یا تعویض قدرت های ریو بکار می رود ) نقش چندانی را در گیم پلی این بازی ایفا نمی کنند ( شاید بهتر است بگوییم که هیچ نقشی ایفا نمی کنند ) بر خلاف اکثر عناوین ds بازیباز برای بازی کردن این عنوان باید کنسول را بصورت عمودی نگه داشته و با کمک قلم DS ریو را در محیط های بازی هدایت کرده و به مبارزه با دشمنان بپردازد . تمامی مبارزات و چندضرب های بازی به کمک حرکت سریع قلم در جهت های مختلف و بر روی صفحه ی نمایش زیرین ds انجام می شود .
[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]سری بازیهای ng به سخت و دشوار بودن شهرت دارند که این امر در مورد این بازی هم صدق می کند . هر چند که درجه ی سختی این بازی در برخی مراحل و رویارویی با تعدادی از باس ها ( بخصوص باس پایانی بازی ) به نسبت زیاد است و بیشتر چالش برانگیز است . ریو با کشتن هر دشمن تعدادی اورب آبی دریافت می کند که می توان از آنها برای ارتقای سلاح ها یا افزایش نوار زندگی او استفاده کرد . این ارتقا ها توسط استاد موراماسا مرشد پیر ریو و در پایان هر مرحله انجام می گیرد . نکته ی جالب در مورد استاد موراماسا این است که در پاره ای از مراحل او در خواب نازی فرو رفته و بازیباز باید بوسیله ی واداشتن ریو به جست و خیز و بالا و پایین پریدن بگونه ای او را از خواب بیدار کند ! در بازی تعدادی معما نیز وجود دارد که اکثرا بوسیله ی قدرت هایی که ریو با پیش رفتن در هر مرحله به آنها دست می یابد ( این قدرت ها شامل آتش ٬ یخ ٬ طوفان و ... هستند که با بدست آوردن سنگ های اژدها که معمولا پس از کشتن باس ها بدست می آیند نصیب ریو شده و برای صدمه رساندن بیشتر به دشمنان نیز می توان از آنها استفاده کرد ) حل می شوند.

[/FONT]

large.jpg
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]در بازی تعدادی معما نیز وجود دارد که بوسیله ی میکروفون موجود در ds قابل حل شدن هستند که در نوع خود جالب و هوشمندانه طراحی شده اند . گرافیک این بازی بسیار زیباست و در زمره ی عناوین خوب و شاید حتی بتوان گفت ممتاز ds جای می گیرد در مورد صدا خوب عمل شده . میان پرده های این بازی بصورت صحنه هایی کمیک استریپ مانند که دیالوگ های شخصیت ها بشکل نوشته در زیر آن نقش می بندند روایت می شود که از نظر بصری چشم نوازند . از سوی دیگر موسیقی این بازی بسیاار زیباست کاملا همخوان با بازی بوده و به هیچ وجه آزاردهنده نیست . در انتها باید گفت که این بازی تجربه ای خوب و منحصر بفرد بوده و در نوع خود جالب و سرگرم کننده است.

[/FONT]

نکات مثبت :

گرافیک خوب ٬ گیم پلی جذاب و منحصر به فرد ٬ بهره گیری درست و بجا از امکانات کنسول ds در طراحی گیم پلی و برخی معماهای بازی

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]نکات منفی :

[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]داستان کمی کلیشه ای و تکراری

[/FONT]

large.jpg

کلا سری ماریو برای DS منتشر شده

یه سری از بازی ها خود ماریوه و تو یه سری هم ماریو توش هست

لیستش :

New Super Mario Bros. DS

Super Mario 64 DS

Super Princess Peach

Yoshi's Island DS

Yoshi's Touch & Go

Mario Party DS

Mario & Sonic at the Olympic Games

Mario & Sonic at the Olympic Winter Games

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story

Mario & Luigi: Partners in Time

Mario Hoops: 3-on-3

Mario Kart DS

Mario vs. Donkey Kong 2: March of the Minis

Mario vs. Donkey Kong: Mini-Land Mayhem

Diddy Kong Racing DS

سری واریو وار هم 3 نسخه داره DS

برای شروع اول New Super Mario Bros. DS بازی کن واقعا عاشقش میشی :x
واقعا حق مطلب با یه دکمه تشکر ادا نمیشد:x
این پوکمون ارزش بازی داره جناب ثروت؟؟؟ا
توجه کنید که بنده تا به حال هیچ بازی J_RPG بازی نکردم!
در ضمن آیا DS بازی به سبک مبارزه ای هم داره>>>>؟؟؟؟؟

• Like
Reactions: che-jaleb
واقعا حق مطلب با یه دکمه تشکر ادا نمیشد:x
این پوکمون ارزش بازی داره جناب ثروت؟؟؟ا
توجه کنید که بنده تا به حال هیچ بازی J_RPG بازی نکردم!
در ضمن آیا DS بازی به سبک مبارزه ای هم داره>>>>؟؟؟؟؟

مرسی سجاد جان :bighug:

پوکمون معروفترین و پرفروشترین بازی تو دنیا کنسول دستیه

یه توضیح خلاصه از سری پوکمون :

سبکش RPG هـ! داستان تمام سریاش اینه که شما یه کاراکتر پسر یا دختر انتخاب میکنید بعد میرید یه پوکمون از پروفسور شهرتون به عنوان پوکمون Starter میگیرید! (این پوکمون های استارتر خ خ خ خ کم یابن!) بعد از این شهر به اون شهر میرید، پوکمون جدید catch میکنید، پوکمون هاتونو level up میکنین، بعد میرید سراغ gym leader ها! بیشتر سری های پوکمون 8 تا gym leader دارن! هر کدوم از gym leader ها رو که شکست بدین یه gym badge میگیرید. با این gym badge میتونید از HM یا همون Hidden Machine هایی که به پوکمون هاتون یاد میدید استفاده کنید و موانع سر راه رو بردارید! در طول راه هم با یک گروه آدم بد (که توی هر ورژن از پوکمون اسم این گروه ها فرق میکنه) مبارزه میکنید! منظور از مبارزه همون Pokemon Battle هستش بعد از شکست همه gym leader ها میتونید طبق داستان بازی برید و یک Legendary Pokemon یا همون پوکمون افسانه ای catch کنید! این نوع پوکمون ها از استارتر ها خ خ کم یاب تر و قوی ترن! بعد میتونید برید و با Elite 4 و Champion پوکمون بتل کنید و برنده شید و شما به عنوان Champion هـ اون region بشید! داستان اصلی بازی اینجا تموم میشه! ولی بعدش هنوز کلی کار واسه انجام دادن هست! مثلا گرفتن legendary ها و pokemon هایی که قبل از گرفتن national-dex و تمام کردن داستان بازی نمیتوانستید بگیرید و event ها و item, های مختلف!

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] در ضمن نوع پوکمون ها خ زیاده!!! وهر کدوم یه تایپی هستند! مثلا Pikachu معروف تایپش الکتریسیته اس! یا turtle تایپش grass هـ! و ... و ... و...! انقدر زیاده که اگه بخوام بگم مختون هنگ میکنه! [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] بازی open world هستش. و خ خ خ خ خ ارزش بازی کردن داره![/FONT]

630x.jpg

ds تو هر سبکی بازی داره

بازی LEGO Battles - Ninjago

5661a.jpg

در طول این سال ها با وارد شدن LEGO ها به بازی های ویدئویی شاهد این مساله بوده ایم که فیلم های مختلف تبدیل به ایده ای برای ساخت عنوان دیگر از این سری شده اند. یکی از بازی های متفاوت این سری که تنها برای DS عرضه شد lego battles است که برخلاف دیگر بازی های این سری در سبک RTS طبقه بندی می شود.

دومین بازی این سری با نام lego Ninjago شباهت های بسیاری با Battle داشته، اما از داستانی کاملاً متفاوت بهره می برد. داستان بازی در رابطه با دو برادر به نام های سنسی وو (sensei wu) و لرد گارمادون (lord Garmadon) است. گارمادون پس از مرگ پدر خود به دنبال تصاحب 4 سلاح طلایی است تا با استفاده از آن ها به قدرت خود بیافزاید؛ اما سنسی تصمیم دارد به دستورهای پدرش عمل کرده و از این چهار سلاح محافظت کند.

داستان روایت گر خیر و شر است. سازنده بازی تلاش کرده از اصول اولیه سبک RTS برای طراحی گیم پلی استفاده کند؛ بازیباز در آن به سختی با مشکلات فراوان بایستی نیروهای کوچک خود را کنترل و به دشمن حمله کند. استفاده بیش از حد از مکانیسم کنترل نیروها و آسان بودن بازی این فرصت را از بازیباز های حرفه ای تر می گیرد که بتوانند با این عنوان ارتباط لازم را برقرار کنند. در اینجا می توان به میان پرده ها با کیفیت جذاب بازی نیز اشاره کرد که هنوز آن حس طنز دیگر عناوین LEGO را یدک می کشند.

Ninjago تفاوت عمده ای با Battle ندارد. اما ساختار ساده آن به همراه گرافیک خوب ، موجب شده این بازی بتواند یک تجربه خوب را برای طرفداران سبک RTS به وجود آورد.

5661b.jpg

عکس از dsi خودم :x ( فقط شرمنده بخاطر دوربین ضعیف گوشیم )

7jq1i6nur30dg0i753ia.jpg

اینم یه قاب کریستالی برای dsi ( توش یه جعبه طرح dsi داره مو نمیزنه با dsi :d)

زیر قابم جا کارتج داره که 3 تا کارتج میخوره

69v54l0h1cobeo164m7d.jpg

htqfqirrkffqx3n9r86x.jpg

6fe2wd7rpdetj861t7in.jpg

دوستان قدر داداش احسانو بدونید
واقعا توی کل سایت تکه
تنها کسی هست که اینقدر با عشق و علاقه مطالب مختلف و متنوع رو در سایت میگذاره
میره متنهای خارجی رو ترجمه میکنه و نقد بازی میگذاره
من خودم عاشق بازی هستم ولی اعتراف میکنم عشقم به بازی نسبت به داداش احسان مثل کاه هست در برابر کوه
خدا قوت داداش,توی هر قسمت یادگاریهای زیادی گذاشتی و تاپیک هارو سرپا نگه میداری(تاپیکهای wii-ps2-ds و ...)
تاپیکهایی که خیلی ها به اشتباه فکر میکنند قدیمی هستش
درحالیکه هیچ کدوم از کنسولهای پرزرق و برق نسل جدید نتونستند ونخواهند توانست موفقیت wii و ds رو تکرار کنند
داش احسان دمت گرم.خیلی سالاری
هرکی موافقه تشکر یادش نره;););)

-----

اینقدر تعریف های جالب و زیبا از ds شنیدم که با وجود داشتن 3ds(که میتونه بازی ds هم اجرا کنه) رفتم یه dsi مثل مال داش احسان خریدم
بسیار خوشدست و سبک و دوستداشتنی هستش
وقتی به دست میگیری اصلا نمیخوای کنار بگذاریش.اصلا دست رو خسته نمیکنه و کلی امکانات داره
از psp خیلی سرتره
کیفیت صفحه اش در اجرای بازی ds از 3ds بهتره و کیفیت صدایش نیز در اجرای بازیهای ds بهتره
من که واقعا راضیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: alisantori
دوستان قدر داداش احسانو بدونید
واقعا توی کل سایت تکه
تنها کسی هست که اینقدر با عشق و علاقه مطالب مختلف و متنوع رو در سایت میگذاره
میره متنهای خارجی رو ترجمه میکنه و نقد بازی میگذاره
من خودم عاشق بازی هستم ولی اعتراف میکنم عشقم به بازی نسبت به داداش احسان مثل کاه هست در برابر کوه
خدا قوت داداش,توی هر قسمت یادگاریهای زیادی گذاشتی و تاپیک هارو سرپا نگه میداری(تاپیکهای wii-ps2-ds و ...)
تاپیکهایی که خیلی ها به اشتباه فکر میکنند قدیمی هستش
درحالیکه هیچ کدوم از کنسولهای پرزرق و برق نسل جدید نتونستند ونخواهند توانست موفقیت wii و ds رو تکرار کنند
داش احسان دمت گرم.خیلی سالاری
هرکی موافقه تشکر یادش نره;););)

-----

اینقدر تعریف های جالب و زیبا از ds شنیدم که با وجود داشتن 3ds(که میتونه بازی ds هم اجرا کنه) رفتم یه dsi مثل مال داش احسان خریدم
بسیار خوشدست و سبک و دوستداشتنی هستش
وقتی به دست میگیری اصلا نمیخوای کنار بگذاریش.اصلا دست رو خسته نمیکنه و کلی امکانات داره
از psp خیلی سرتره
کیفیت صفحه اش در اجرای بازی ds از 3ds بهتره و کیفیت صدایش نیز در اجرای بازیهای ds بهتره
من که واقعا راضیم

مرسی احسان جان دمت گرم خودت خیلی آقایی منو هم خوب میدونی

یادته چقدر بهم کمک کردی سر wii و ..... من که در مقابل تو که هیچی نیستم داداش

مرسی عزیزی لطف داری

داداش درسته حق باتوه مشکل همینجاست مثلا همین ds با psp هم نسله و هر دو کنسول دستی نسل هفت هستن اما نمیدونم چرا بازی سنتر ds گذاشته تو old کنسول و حتی تو تاپیک ds دسته بندی هک . گیم و ..... نداره

مبارک باشه داداش احسان :x ایشالا برات خوب و عالی کار کنه و همیشه بمونه :bighug:

آره واقعا گل گفتی ds هم خوشدسته هم سبک هم دوستداشتنی من که عاشقشم بازیاشم حرف نداره

داداش دقت کردی دوربین dsi با اینکه از دوربین 3ds ضعیفتره اما امکانات خیلی خیلی بهتری داره و بامزه تره

آره بخصوص همین dsi خیلی باکیفیته . خودت یادته من 3ds داشتم که فروختم اما این dsi یه چیز دیگه اس از هر لحاظ عالیه

فدات داداش

احسان دادا یه قول داده بودم بهت گفتم کلکسیون میگیرم ...... گرفتم الان ایا رو دارم
3ds. dsi . psvita.psp.ps4.xboxone.wiiu
الان همشون شارژ اولین به جز اونایی که احتیاج ندارن ..................... بالاخره کلکسیونم تکمیل شد

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

دم جفت داداش احسانا گرم که حداقل برای من یکی هر دوشون تک بودن
ممنون احسان (delta21)
ممنون احسان (ehsanservat)

- - -ویرایش - - -

دوستان یه قیمت تقریبی به ما هم بدید ببینیم میتونیم از این ور اون ور بزنیم این رو هم تهیه کنیم ؟
نمیدونم دلم مخواست 3ds بردارم اما خاطر گیت وی گرونش فعلا" دست نگه داشته بودم

• Like
Reactions: alisantori
احسان که کارش بیسته از اولی که تاپیک رو راه انداخته , من یکی که فقط میام نقد و نوشته های احسان رو بخونم و بعد میرم :x

مرسی داریوش جان همتون بهم لطف دارید شرمندم میکنید :x

فدات داریوش جان

احسان دادا یه قول داده بودم بهت گفتم کلکسیون میگیرم ...... گرفتم الان ایا رو دارم
3ds. dsi . psvita.psp.ps4.xboxone.wiiu
الان همشون شارژ اولین به جز اونایی که احتیاج ندارن ..................... بالاخره کلکسیونم تکمیل شد

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

آره یادمه داداش مبارکت باشه :x حالشو ببر

کلکسیون کامل و خوبیو خریدی

از تک تک لحظاتت لذت ببر :bighug:

دم جفت داداش احسانا گرم که حداقل برای من یکی هر دوشون تک بودن
ممنون احسان (delta21)
ممنون احسان (ehsanservat)

دوستان یه قیمت تقریبی به ما هم بدید ببینیم میتونیم از این ور اون ور بزنیم این رو هم تهیه کنیم ؟
نمیدونم دلم مخواست 3ds بردارم اما خاطر گیت وی گرونش فعلا" دست نگه داشته بودم

مرسی حسین جان

dsi آکبند + فلش کارت هک r4 اورجینال 2014 + مموری کارت 4 گیگ + برنامه کپی خور و بازی ریختن میتونی با حدود 260 هزار بخری

که دست دومش خوب به مراتب ارزونتر در میاد

مرسی حسین جان

dsi آکبند + فلش کارت هک r4 اورجینال 2014 + مموری کارت 4 گیگ + برنامه کپی خور و بازی ریختن میتونی با حدود 260 هزار بخری

که دست دومش خوب به مراتب ارزونتر در میاد
ممنون احسان جان
به امید خدا سبک سنگین کنم ببینم میتونم توی کدوم اولویت قرارش بدم که در آینده یه کنسول دستی نیتندو هم بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or