TwistedFate
کاربر سایت
در مورد Metacritic واقعاً حیف که از حوصلهی این بحث خارجه؛ یعنی واقعاً یهروزی یهبار واسه همیشه یکی باید بیاد یه مطلب کامل بنویسه که چرا Metacritic یه Bulls h i tـی بیش نیست و اینکه چهطور از اون هدف اصلیش خارج شده و بهعنوان یه سلاح تبلیغاتی ازش استفاده میشه و چهطور یه عدهی بهظاهر منتقد به دلایل مختلف (از جمله Hype، رشوه و زیرمیزی، بیروندادن نمرات بالا قبل از Embargo و جوگیرکردن منتقدها و گیمرها، قراردادن تریلرها و Banner های تبلیغاتی اون بازی روی سایت مذکور و در عوض گرفتن نمرات بالا از اون سایت، تفاوتهای فرهنگی مثل اینکه رسانههای ژاپنی فرضاً فقط به بازیهای ژاپنی نمرهی بالا میدن و مثل اینها، فرستادن نسخههای ویژهی بازی واسهی سایتها و در عوض دریافتکردن Review های Exclusive از طرف اون سایت و دهها عامل دیگه...) یهروزی، یهجایی، به یه بازی، یهنمرهای میدن و خلاص! آدم تا به خودش میاد، میبینه یهسری عدد الکی با هم جمع و تقسیم شده و یه بازی بسیار خوب به فنا رفته.
کوچیکترین ارزشی واسهی Metacritic قائل نیستم؛ به خصوص توی نسل قبل که هرچی بازی خوب اومد Underrate شدن و هرچی بازی درپیت اومد تا سرحد مرگ Overrateـشون کردن از جمله Torchlight 2، Bastion، KOA: Reckoning، DA2 و ...
در مورد Metacritic اگه بخوام مثال بیارم برات که چه شاهکارها و چه بازیهای فوقالعادهای با چه نقدهای مزخرفی که الکی زیر سوال نرفتن، میشه یه زندگینامه... اما حالا که بحث Alpha Protocol شد... من نقد Destructoid (نقد نیست البته، باید اسمش رو گذاشت ترول) رو مثال میزنم برات که به بازی نمرهی 2/10 داده (یادمه زمانی که بازی اومد، این نقد خیلی سر و صدا کرد). نویسندهی بازی از زمین و زمان به بازی ایراد گرفته بود از جمله اینکه خوندن ایمیلها و رفتن از نقطهای به نقطهی دیگه واسش توی این بازی کسالتآور بوده. :-o خب طرف دلش میخواد بکوبه، چیکارش میشه کرد؟! با همچین نقدهای مزخرفی یه بازی خیلیراحت نابود میشه.
در کل نه به اون شوریِ شور، نه به این بینمکی. بهترین RPG نسل قبل که به هیچوجه نیست اما واقعاً بازی خوبیه و نقصهاش خیلی واضحه طوریکه مشخصه سازنده زیاد وقت نداشته بذاره پای پولیش کردن بازی. Obsidian کارهای سخت رو خوب انجام داده اما کارهای آسون رو نه. داستان، دیالوگها و انتخابها عالیه... (هنوز بازی رو تموم نکردم) و بهشدت هم بازی متفاوتیه.
احتمالاً هفتهی دیگه وقت کنم نقدش رو میذارم روی سایت. ترجیح میدم الان زیاد راجعبه مشکلات بازی حرف نزنم (چون مزهی نقدم از بین میره :d) ولی قطعاً برو سراغش.
قبول دارم Metacritic کلا چیز زیاد جالبی نیست و خیلی از مواقع نمراتش با ارزش واقعی یه بازی فاصله داره ولی به هیچ شکلی نمیتونم قبول کنم که Bastion و Torchlight 2 درپیت های Overrate شده هستن :d
به خصوص Bastion که برای من یکی از بهترین بازی های نسل پیش بود .