قراره برای Dungeons of Dredmor که یکی از RPG های Roguelike ی بود که با استقبال خوبی مواجه شد، یک بسته الحاقی مجانی بیاد. ( هنوز اسمش مشخص نیست. )
---------------------------------
یک عکس جدید از Dead State
یک بازی جدید Kickstater:
Realm Explorer
این بازی یک RPG سندباکس ماینکرفت مانند معرفی شده ( همراه با عنصر کند و کاو ) که با استقبال خوبی مواجه نشده و بعیده که به بودجه ی 250,000$ موردنظر سازندگانش برسه.
یک عکس از بازی:
اطلاعات بیشتر:
Realm Explorer by RealmSource — Kickstarter
یک RPG جدید با تم خون آشام ها به اسم DARK در دست ساخته و شرکت نه چندان خوشنام Kalypso وظیفه ی انتشارشو به عهده داره. یک عکس از بازی هم منتشر شده که نشون میده حالت گرافیکی بازی ، Cell-shade هست.
Crowdfunding بازی Kenshi که از مدت ها قبل معرفی شده بود، در سایت indiegogo آغاز شد. این بازی RPG/RTS به گفته ی سازندگانش ترکیبی از XCOM, Oblivion و Stronghold هست.
اطلاعات بیشتر:
Kenshi - A free-roaming squad based RPG -- Indiegogo
سلام
RPG'er دستت درد نکنه به خاطر اخبارت .
فقط یه لطفی بکن و از این رنگ خاکستری استفاده نکن . برای اونایی که از White Style استفاده میکنن عذاب آوره .
بنده قصدم استفاده از رنگ خاکستری نبود، نمی دونم چرا بعضی نوشته ها خود به خود تبدیل به رنگ خاکستری شدن. الان که خودم از قالب سفید استفاده کردم، تازه متوجه شدم. ولی از این به بعد، حتما چک می کنم که همه ی نوشته ها توی حالت رنگی اتوماتیک باشن. این پست رو هم ویرایش کردم. ممنون بابت تذکر.