طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
توی این یکی دو سال اخیر Witcher 2 و تا حدودی شماره اول دلنشین ترین RPG هایی بودن که بازی کردم...
Dragon Age که شناره دومش واقعاً از دید من تراژدی بود، نمی تونم باور کنم انقدر هنرمندانه یه IP به این خوبی رو خراب کردن...

الانم که دارم بال بال می زنم ببینم میشه یه RPG خوب بیاد بازی کنم یا نه!

توی این یکی دو سال اخیر Witcher 2 و تا حدودی شماره اول دلنشین ترین RPG هایی بودن که بازی کردم...
Dragon Age که شناره دومش واقعاً از دید من تراژدی بود، نمی تونم باور کنم انقدر هنرمندانه یه IP به این خوبی رو خراب کردن...

الانم که دارم بال بال می زنم ببینم میشه یه RPG خوب بیاد بازی کنم یا نه!

من اینارو بهت پیشنهاد میکنم:
Dark souls
KOA:Reckoning
Dragon's Dogma

من اینارو بهت پیشنهاد میکنم:
Dark souls
KOA:Reckoning
Dragon's Dogma

ظاهراً باید پول جمع کنم و ps3 بگیرم...
Dragon Dogma دموهای باحالی داشت، Dark Souls هم که فقط ازش خوبی شنیدم...
فقط می مونه پولی که باید جمع بشه تا کنسول بگیرم دوباره!

Reckoning رو تموم کردم، بدک نبود...
زیادی شنگول (!) بودش فقط! :دی

ظاهراً باید پول جمع کنم و ps3 بگیرم...
Dragon Dogma دموهای باحالی داشت، Dark Souls هم که فقط ازش خوبی شنیدم...
فقط می مونه پولی که باید جمع بشه تا کنسول بگیرم دوباره!

Reckoning رو تموم کردم، بدک نبود...
زیادی شنگول (!) بودش فقط! :دی
Dark Souls که تا چند روز دیگه میاد (PC)
Dragon's Dogma هم احتمالش هست (فکر کنم اومدن یا نیومدنش بستگی به موفقیت Dark Souls داره)
خلاصه اینکه همیشه PC باز بمون :d

Dark Souls که تا چند روز دیگه میاد (PC)
Dragon's Dogma هم احتمالش هست (فکر کنم اومدن یا نیومدنش بستگی به موفقیت Dark Souls داره)
خلاصه اینکه همیشه PC باز بمون :d

زندگی داره شیرین میشه همینجوری پشت سر هم که با این اوصاف!
Dark Souls چیز باحالی به نظر میومد تو تریلرها و گیم پلی که ازش دیدم،Dragon Dogma هم از کپکام بعید نیست بفرستدش روی PC....
آقا صبر می کنم! :دی
فعلاً امولاتور WII و PS2 و PS1 داره کمکم می کنه RPG به خونم برسه!
خوبم جواب می ده لامصب!

پ.ن: محل سکونتت خاطره های دوره دانشجویی و هم خونه ای هام رو برام زنده کرد! :دی

والا نمیدونستم خبرشو کجا بزارم..خودمم انگلیسیم خیلی عالی نیست که بتونم ترجمه کنم تاپیک باز کنم براش...اینجا میزارمش کسی میخواد بخونه بخونه دیگه...
در مورد عنوان سوم سری Final Fantasy XIII یا اون طور که خودشون میگن Lightning Saga هستش...اسمشم هست:Lightning Returns:Final Fantasy XIII
SE تو 25 مین سالگرد فاینال فانتزی اولین اطلاعات از بازیرو داد:

رسما به هیتر ها تسلیت و به فن ها تبریک میگم:-"

سری avernum :
داستان این سری بازی در دنیای زیر زمینی اتفاق می افتد که ساکنان آن افراد تبعید شده هستند که به دستور امپراطور از خانه و کاشانه خود رانده شده و به این سرزمین زیر زمینی و غار مانند تبعید شده اند . مردمی که به این سرزمین تبعید شده اند دیگر هرگز آفتاب را نخواهند دید . در این سرزمین زیرزمینی علاوه بر انسانها چندیدن نژاد از موجودات افسانه ای زندگی می کنند که بعضی ها کاری به انسان ها دارند ولی بعضی دیگر دشمن انسانه هستند و گاه و بیگاه به شهرها و روستاهای انسان ها حمله می کنند .
علاوه بر فضای گیرا و اتمسفر بی نظیر ، دیالوگ نویسی استادانه و مبارزات نوبتی بسیار جذابی را شاهد هستیم . به شخصه به مبارزات نوبتی علاقه ندارم ولی مبارزات بازی های spiderweb یه چیز دیگه ست . مبارزات مانند شطرنج فکر و برنامه ریزی می خواهد و بشدت درگیر کننده است و همچنین سریع می باشد و بندرت مبارزات طولانی می شود.
http://www.avernum.com/avernum/index.html
AvernumDesktop.jpg

• Like
Reactions: Raging Bull
RPG فقط سبک Wicher - FABLE - Mass Effect - ...
نه مثل Skyrim که فقط باید راه بری 800 ساعت گیم پلی:| 799 ساعتش راه رفتنه:|
البته بازیش خوب بود اما فقط برای آدمای الاف که مثلا از زمانی که بازی ریلیز شده تا الان دارن هر روز بازی میکنن:|

RPG فقط سبک Wicher - FABLE - Mass Effect - ...
نه مثل Skyrim که فقط باید راه بری 800 ساعت گیم پلی:| 799 ساعتش راه رفتنه:|
البته بازیش خوب بود اما فقط برای آدمای الاف که مثلا از زمانی که بازی ریلیز شده تا الان دارن هر روز بازی میکنن:|
من Skyrim رو در مقابل خیلی از RPG ها اصلاً عددی به حساب نمیارم (چه بازی های قدیمی و چه جدید مثل Risen و The Witcher و ...) اما این چیزی که می گی ایراد نیست. اگه از ماجراجویی توی محیط های بزرگ بازی لذت نمی بری (اصلاً کلاً Open World بودن یعنی همین) خیلی راحت می تونی از Fast Travel استفاده کنی.
Obsidian قراره 3 روز دیگه از یه بازی جدید رونمایی کنه که اکثرا حدس می زنن مربوط به Wheel of Time باشه

این چیزی که می گی همین تازه مشخص شده که اسمش Project Eternity و یه پروژه ی Kickstarter هست و علاقه مندان می تون با کمک مالی، بودجه ی کافی واسه ی ساختن این بازی رو تامین کنن. این بازی بر خلاف تصور یه Original IP با تِم فانتزی هست که به صورت Party-Based و با دوربین ایزومتریک انجام می شه. واسه ی ساختنش هم از موتور پایه ی Infinity Engine استفاده می کنن که دیگه لازم نیست یادآوری کنم چه RPG های معروفی باهاش ساخته شده.
در کل در مورد بازی خیلی تعریف کردن و گفتن Companion های خفنی قراره توی بازی باشه و همین طور سیستم مبارزات مثل بازی IWD تاکید زیادی روش هست و به صورت تاکتیکی Real-Time انجام می شه که می شه Pause (متوقف) اش هم کرد مثل همین Dragon Age. گفته می شه روی سیستم دیالوگ ها هم خیلی کار کردن و قراره دیالوگ های حرفه ای با آزادی عمل بالا و همراه با تصمیمات تاثیر گذار باشه که سرنوشت Player و Companion ها رو رقم می زنه. کلاً من به Obsidian خیلی امیدوارم اگه بازی شون مشکل فنی نداشته باشه، احتمالاً می ترکونه!

واسه ی ساختن بازی از موتور پایه ی Infinity Engine استفاده می کنن
نه بازی با موتور داخلی خود Obsidian یعنی Onyx ساخته می شه ولی از لحاظ سبک و سیاق (محیط از قبل رندر شده، دوربین ایزومتریک و ... ) مثل بازی هایی خواهد بود که IE ساخته شده بودن
پروژه Kickstarterش که کمتر از 10 ساعت از شروعش می گذره تا الان بالای 500 هزار دلار جمع آوری کرده و هدف نهایی پروژه هم جمع کردن 1.1 میلیون دلار هست
طراحان اصلی پروژه Chris Avellone, Josh Sawyer, Tim Cain و Adam Brennecke هستن
بسته به پولی که جمع می شه احتمال انتشار نسخه های Linux و Mac هم وجود داره ولی نسخه کنسولی خیلی بعیده
نکته مهم : برخلاف IceWind Dale بازی یه نقش اصلی مشخص داره
کلا همونطور که گفتن ادای دینی به Baldur's Gate و Torment هست با این تفاوت که از سیستم D&D استفاده نمی کنه
خیلی خوب کاری کردن که Kickstarterش رو الان شروع کردن چون اگه می رفت برای سال دیگه با توجه به اینکه دو تا از بازی های مهم Kickstaterی (Shadowrun Returns و Double Fine Adventure ) در اوایل سال آینده میومدن و اگر اونا خوب از آب در نمیومدن کسی دیگه رو هیچ بازی تو Kickstarter سرمایه گذاری نمی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or