طرفداران ژانر JRPG

از هوش مصنوعی پرسیدم میگه یه دیفیکالتی با پچ روز اول به ریمسترش اضافه شده که درجه سختی Merciful رو‌ اضافه میکنه که همون ایزیه و انتخابشم کنی تاثیر رو تروفیام نداره ولی باز بازی رو همونم سخته:دی من اگه فرضا در حد نرمال پرسونا۴ هم باشه یا ۳ میتونم از پسش بربیام ولی کلا نمیدونم تا بازی نکنم چون با اون فرقایی داره:دی
مشکل اینه که توی پرسونا ۳ و ۴ رندوم انکانتر نداشتیم و بین هر دامین می‌تونستی استراحت کنی. اینجا استراحتی در کار نیست، تو باس رو زدی، میخوای سیو کنی، مجبوری تا محل سیو بری، دو قدمیش یه رندوم انکانتر دیگه میخوری و پارتی بدون مانا و لایف از صحنه روزگار حذف میشه و دوباره برمی‌گردی از سیوت میای :D برای همین باید chakra walk (نمی‌دونم اسمش توی غیر ژاپنی چی بود) رو فعال کنی مخصوصا روی هیلرت که حداقل زنده نگهت داره :-" البته اینا مال اوایل بازی هست، از باس سوارکار اول که رد بشی دستت میاد چیا رو باید نگه داری. مثلا آخرای بازی victory cry اگه روی همه داشته باشی، بعد از مبارزه جون و مانا کامل پر میشن. همیشه قبل از اینکه دیمون جدید بسازی، حتما اول اونایی که داری رو رجیستر کن و یه سیو هم بکن که توی فیوژن گند خورد بتونی برگردی :-"
سری پرسونا در مورد فائق اومدن بر مشکلات با کمک friendship power و عشق و احساسات انسانی هست. اینجا هم در مورد friendship و فائق اومدن و عشق و احساسات انسانی هست (I guess :D)

• Like
Reactions: Zack.Fair
View attachment 394045View attachment 394046View attachment 394047View attachment 394048

قراره تمام این مبارزات افسانه ای رو یه بار دیگه با یه سیستم مبارزه خفن تجربه کنیم😭
آقا عالی. به نظرم یاکوزا ۳ آندرریتد ترین نسخه بازیه با اینکه داستان و شخصیت های قوی داشت به خاطر کمبتش هیت میگیره ولی به نظرم یکی از بهترین نسخه هاست. امیدوارم با اومدن نسخه کیوامی مردم بلخره قدر این نسخه رو بدونن. تازه یه بخش داره میتونیم تو نقش مینه بازی کنیم باحال به نظر میاد.

بازگشت بوراکو ماندی و zere is no changes in ze pran :D

View attachment VID_20250924_133728_590.mp4

آقا عالی. به نظرم یاکوزا ۳ آندرریتد ترین نسخه بازیه با اینکه داستان و شخصیت های قوی داشت به خاطر کمبتش هیت میگیره ولی به نظرم یکی از بهترین نسخه هاست. امیدوارم با اومدن نسخه کیوامی مردم بلخره قدر این نسخه رو بدونن. تازه یه بخش داره میتونیم تو نقش مینه بازی کنیم باحال به نظر میاد.

بازگشت بوراکو ماندی و zere is no changes in ze pran :D

View attachment 394071
داستان یاکوزا 3 با اختلاف بهتر از 4 - 5 - 6 هست به قول خودت همون قضیه کامبت و اسکیل تری گند میزد به تجربه ش
حق مینه، جوجی کازاما و کاندا خیلی بیشتر از شهرتیه که توی کامیونیتی دارن و با کیوامی 3 بالاخره ممکنه بهش برسن

این ریمستر raidou رو بزودی میگیرم چون یه جای تحفیف خوبی روش زده باز لحظه آخری بین این و SMT III Remaster به شکم
چرا متاش آخه ۸۰ هم نرسید؟ سر همین یکم باز دو دل هستم.

پ.ن: واقعا دوری از پرسونا سخته
شاید ریمیک پرسونا۴ برای خیلیا مهم نباشه ولی آرزومه زودتر بیاد😢

• Like
Reactions: BatmanGame
این ریمستر raidou رو بزودی میگیرم چون یه جای تحفیف خوبی روش زده باز لحظه آخری بین این و SMT III Remaster به شکم
چرا متاش آخه ۸۰ هم نرسید؟ سر همین یکم باز دو دل هستم.

پ.ن: واقعا دوری از پرسونا سخته
شاید ریمیک پرسونا۴ برای خیلیا مهم نباشه ولی آرزومه زودتر بیاد😢
حقیقتا من اورجینال رو هم پلی داده بودم و ریمستر رایدو خیل فراتر از ریمستر ساده‌است. برخلاف SMT III که تو ریمسترش حتی کات‌سین‌ها رو هم کاریشون نکردن، تو رایدو عملا یه سری چیزای اضافی به بازی اضافه کردن که تو نسخه دوم اضافه می‌شه. جدا از اونم، کامبت رایدو به نسبت خیلی فان‌تره. من هردوتا رو رفتم و اگه بین این دوتا شکی که همون رایدو ریمسترد گزینه بهتر و فان‌تریه:-bd

حقیقتا من اورجینال رو هم پلی داده بودم و ریمستر رایدو خیل فراتر از ریمستر ساده‌است. برخلاف SMT III که تو ریمسترش حتی کات‌سین‌ها رو هم کاریشون نکردن، تو رایدو عملا یه سری چیزای اضافی به بازی اضافه کردن که تو نسخه دوم اضافه می‌شه. جدا از اونم، کامبت رایدو به نسبت خیلی فان‌تره. من هردوتا رو رفتم و اگه بین این دوتا شکی که همون رایدو ریمسترد گزینه بهتر و فان‌تریه:-bd
این رایدو که میگین همون نسخه mystery of soulless army هست؟ بازیش از لحاظ داستان و گیمپلی چطوره؟ تا‌ حالا هیچ نسخه ای ازش بازی نکردم.

-----------

بالاخره LaD Gaiden رو تموم کردم عجب بازی خفنی بود. فایت آخرش یکی از بهترین فایت های سری بود خود بازی هم یکی از بهترین های سری. دوتا مشکل فقط با این بازی داشتم. یکیش اینکه کاش طولانی تر بود. دوست داشتم بیشتر تو فاز مین استوری بازی بمونم. ۵ چپترش با اینکه خیلی خوب بودن ولی بازم در مقایسه با یاکوزاهای دیگه کوتاه بودن و با توجه به اینکه احتمالا آخرین نسخه ای باشه که کیریو به تنهایی شخصیت اصلی بازیه کاش وقت میذاشتن طولانی ترش میکردن. دوم اینکه QTE های بازی مثل تو باس فایت آخر برعکس نسخه های قبلی که خودمون باید دکمه میزدیم تا پیش بره، اینجا فقط باید نگاه میکردیم. مقایسه کنین با باس فایت آخر ۵.

الان موندم برم ادامه سری و کامل تمومش کنم یا یه بریکی بگیرم. از یه لحاظ کنجکاوم ببینم ادامه داستان چی میشه از یه طرف IW و پایرت رو برم دیگه یاکوزا جدید نداریم. :D شاید رفتم سراغ جاجمنت تعریفشو زیاد شنیدم.

• Like
Reactions: Alireza Grimes
این رایدو که میگین همون نسخه mystery of soulless army هست؟ بازیش از لحاظ داستان و گیمپلی چطوره؟ تا‌ حالا هیچ نسخه ای ازش بازی نکردم.
بله بله، ریمستر همونه. دوگانه پلی‌استیشن ۲ تو نسخه دوم خیلی بهتر می‌شه ولی داخل ریمستر اومدن خیلی تغییرات انجام دادن و حتی قابلیت‌هایی که تو نسخه دوم رایدو میاد رو اضافه کردن. از لحاظ داستانی زیاد خاص نیست ولی به نوبه خودش خوبه. کامبتشم من خودم لذت بردم، بقیه رو نمی‌دونم...

• Like
Reactions: mahdi-kool
اومدم تاپیک حرف دیگه بزنم باز اینو دیدم
سوای نظر فوق مثبتم بهش، به خدا همه جام میسوزه میبینم دراگون کوئستهای قدیمی ریمیک میشن ولی FF های قدیمی رو برای اینا وحی اومده الا بلا با UE6 با گرافیک رئالیستیک حتما ریمیک کنن
جفتشونم مال یه کمپانین
تا کی صبر کنیم😢

اومدم تاپیک حرف دیگه بزنم باز اینو دیدم
سوای نظر فوق مثبتم بهش، به خدا همه جام میسوزه میبینم دراگون کوئستهای قدیمی ریمیک میشن ولی FF های قدیمی رو برای اینا وحی اومده الا بلا با UE6 با گرافیک رئالیستیک حتما ریمیک کنن
جفتشونم مال یه کمپانین
تا کی صبر کنیم😢
دقیقا همینه سهیل
من خودم الان دو ماهه درگیر FF3 هستم ، یعنی شاهکار شاهکار
دانجن های وحشتناک، وجود نزدیک به ۵۲ تا جاب تو بازی که هر کدوم کلا سیستم و استراتژی رو دگرگون می کنن و برای هر کدوم باید از لول ۱ شروع کنی ،تا میاد شغل ها برات تکراری بشن یا بهشون عادت کنی یه دسته job جدید بازی برات رو میکنه که بری امتحانشون کنی و ...
یعنی برا امثال ما که خوره Jrpg هستیم از این بهتر دیگه نمیتونه باشه ، اگه اسکوئر بیاد و این رو ریمیک کنه برا نسل جدید و اصلا هم سیستم شعل ها و سختی بازی دست نزنه و یه گرافیک و انیمیشن خدا در بیاره ، بهت میگم چه شاهکاری میشه که بالای ۱۰۰ ساعت گیم پلی داشته باشه بدون ذره ای تکراری شدن و خستگی
یا مثلا فاینال ۶ که سیستم ATB رو کلا از نو تعریف کرد و بحث زمان بندی مهم شد یا سیستم Esper که برا اولین بار تو سری استفاده شد و بنظرم بزرگترین نقطه قوت بازی بود
خلاصه که دست رو دلم نذار که خونه :D

• Like
Reactions: Zack.Fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or