طرفداران ژانر JRPG

دقیقا همینه سهیل
من خودم الان دو ماهه درگیر FF3 هستم ، یعنی شاهکار شاهکار
دانجن های وحشتناک، وجود نزدیک به ۵۲ تا جاب تو بازی که هر کدوم کلا سیستم و استراتژی رو دگرگون می کنن و برای هر کدوم باید از لول ۱ شروع کنی ،تا میاد شغل ها برات تکراری بشن یا بهشون عادت کنی یه دسته job جدید بازی برات رو میکنه که بری امتحانشون کنی و ...
یعنی برا امثال ما که خوره Jrpg هستیم از این بهتر دیگه نمیتونه باشه ، اگه اسکوئر بیاد و این رو ریمیک کنه برا نسل جدید و اصلا هم سیستم شعل ها و سختی بازی دست نزنه و یه گرافیک و انیمیشن خدا در بیاره ، بهت میگم چه شاهکاری میشه که بالای ۱۰۰ ساعت گیم پلی داشته باشه بدون ذره ای تکراری شدن و خستگی
یا مثلا فاینال ۶ که سیستم ATB رو کلا از نو تعریف کرد و بحث زمان بندی مهم شد یا سیستم Esper که برا اولین بار تو سری استفاده شد و بنظرم بزرگترین نقطه قوت بازی بود
خلاصه که دست رو دلم نذار که خونه :D
ریمیک FF I تا FF VI باید با گرافیک معمولی سل شید انجام شه چون اصلا تم داستانشون جوریه که به این سبک میخوره ولی اینا متوجه نیستن تو اسکوئر انیکس. نهایت نهایت شاید یه دونه FF I بگیم خوبه به عنوان شماره اول ریبوت شه یکم تم داستانیش دستکاری شه و با گرافیک رئالیستیک عرضه شه، اونم بیشتر چون هیچ شماره و پسوند پیشوندی نداره و حسابی به این واسطه میفروشه و مخاطب جذب میکنه. دیگه حتی VI هم با همون گرافیک سل شید باید ریمیک شه از اول همین نسل شروع میکرد هر دو سال یک بار یه ریمیک از FF های کلاسیک داشتیم ولی نمیدونم چیکار میکنه. با یه انجین UE4 راحت ورژن سه بعدیشونو میتونست بسازه (ریمیک دو بعدی شایسته اینها نیست خدایی) در کمترین زمان و چیزی شبیه ریمیکهای پرسونا۳ و ۴ میشد، ولی من نمیدونم تو اون شرکت دقیقا چیکار میکنن که از ساخت ریمیک FF IX با همین مشخصات که ذکر کردم (البته اون فکر کنم دوربینش ثابت باشه و باز میشه پوئن در تسریع ساختش) عاجزن، اینهمه نفرات و استدیوهای گوناگون باید عین بنز هم ریمیک بزنن هم FF جدید.

• Like
Reactions: BatmanGame
دقیقا همینه سهیل
من خودم الان دو ماهه درگیر FF3 هستم ، یعنی شاهکار شاهکار
دانجن های وحشتناک، وجود نزدیک به ۵۲ تا جاب تو بازی که هر کدوم کلا سیستم و استراتژی رو دگرگون می کنن و برای هر کدوم باید از لول ۱ شروع کنی ،تا میاد شغل ها برات تکراری بشن یا بهشون عادت کنی یه دسته job جدید بازی برات رو میکنه که بری امتحانشون کنی و ...
یعنی برا امثال ما که خوره Jrpg هستیم از این بهتر دیگه نمیتونه باشه ، اگه اسکوئر بیاد و این رو ریمیک کنه برا نسل جدید و اصلا هم سیستم شعل ها و سختی بازی دست نزنه و یه گرافیک و انیمیشن خدا در بیاره ، بهت میگم چه شاهکاری میشه که بالای ۱۰۰ ساعت گیم پلی داشته باشه بدون ذره ای تکراری شدن و خستگی
یا مثلا فاینال ۶ که سیستم ATB رو کلا از نو تعریف کرد و بحث زمان بندی مهم شد یا سیستم Esper که برا اولین بار تو سری استفاده شد و بنظرم بزرگترین نقطه قوت بازی بود
خلاصه که دست رو دلم نذار که خونه :D

اگه ff2 رو پلی ندادی بیا با فارسی ساز ما پلی بده ایرادات متن رو بگیریم منتشرش کنیم

ریمیک FF I تا FF VI باید با گرافیک معمولی سل شید انجام شه چون اصلا تم داستانشون جوریه که به این سبک میخوره ولی اینا متوجه نیستن تو اسکوئر انیکس. نهایت نهایت شاید یه دونه FF I بگیم خوبه به عنوان شماره اول ریبوت شه یکم تم داستانیش دستکاری شه و با گرافیک رئالیستیک عرضه شه، اونم بیشتر چون هیچ شماره و پسوند پیشوندی نداره و حسابی به این واسطه میفروشه و مخاطب جذب میکنه. دیگه حتی VI هم با همون گرافیک سل شید باید ریمیک شه از اول همین نسل شروع میکرد هر دو سال یک بار یه ریمیک از FF های کلاسیک داشتیم ولی نمیدونم چیکار میکنه. با یه انجین UE4 راحت ورژن سه بعدیشونو میتونست بسازه (ریمیک دو بعدی شایسته اینها نیست خدایی) در کمترین زمان و چیزی شبیه ریمیکهای پرسونا۳ و ۴ میشد، ولی من نمیدونم تو اون شرکت دقیقا چیکار میکنن که از ساخت ریمیک FF IX با همین مشخصات که ذکر کردم (البته اون فکر کنم دوربینش ثابت باشه و باز میشه پوئن در تسریع ساختش) عاجزن، اینهمه نفرات و استدیوهای گوناگون باید عین بنز هم ریمیک بزنن هم FF جدید.
شایعه شده ریمیک 9 کنسله

اگه ff2 رو پلی ندادی بیا با فارسی ساز ما پلی بده ایرادات متن رو بگیریم منتشرش کنیم
اینو‌ بهترین کار اینه برسونی دست SE نسل بعد تلفیقش کنه با هوش مصنوعی تو زیرنویس خودکاری که نسل بعد هوش مصنوعی کنسولها رو تمام بازی قدیم و جدید میزنه استفاده شه
شایعه شده ریمیک 9 کنسله
خدا نکنه. اگه میخواستن کنسل کنن باید میذاشتن اون تیم که داشت ریمیک رو پیش میبرد کارشو انجام بده!
خیلی کم کار هستن بعد ریبرث جا داشت dlc بزرگ مثلا Before Crisis بدن یا با همین انجین پارت۱ FF VIII رو بسازن که شامل جزیره اولش شه (بالامب و تیمبر و چند شهر کوچیک دیگه واقعا وسعتیم ندارن درمقابل میدگار) ولی معلوم نیست دارن چیکار میکنن دقیقا.

اگه باز مشغول پیشبرد پروژه ای مثل Forspoken هستن که خاک بر سرشون. باید زودتر کل توجه تیم های FF رو ریمیک ها معطوف کنن و یه تیم FF XVI هم بذارن برای ساخت ۱۷.

پ.ن: من بشدت به ساخت ریمیک ۸ خوش بینم چون کلا کار سختی نیست در قیاس با ۷ و یه نشونه هم دیدیم که احتمالا ریمیک میشه اونم وجود بازی کارتی مشابه بازی کارتی که ۸ داشت تو ریبرث.

آخرین ویرایش:
ملت ریمیک فاینال 7 رو نخریدن دیگه تکلیف ریمیک 6 و 8 و 9 که از الان مشخصه :D

تا وقتی هفت و هشت و 9 و 16 و 14 تو تایتل هست هرچی ریمیک و ریبوت و ریمستر بسازن تهش یه چیزه.
جدا امیدوارم سر شماره بعدی دیگه نیان بذارن 17 که دیگه اوج حماقتشونه.

قبلا گفتم، اینکه اون تریلر SOP اولش گفتن واسه تجربه این شماره نیازی به بازی کردن بقیه شماره ها نیست یعنی خودشون به این داستان آگاهن منتها نمیدونم چرا تغییر رویه نمیدن. یوشیدا هم که قبلا گفت اگه MMO شون 14 نداشت استقبال ازش بیشتر میشد.

حتی همین ریمیک 7 رو باید شمارشو تو تایتلش محو میکردن مثل RE ها.

پ.ن: من بشدت به ساخت ریمیک ۸ خوش بینم چون کلا کار سختی نیست در قیاس با ۷ و یه نشونه هم دیدیم که احتمالا ریمیک میشه اونم وجود بازی کارتی مشابه بازی کارتی که ۸ داشت تو ریبرث.
کلا اینا یه هزینه پای 7 کردن احتمالا بعدا زیاد بتونن ازش استفاده کنن. چه از است هاش چه مکانیزم هاش. 8 که همین کاراکترا رو عوض کنن کار تا حدی جمع میشه :D استایلشم تقریبا شبیه 7 ـه.

اینو‌ بهترین کار اینه برسونی دست SE نسل بعد تلفیقش کنه با هوش مصنوعی تو زیرنویس خودکاری که نسل بعد هوش مصنوعی کنسولها رو تمام بازی قدیم و جدید میزنه استفاده شه

خدا نکنه. اگه میخواستن کنسل کنن باید میذاشتن اون تیم که داشت ریمیک رو پیش میبرد کارشو انجام بده!
خیلی کم کار هستن بعد ریبرث جا داشت dlc بزرگ مثلا Before Crisis بدن یا با همین انجین پارت۱ FF VIII رو بسازن که شامل جزیره اولش شه (بالامب و تیمبر و چند شهر کوچیک دیگه واقعا وسعتیم ندارن درمقابل میدگار) ولی معلوم نیست دارن چیکار میکنن دقیقا.

اگه باز مشغول پیشبرد پروژه ای مثل Forspoken هستن که خاک بر سرشون. باید زودتر کل توجه تیم های FF رو ریمیک ها معطوف کنن و یه تیم FF XVI هم بذارن برای ساخت ۱۷.

اگر هم ریمیک 9 در حال توسعه باشه به نظرم دسته cbu3 هست نه cbu 1 یعنی همون تیمی که زیر نظره نائوکی یوشیدا

• Like
Reactions: Zack.Fair
اگر هم ریمیک 9 در حال توسعه باشه به نظرم دسته cbu3 هست نه cbu 1 یعنی همون تیمی که زیر نظره نائوکی یوشیدا
خیلی بابا لفتش میدن
الان همین ریمیک Persona 4 که گفتم کم چیزی نیست کلی دانجن داره و ایونت و سوشیال لینک و شیاطین و... از زمان آنونس حساب بگیری ۲۰۲۷ میاد زیر دو‌ سال
ولی اگه FF IX رو دادن حتما باید بعدش یه FF کلاسیک هم با همون انجین ریمیک کنن سود کنن قشنگ.

ملت ریمیک فاینال 7 رو نخریدن
برادر چون اولش روی فروشگاه مسخره اپیک انحصاری شد و تاخیر نسخه های PC
ملت وگرنه خریدن اینا بد عرضه کردن
عرضه ش روی ایکس باکس هم تاثیر داشت به هر حال که اونم دریغ کردن.
ایشالا پارت ۳ اومد این اشتباهات مهلک رو اصلا تکرار نکنن و رو سوییچ۲ هم پورتش کنن مشکل فروششم حل خواهد شد.
پارت ۳ حتما روز اول باید برای ایکس باکس هم حتی عرضه شه و مهمتر از اون برای PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Reza.zareei
خیلی بابا لفتش میدن
الان همین ریمیک Persona 4 که گفتم کم چیزی نیست کلی دانجن داره و ایونت و سوشیال لینک و شیاطین و... از زمان آنونس حساب بگیری ۲۰۲۷ میاد زیر دو‌ سال
ولی اگه FF IX رو دادن حتما باید بعدش یه FF کلاسیک هم با همون انجین ریمیک کنن سود کنن قشنگ.

برادر چون روی فروشگاه مسخره اپیک انحصاری شد و تاخیر نسخه PC
ملت وگرنه خریدن اینا بد عرضه کردن
عرضه ش روی ایکس باکس هم تاثیر داشت به هر حال که اونم دریغ کردن.
ایشالا پارت ۳ اومد این اشتباهات مهلک رو تکرار نکنن و رو سوییچ۲ هم پورتش کنن مشکل فروششم حل خواهد شد.
تیم DQ خیلی سریع هستش واقعا

• Like
Reactions: Zack.Fair
من بلآخره بعد از تست عناوین مختلف و ارتباط نگرفتن با هیچکدوم از سری تریلز با این ریمیک فصل اولش ارتباط گرفتم و الان ۲۰ ساعت پلی تایم دارم و چه دنیای جذابی هست میریم که به ترتیب تموم کنیم سایر عناوین این سری رو 😬😬 فوق العاده هست واقعا... خیلی خوشحالم که راه برای امتحان بقیه سری با این ریمیک باز شد

البته فروش ریمیک خیلی خوب بود ، اولی بود و هایپ پشتش بالا بود.
اما ریبرث فروش خوبی نداشت و این نگرانی برای اپیزود سوم هم وجود داره.

یکی از دلایلش همین انحصاری بودنها بود که اسکوئر آخرش این یکی رو فهمید که دیگه نباید یه مجموعه رو فدای پول انحصاری شدن پلی استیشن کنه.
باید همون سیاست نسل هفت رو که مولتی پلتفرم شد ادامه میداد و ip رو برای طرفدارهای ایکس باکس هم جا مینداخت و جامعه پلیرهاش رو بزرگتر میکرد.
ولی دوباره شد نقطه سر خط.
از اون طرف من نمیدونم یک کمپانی مثل اسکوئر چرا باید لنگ پول انحصاری شدن بازیهاش روی اپیک باشه؟
FF ریمیک یکسال انحصاری ایشون بود ، kingdom hearts ها هم که آخرش معلوم نشد چرا بیشتر از دو-سه سال انحصاری اپیک مونده بودن!؟
کلا سیاست خود تخریبی یکی پشت یکی دیگه.

تازه هنوز به کیفیت بازیها ، شکل گیم پلی که براشون در نظر میگرفتن و کلا مواردی که مربوط به خود بازیها میشن نپردازیم.

من بلآخره بعد از تست عناوین مختلف و ارتباط نگرفتن با هیچکدوم از سری تریلز با این ریمیک فصل اولش ارتباط گرفتم و الان ۲۰ ساعت پلی تایم دارم و چه دنیای جذابی هست میریم که به ترتیب تموم کنیم سایر عناوین این سری رو 😬😬 فوق العاده هست واقعا... خیلی خوشحالم که راه برای امتحان بقیه سری با این ریمیک باز شد
احسنت بالاخره بختت باز شد؟
یا در واقع بخت تریلز باز شد؟ :))
این یکی اگه برات کار نمیکرد خودم میرفتم با ناظم صحبت میکردم که دیگه رات ندن تو تاپیک :D

• Like
Reactions: Dark_Souls
ریمیک چپتر دوم هم برای سال بعد تایید شده، احتمالا چپتر سومش هم به سال بعدش بیاد. به نظرم صبر کن و این چند تا بازی که دوربین ایزومتریک دارم ریمیک بشن و بعد شروعشون کن.

• Like
Reactions: Dark_Souls
احسنت بالاخره بختت باز شد؟
یا در واقع بخت تریلز باز شد؟ :))
این یکی اگه برات کار نمیکرد خودم میرفتم با ناظم صحبت میکردم که دیگه رات ندن تو تاپیک :D
Jrpg که همیشه خوراکم بوده و کلی سری تموم کردم (فینال فانتزی ها، لاست اودیسه ، پرسونا ، نایر، octopus traveler, یاکوزاها و هزار عنوان ریز و درشت دیگه ) و تا الان مشکل بیشتر تریلز بود که کامل بختم باز شد برای کل سری تریلز 😬😬

ریمیک چپتر دوم هم برای سال بعد تایید شده، احتمالا چپتر سومش هم به سال بعدش بیاد. به نظرم صبر کن و این چند تا بازی که دوربین ایزومتریک دارم ریمیک بشن و بعد شروعشون کن.

اون ها رو حتما صبر می کنم میرم ولی الان لازم بود قفلش بشکنه که شکست، هر نسخه از این سری رو می رفتم ارتباط نمی گرفتم 😬😬

اومدم تاپیک حرف دیگه بزنم باز اینو دیدم
سوای نظر فوق مثبتم بهش، به خدا همه جام میسوزه میبینم دراگون کوئستهای قدیمی ریمیک میشن ولی FF های قدیمی رو برای اینا وحی اومده الا بلا با UE6 با گرافیک رئالیستیک حتما ریمیک کنن
جفتشونم مال یه کمپانین
تا کی صبر کنیم😢
فکر نکنم فنای جدید فاینال با فرمت HD-2D راه بیان وگرنه این فرمت ریمیک خیلی چیز تمیز و خوبیه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or