طرفداران ژانر JRPG

من خودم در به در دنبال ظرفیت ۲ همین Trails in the Sky هستم
یکی دو تا کانال که نسبتا jrpg میارن هم ندارن!
کنسولم دیسک خور نیست ولی دیسکشم نیست
کسی پایه هست با هم بخریم چند نفری؟ تخفیفم نخورد بدمصب تو بلک فرایدی

بستگی داره با کامبتش راه بیای یا نه چون کامبت نسخه اورجینال اون بخش ریل تایم رو نداره که هیچ، نمی‌تونی تو حالت ترن بیسد هم هرجا دلت‌ خواست جای‌گیری کنی. از طرفی توضیحات پیچیده بازی هم تو ریمیک ساده‌تر شدن تا برای پلیر‌های جدید و اون افرادی که (احتمالا) حوصله‌ی خوندن ندارن، سر راست تر باشه. به‌نظرم اگه با اورجینال نتونستی ارتباط برقرار کنی، بهتره صبر کنی تا ریمیک بیاد :-"
کامبتش برای من چیزی نبود بدم بیاد
ولی انمی ها زیاد بودن اکثرا می پیچوندمشون
حالا نمیدونم بازی کامل هم برم اینطوری پیش برم بیشتر فرار کنم اوکی هست یا برای لول آپ به مشکل میخورم؟

حالا نمیدونم بازی کامل هم برم اینطوری پیش برم بیشتر فرار کنم اوکی هست یا برای لول آپ به مشکل میخورم؟

این بازی خوبی زیاد داری یک خوبیش اینه که واقعا گرایند نمی خواد ، همون مراحل اصلی بازی رو بری برای اتمام کفایت می کنه فقط باید تاکتیک های مبارزه رو خوب بچینی و بدرستی جادوها، اسلحه ها، غذاها رو آپدیت یا درست کنی. با چندین لول پایین تر هم می تونی به خوبی اگر درست تاکتیک ها رو بری به راحتی برد داشته باشی

• Like
Reactions: Zack.Fair
این بازی خوبی زیاد داری یک خوبیش اینه که واقعا گرایند نمی خواد ، همون مراحل اصلی بازی رو بری برای اتمام کفایت می کنه فقط باید تاکتیک های مبارزه رو خوب بچینی و بدرستی جادوها، اسلحه ها، غذاها رو آپدیت یا درست کنی. با چندین لول پایین تر هم می تونی به خوبی اگر درست تاکتیک ها رو بری به راحتی برد داشته باشی
ممنون، ما که فعلا دستمون از بازی به کل کوتاهه فقط دموی قابل بازیش رو دسترسی داریم
شما بازی رو روی چه پلتفرمی می رید؟
PC؟
فک کنم اکثر بچه ها رو به PC اوردن
رسما صد تا کانال و سایت رو گشتم اصلا موجود نیست نسخه PS5 ش

• Like
Reactions: Dark_Souls
حتی اورجینال هم آنچنان چیزی تحت عنوان گرایند نداشت. نهایتا اگه جایی هم اذیت کرد، می‌تونی با باف/دیباف یا آیتم‌های مختلف ردیفش کنی.

• Like
ممنون، ما که فعلا دستمون از بازی به کل کوتاهه فقط دموی قابل بازیش رو دسترسی داریم
شما بازی رو روی چه پلتفرمی می رید؟
PC؟
فک کنم اکثر بچه ها رو به PC اوردن
رسما صد تا کانال و سایت رو گشتم اصلا موجود نیست نسخه PS5 ش
اره من روی pc رفتم... من به این بازی خیلی گارد داشتم عاشقش شدم، ان شاالله تجربه کنی

• Like
یه پچ جدید برای Final Fantasy X-2 International + Final Mission اومده که تمام متن های بازی رو به انگلیسی برگردونده
.
بالاخره میشه یه تجربه کامل از این بازی با مدل های با کیفیت قدیمی و نه اون مسخره بازی ریمسترش داشت

امروز بحث بین فن های FFXV و FF16 رو توی توییتر دیدم
واقعا خداروشکر که از این فرانچایز دست کشیدم و اعصاب و روانم سالم تره
داداش شاید باورت نشه من نسل هفت چند بار خواب بازی کردن ورسوس رو دیدم انقد هایپش بودم
الانم اصلا فکر بازی کردن XV از ذهنم نمیره
گفتم اگه نخریدم هیچ بازی دیگه ای با این قیمتم نمیخرم چند روز پیش
فعلا هم نمیگیرمش تا ۱۶ رو برم ولی واقعا از فکرش نمیشه دربیام
بعد فاینال مگه چشه الان تازه تاکتیکس ریمستر هم اومده در حد تیم ملیه بازیش
تو استور داشتم میگشتم دیدم ریمستر Saga Frontier (سری منشعب شده از فاینال) موجوده و... که اونم چشمو گرفته
بزودی ایشالا ریمیک ۹ هم تاریخ بخوره و بعد ریمیک ۸ و فاینال فنتزی ۱۷ برن تو صف ساخت...

خودمم فعلا دارم ریبرث رو میجوئم... کی گفته بود آب بندی و‌ فیلره... به خدا برای فن قدیمی این آب بندیش مزه پیناکولادا و آناناس میده...:دی فقط حیف نمیتونم پلاتش کنم واقعا تروفیهای سختی داره بد مصب. یه تروفیای سختی داره اون تروفی تموم کردن بازی رو هارد جلوشون لنگ میندازه. (فقط زمان گیره وگرنه تو پلی ترو دوم میشه زد رو هارد تمومش کرد البته فایت آخر رو‌ شک دارم سفیروث ناجوانمردانه سخته)

خدا کنه Dragon Quest VII Reimagined متای خیلی خوبی بگیره
من فقط میخوام ثابت شه برای اون عده که جدیدا دارن میکوبن سر JRPG که مرده و داغونه و فلان و این فرانسویا شدن ناجیش!
فی الواقع برای اولین بار نمره برام مهم شده به عنوان یه JRPG باز
۲۰۲۶ البته Code Vein II و الیوت هم میان
تو تاپیک هرکدوم باید آقایون رو تگ کنیم حتما، خصوصا خودیامون که کلی انگ به سبک محبوب خودشون چسبوندن ببینیم منتقدا قاطی دارن بعد اون بازی نجات بخش! همچنان نمرات بالا میدن:دی

این فرانسویا شدن ناجیش!
لابد اتلوس با اون فرمت منسوخ شدش ناجیه :D jrpg هم نمرده، ژاپنیا ولی داشتن میکشتنش. چینی ها و اروپاییا و آمریکاییا سعی دارن زنده نگهش دارن. :D
دیگه فکر نمیکنم بحثی توش باشه که آر پی جی های ژاپنی چندین ساله داره درجا میزنن. تقریبا از نسل 6 به اینور. تازه درمورد درجه 1 هاشون صحبت میکنیم وگرنه یه سطح بیای پایین تر که اوضاع خراب میشه.

دراگون کوئستم لابد مثل بقیه نسخه هاش و بازی های عهد عتیق NES یه دیالوگ باکس باز شه انتخاب کنیم "ضربه با شمشیر".

ویرایش: الان رفتم سرچ کنم ببینم گیم پلی ای چیزی ازش نیومده دیدم چند هفته پیش اومده. جدی جدی هنوز اون شکلیه :)) یعنی مطمئنم نسخه جدیدم که دارن میسازن همین شکلیه. قشنگ آبروریزیه انصافا.

لابد اتلوس با اون فرمت منسوخ شدش ناجیه :D jrpg هم نمرده، ژاپنیا ولی داشتن میکشتنش. چینی ها و اروپاییا و آمریکاییا سعی دارن زنده نگهش دارن. :D
دیگه فکر نمیکنم بحثی توش باشه که آر پی جی های ژاپنی چندین ساله داره درجا میزنن. تقریبا از نسل 6 به اینور. تازه درمورد درجه 1 هاشون صحبت میکنیم وگرنه یه سطح بیای پایین تر که اوضاع خراب میشه.

دراگون کوئستم لابد مثل بقیه نسخه هاش و بازی های عهد عتیق NES یه دیالوگ باکس باز شه انتخاب کنیم "ضربه با شمشیر".

ویرایش: الان رفتم سرچ کنم ببینم گیم پلی ای چیزی ازش نیومده دیدم چند هفته پیش اومده. جدی جدی هنوز اون شکلیه :)) یعنی مطمئنم نسخه جدیدم که دارن میسازن همین شکلیه. قشنگ آبروریزیه انصافا.
شماها چتون شده واقعا:دی
کاربرای منطقی سایت هم انگار طلسمی چیزی شدن:دی
برادر با این تفاسیر کلا منتقدای ویدیو گیم رو من بعد ایگنور کنیم و نمرات بازیا رو تو سایت نذاریم بهتر نیست؟ اینطور که شما و دوستاتون میگید این بازیای منسوخ باید متاشون ۴۹ شه نه ۹۴!
که من عذرخواهی میکنم شما ببخشید متای متافور ۹۴ شد و دو هفته دیرتر میومد فرانسویا لازم نبود این سبک منسوخ! رو نجات بدن!
بعد آبروریزی؟ هیهات که نینتندو هم کلی از این آبروریزیها میکنه:(
مثل Link's Awakening مثلا و...
پ.ن: من میگم کلا یه سری از بچه ها طلسمی چیزی شدن:))
آخه شمایی که میگی سبک منسوخ شده یه سر به متا بزن:دی یا کل منتقدای ویدیو گیم نمیفهمن مثل اعتقادی که ایرانیا درمورد بازیهای نینتندو دارن و عادی نشده مثل این موضوع، یا فقط شماها میفهمید که در هر صورت چیز خرق عادتیه.

پ.ن۲: من بعد من یکی راهمو از هر عنوان غربی که بخواد بیاد نون JRPG ها رو بخوره و تحویلش بگیرن جدا میکنم. صد رحمت به چینیا باز بازیهای اونا رو انقدر نزدن فرق سر JRPG باز جماعت!

آخرین ویرایش:

اسکوئر انیکس در سال‌های اخیر در زمینه‌ی بازسازی و ریمستر کردن بسیاری از بازی‌های نقش‌آفرینی برجسته‌ی خود، بسیار فعال بوده است. این توسعه‌دهنده در کنار فاینال فانتزی، به سری Dragon Quest نیز توجه زیادی نشان داده است و بازی بعدی که در دست ساخت دارد، بازسازی Dragon Quest VII کنسول پلی‌استیشن ۱ است . توسعه‌دهندگان Dragon Quest VII: Reimagined - دومین بازسازی بازی پس از انتشار 3DS در سال۲۰۱۳ - که معمولاً توسط طرفداران به عنوان یکی از چالش‌برانگیزترین و طولانی‌ترین بازی‌های این مجموعهشناخته می‌شود، قصد دارند DQVII را با سبک بصری جدید و خیره‌کننده و یک ماجراجویی متمرکزتر، تغییر شکل دهند .

من اخیراً موفق شدم چند ساعتی را با Dragon Quest VII: Reimagined بگذرانم و نسخه‌ی جدید آن از بازی نقش‌آفرینی ژاپنی کلاسیک سال ۲۰۰۰ و برخی از به‌روزرسانی‌های قابل توجه‌تر در سیستم مبارزات آن را ببینم. تاکنون، این نسخه بازسازی‌شده انتخاب‌های جذابی داشته است که نه تنها هدفشان جهت‌دهی بهتر به طرح سفر در زمان گسترده است، بلکه برخی از مراحل چالش‌برانگیز و جامع‌تر نسخه اصلی را نیز ساده‌تر کرده است.

نسخه اصلی Dragon Quest VII همان حال و هوای آشنای نسخه‌های قبلی را داشت و بر گروهی از ماجراجویان خیال‌پرداز تمرکز داشت که در یک ماجراجویی حماسی پر از سیاه‌چاله‌ها برای کاوش و هیولاهای قدرتمند برای مبارزه، شرکت می‌کردند. اما DQVII با تمرکز بر ماجراجویی‌های گروه در طول زمان، از خط داستانی سنتی Dragon Quest منحرف شد. همانطور که قهرمان و دوستانش تاریخ گمشده دنیای خود را کشف می‌کنند، به دوره‌های گذشته بازمی‌گردند تا پادشاهی‌ها و قاره‌های گذشته را کشف کنند که توطئه‌ای بزرگتر را در زمان حال آشکار می‌کند. در طول مسیر، آنها پیوندهای دوستی خود را ایجاد می‌کنند که در طول زمان امتداد می‌یابد.

Reimagined به خوبی توانسته آن حس ماجراجویی که این مجموعه به خوبی ارائه می‌دهد را به تصویر بکشد. حتی با وجود اینکه این مجموعه با نسخه‌های جدید تکامل یافته است، هنوز هم تعادلی بین گیم‌پلی JRPG نوبتی قدیمی و سبک داستان‌سرایی مدرن برقرار می‌کند. چیزی که به طور خاص در مورد بازسازی Dragon Quest VII جدید است، سبک هنری سه‌بعدی واضح‌تر و بصری رساتر آن است. با استفاده از مدل‌های دیوراما و نسخه‌های عروسک واقعی گروه به عنوان مرجع برای ظاهر بازی، جلوه‌های بصری سه‌بعدی جدید واقعاً سبک غریب و احساسی هنر متمایز آکیرا توریامای فقید را به تصویر می‌کشد که به این مجموعه ظاهری منحصر به فرد بخشیده است. اما با حرکت به سمت یک سبک سه‌بعدی جدید، Reimagined با احساسی بیشتر شبیه به یک فیلم ماجراجویی انیمیشنی، خود را از بازی‌های قبلی متمایز می‌کند.

در کنار سبک بصری، توسعه‌دهندگان همچنین بر تغییر شکل بخش‌ها و داستان‌سرایی کلی DQVII تمرکز کردند تا تجربه‌ای رضایت‌بخش‌تر ارائه دهند. به گفته‌ی تاکشی ایچیکاوا، تهیه‌کننده‌ی بازی، یکی از اهداف بزرگ‌تر بازسازی Dragon Quest VII بهبود جریان بازی بود که در نهایت حس ماجراجویی رضایت‌بخش‌تری را ایجاد کرد.

ایچیکاوا گفت: «عناصر «بازآفرینی‌شده» روایت به بهبودهایی در چارچوب کلی بازی اشاره دارند که تجربه‌ای بسیار عمیق‌تر و جذاب‌تر ارائه می‌دهند. در تلاش ما برای ساده‌سازی روند کلی داستان و ارائه روایتی جذاب‌تر، تصمیم گرفتیم داستان‌های فرعی را که ارتباط مستقیمی با سناریوی اصلی ندارند یا ارتباط کمی دارند، حذف کنیم. در حالی که برخی از محتوا حذف شده است، سناریوهای کاملاً جدیدی نیز معرفی شده‌اند. هدف ما این بود که بر نقاط قوت بازی اصلی تکیه کنیم و در عین حال تلاش کنیم تا یک تجربه داستانی عمیق‌تر و فراگیرتر را برای بازیکنان مدرن ارائه دهیم.»

در طول مدت تجربه عملی‌ام، توانستم دو بخش جداگانه از بازی را بررسی کنم. این بخش‌ها بر سیاه‌چال امبردیل در اوایل بازی تمرکز داشتند، جایی که مردم شهر خود را به یک مراسم آتشفشانی متعهد می‌کردند تا یک دیو آتشین را آرام کنند. بخش دیگر بر سناریوی وتلاک متمرکز بود، که در آن گروه با یک کاربر جادویی مرموز روبرو می‌شدند که مردم شهر را به یک برج مرموز در سرزمینی سیل‌زده می‌برد.

خاطرات من از نسخه اصلی و بازسازی شده برای 3DS هنگام بازی Reimagined زنده شد ، که باعث شد به راحتی به آن جریان گشت و گذار در سیاه‌چال‌ها برگردم. Reimagined ، درست مانند نسخه اصلی، هنوز هم به مبارزات نوبتی سنتی پایبند است و سبک بصری جدید واقعاً به تأکید بر حس تأثیر و تاکتیک‌های به کار رفته در نبرد کمک می‌کند - بیشتر از سایر بازی‌های این سری. من به خصوص از منحصر به فرد بودن هر شخصیت، به خصوص راهزن گرگ سوار، راف، که استفاده از او در نبرد سرگرم کننده است، خوشم آمد.

در طول بخش Wetlock، من به طور کلی چالش را منصفانه یافتم، و حتی متوجه شدم که یک نقطه تراز خوب برای مبارزه با گولم‌ها و Metal Slimes وجود دارد که گاهی اوقات ظاهر می‌شوند. اما وقتی با دشمنان نخبه و غول آخر خط داستانی روبرو می‌شوید، اوضاع به راحتی می‌تواند به شدت بحرانی شود. من مجبور شدم مهارت‌های موجود را به دقت ارزیابی کنم و از طیف وسیعی از توانایی‌های تهاجمی و دفاعی برای زنده ماندن استفاده کنم. بازسازی خیلی در مورد حذف حس چالش از نسخه اصلی نیست، بلکه در مورد حفظ آن در عین ارائه گزینه‌های بیشتر برای کمک به نبردها است.

یکی از نوآوری‌های بزرگ‌تر در مبارزات Reimagined ، سیستم Moonlighting است که به هر عضو گروه اجازه می‌دهد تا همزمان دو شغل داشته باشد. بازی اصلی به هر شخصیت اجازه می‌داد فقط یک شغل در یک زمان داشته باشد و تغییر کلاس، سطح شما را بازنشانی می‌کرد. این امر باعث ایجاد مشغله زیادی در بازی اصلی می‌شد، بنابراین با این رویکرد جدید دو کلاسه، به طور قابل توجهی از سختی کار کاسته می‌شود و احساس قدرت را در شما حفظ می‌کند. اما در سطح استراتژیک‌تر، این سیستم همچنین کاربرد و تنوع بسیار بیشتری به تجهیزات هر شخصیت اضافه می‌کند. همچنین ایجاد گروهی با مهارت‌های متنوع‌تر، که جذابیت بسیار بیشتری به گروه می‌بخشد، خوب است.

فکر زیادی برای بازسازی از بالا به پایین بازی اصلی Dragon Quest VII: Reimagined صرف شده است و من این تغییرات را رویکردی بسیار جذاب و دلنشین برای بازسازی آن یافتم. حتی در سال ۲۰۰۰، بازی اصلی برداشتی بسیار جاه‌طلبانه از این مجموعه بود. نه تنها به عنوان اولین نسخه سه‌بعدی، بلکه به دلیل نحوه استفاده از بسیاری از مکان‌ها و شخصیت‌های مختلف از سراسر داستان گسترده به روشی معنادارتر. نسخه اصلی هنوز هم یک نسخه عالی در این مجموعه است، اما نسخه‌ای است که مرور مجدد آن کمی دشوار به نظر می‌رسد. این باعث می‌شود که هدف توسعه‌دهنده برای ساده‌سازی و تمرکز مجدد کاملاً مناسب به نظر برسد و من کاملاً از تغییراتی که در زمان تجربه عملی دیدم، لذت بردم.

تا اینجا، به نظر می‌رسد که Dragon Quest VII: Reimagined جاه‌طلبی و وسعت نسخه اصلی را حفظ کرده، اما آن را به یک JRPG متمرکزتر و رضایت‌بخش‌تر تبدیل کرده است. این بازی یک سبک بصری واقعاً چشمگیر به آن اضافه می‌کند که به آن جان می‌بخشد. به گفته تهیه‌کننده نسخه بازسازی شده، Reimagined و رویکرد جدیدش برای بازسازی Dragon Quest در مورد افزودن حس جدیدی از انرژی به این مجموعه است و تاکنون دقیقاً همین کار را انجام داده است.

ایچیکاوا گفت: «ما معتقدیم که طرفداران فعلی این بازی را رضایت‌بخش خواهند یافت. در عین حال، از آنجایی که این عنوان از پایه به عنوان یک نسخه مدرن بازسازی شده است، ما همچنین برای بسیاری از بازیکنان جدید هیجان‌زده‌ایم که از آن به عنوان اولین تجربه Dragon Quest خود لذت ببرند.»

بازی Dragon Quest VII: Reimagined در تاریخ ۵ فوریه ۲۰۲۶ (۱۶ بهمن ۱۴۰۴) برای پلتفرم‌های رایانه‌های شخصی، پلی‌استیشن ۵، ایکس‌باکس سری X|S و نینتندو سوییچ ۱ و ۲ منتشر خواهد شد.

• Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or