طرفداران ژانر JRPG

من خودم در به در دنبال ظرفیت ۲ همین Trails in the Sky هستم
یکی دو تا کانال که نسبتا jrpg میارن هم ندارن!
کنسولم دیسک خور نیست ولی دیسکشم نیست
کسی پایه هست با هم بخریم چند نفری؟ تخفیفم نخورد بدمصب تو بلک فرایدی

بستگی داره با کامبتش راه بیای یا نه چون کامبت نسخه اورجینال اون بخش ریل تایم رو نداره که هیچ، نمی‌تونی تو حالت ترن بیسد هم هرجا دلت‌ خواست جای‌گیری کنی. از طرفی توضیحات پیچیده بازی هم تو ریمیک ساده‌تر شدن تا برای پلیر‌های جدید و اون افرادی که (احتمالا) حوصله‌ی خوندن ندارن، سر راست تر باشه. به‌نظرم اگه با اورجینال نتونستی ارتباط برقرار کنی، بهتره صبر کنی تا ریمیک بیاد :-"
کامبتش برای من چیزی نبود بدم بیاد
ولی انمی ها زیاد بودن اکثرا می پیچوندمشون
حالا نمیدونم بازی کامل هم برم اینطوری پیش برم بیشتر فرار کنم اوکی هست یا برای لول آپ به مشکل میخورم؟

حالا نمیدونم بازی کامل هم برم اینطوری پیش برم بیشتر فرار کنم اوکی هست یا برای لول آپ به مشکل میخورم؟

این بازی خوبی زیاد داری یک خوبیش اینه که واقعا گرایند نمی خواد ، همون مراحل اصلی بازی رو بری برای اتمام کفایت می کنه فقط باید تاکتیک های مبارزه رو خوب بچینی و بدرستی جادوها، اسلحه ها، غذاها رو آپدیت یا درست کنی. با چندین لول پایین تر هم می تونی به خوبی اگر درست تاکتیک ها رو بری به راحتی برد داشته باشی

• Like
Reactions: Zack.Fair
این بازی خوبی زیاد داری یک خوبیش اینه که واقعا گرایند نمی خواد ، همون مراحل اصلی بازی رو بری برای اتمام کفایت می کنه فقط باید تاکتیک های مبارزه رو خوب بچینی و بدرستی جادوها، اسلحه ها، غذاها رو آپدیت یا درست کنی. با چندین لول پایین تر هم می تونی به خوبی اگر درست تاکتیک ها رو بری به راحتی برد داشته باشی
ممنون، ما که فعلا دستمون از بازی به کل کوتاهه فقط دموی قابل بازیش رو دسترسی داریم
شما بازی رو روی چه پلتفرمی می رید؟
PC؟
فک کنم اکثر بچه ها رو به PC اوردن
رسما صد تا کانال و سایت رو گشتم اصلا موجود نیست نسخه PS5 ش

• Like
Reactions: Dark_Souls
حتی اورجینال هم آنچنان چیزی تحت عنوان گرایند نداشت. نهایتا اگه جایی هم اذیت کرد، می‌تونی با باف/دیباف یا آیتم‌های مختلف ردیفش کنی.

• Like
Reactions: Zack.Fair
ممنون، ما که فعلا دستمون از بازی به کل کوتاهه فقط دموی قابل بازیش رو دسترسی داریم
شما بازی رو روی چه پلتفرمی می رید؟
PC؟
فک کنم اکثر بچه ها رو به PC اوردن
رسما صد تا کانال و سایت رو گشتم اصلا موجود نیست نسخه PS5 ش
اره من روی pc رفتم... من به این بازی خیلی گارد داشتم عاشقش شدم، ان شاالله تجربه کنی

یه پچ جدید برای Final Fantasy X-2 International + Final Mission اومده که تمام متن های بازی رو به انگلیسی برگردونده
.
بالاخره میشه یه تجربه کامل از این بازی با مدل های با کیفیت قدیمی و نه اون مسخره بازی ریمسترش داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or