@Cloud Strife
ماکان منم نظرم رو Steins;Gateه
همونطور که
@Donger Reborn هم گفت یکی از بهترین ویژوال ناولها...
حتی اگه انیمه رو هم دیده باشی بازم من 100% پیشنهادش میکنم... درسته که انیمه اقتباس خوبی هست و یکجورایی جزو بهترین کارهای اقتباسی حساب میشه ولی کماکان جلو ویژوال ناول (منبع اصلی) پشمه.
علاوه بر این که ویژوال ناول بسیار کاملتر و بهتره، پرداخت شخصیتها هم فوق العاده است و بنظرم حتماً بازیش کن، مخصوصاً اگه سبک رواییش برات مهمه...
Steins;Gate 0 هم هست که اونم عالیه... حتماً سراغ اونم برو... خیلی خیلی از بازی اصلی سر راست تر هم هست و به راحتی میتونی تمام داستان بازی رو بدون کمک بری جلو... تو بازی اصلی بدون گاید و راهنما یکسری اندینگهارو خیلی سخت میشه بهشون رسید.
کلاً ویژوال ناول خوب رو PC زیاد هست... اگه سبک روایی و اینا برات مهمه و میخوای ببینی چجوری داستانو روایت میکنن بنظرم از همه سبکی یه چی بازی کن تا دستت بیاد.
علاوه بر اینایی که بچهها گفتن من خودم Root Double و Dies Irae رو هم پیشنهاد میدم...
هر جفتشون هم رو استیم هستن هم میتونی به راحتی نسخه پایرت پیدا کنی.
سری Grisaia رو هم امتحان کن... تو سبک خودش نامبر وانه و کرکتر اصلی باحالی هم داره...
سمت انیمه اش هم نرو که در مقایسه با بازی زباله است.
بازی سه گانه حساب میشه... البته یکسری عنوان فرعی هم به اسم Phantom Trigger براش دادن که مهم نیست و فقط سه گانه اصلی رو برو...
البته این Grisaia در اصل ویژوال ناول با مایههای اروگه هست... مثل Kara no Shoujo
نسخه استیم سانسور شده است، صحنههای خاک بر سری حذف شده... یه نسخه Unrated Version هم داره که نسخه بدون سانسوره.
ترتیب بازی کردن:
The Fruit of Grisaia
The Labyrinth of Grisaia
The Eden of Grisaia
در کل بنظرم اول برو سراغ Steins;Gate
بعدش هم Root Double و Dies Irae
Root Double - Before Crime After Days
Dies Irae - Amantes Amentes
این دو تا بازی (Root Double و Dies Irae) و خیلی ویژوال ناولهای دیگه، فقط و فقط به لطف کیک استارتر هست که رنگ رخسارشون رو ما دیدیم... از معروفترین ویژوال ناولها هستن و سالها زجه و التماس و نماز شب بالاخره نتیجه داده و این دوتا ترجمه شدن.
حتماً یه تستی بزنشون... بعید میدونم که خوشت نیاد.