NIS America تخفیف زده توی استور آمریکا
بشتاید
NIS America تخفیف زده توی استور آمریکا
بشتاید
یعنی خوشم میاد تا یکسال بعد به طور کامل از بازی پشتیبانی میشه.
- December 2017 – Support Items for Your Journey
- January 2018 – New Quests for the Main Game
- Spring 2018 – New Rare Blade
- Summer 2018 – New Challenge Battle Mode
- Fall 2018 – A Brand-New Story and Adventure
خدا میدونه چه قدر دارن ضرر میدن، از بس Moe sh!t ساختن که کارمنداشونم دیگه احساس امنیت شغلی نمیکنن.Our company recruits year-round, and if you are talented and knowledgable, but lack experience, we will employ you
احتمالا عزضه بازی روی استیم رو هم تایید کنند.Square Enix روز ۲۱ نوامبر (۳۰ آبان) یک لایو استریم برای Final Fantasy XII : The Zodiac Age برگزار میکنه به مناسبت رسیدن شیپ و فروش دیجیتالیش به ۱ میلیون نسخه و قراره شاهد مهمانای ویژه و خبرای خوبی برای طرفدارای FFXII باشیم.
بچه ها یه بازی گرفتم به اسم earth dawn سی دلار بود توی سیل گرفتم ۶ دلار از اون بازی های تو مخی هست دوست دارید هی بازی کنید .سبک بازی اکشن ار پی جی شبیه به Odin sphere هستش با این تفاوت که تم post apocalypse داره. کلا تو رادارتون بزارید وقت کردید بازی کنید البته قیمت اصلی اررش نداره ولی زیاد دیدم این چند وقته سیل بخوره بد نیست برای دست گرمی تا سلطان xenoblade chronicle 2 بیاد
Square Enix روز ۲۱ نوامبر (۳۰ آبان) یک لایو استریم برای Final Fantasy XII : The Zodiac Age برگزار میکنه به مناسبت رسیدن شیپ و فروش دیجیتالیش به ۱ میلیون نسخه و قراره شاهد مهمانای ویژه و خبرای خوبی برای طرفدارای FFXII باشیم.
============================================
با اجازه از اساتید بزرگبین 3ds و سوییچ گیر کردم ! دوستان چی پیشنهاد میدن (بودجه محدود)
این جمعه بلک فرایدی تو استور امریکا شروع میشه احتمالا اونجا هم تخفیف بخوره من که والتم پر پوله امادم برای حمله امیدوارم چند تا jrpg با حال تخفیف توپ بخوره البته همین الانم خیلیاشونو بازی کردم .از همین سازنده یه بار omega quintet تخفیف خورده بود ۴ دلار شده بوددوستان استور امارات تخفیف های خوبی زده.
dark rose Valkyrie رو 75 درصد اف زده و با 12 دلار من خریدمش
از دست ندید که دیگه گیر نمیاد
هر دو شماره utawarerumono هم اف زده ولی اونا حدوده 35 تا هستن.
در کل استور امارات رو بسازید که همیشه واسه ما jrpg بازها عالیه