فاینال فانتزی 13 را دوباره شروع کردم
still 10/10
فقط لایتنینگ چرا انقدر دست بزن داره؟ هر نیم ساعت یکی میخوابونه تو صورت اسنو
still 10/10
یعنی از لحظه ای این کامنتو خوندم تا الان دارم فکر میکنم چطور ممکنه یه نفر یه داغونی مثه سیزدهو ده/ده بدونه اونم تا امروز؟! یا با جزئیات کامل توضیح بدید یا کلا ولش بزا من همینجوری به درد خودم بمیرم!فاینال فانتزی 13 را دوباره شروع کردم
still 10/10
یعنی از لحظه ای این کامنتو خوندم تا الان دارم فکر میکنم چطور ممکنه یه نفر یه داغونی مثه سیزدهو ده/ده بدونه اونم تا امروز؟! یا با جزئیات کامل توضیح بدید یا کلا ولش بزا من همینجوری به درد خودم بمیرم!
لایت خوبه. سز و ونیل هم خوب بودن تا اینجا. اسنو یکم زیادی لوس و تخیلیه(+سرا)هوپ هم یه حالیه یعنی خود کاراکتر مشکلی نداره رولش و هدفش تو داستان
بیا زدی کشتی بچه ی مردمو من هی میگم در خفا بازی کن صدا نده گوش نمیدی که حالا بیا جواب بدهend_my_life.gif
soon...end_my_life.gif
soon...
اما لایت خوبه. دقیقا همون چیزی هست که سازنده ها میخواستن باشه. یه سرباز دختر خشک. تونستن هم خوب پیاده سازیش کنن. اما اگه بخوای از این نظر که اصلا رفتار زنانه نداره و... بررسی کنی خب صد در صد شخصیت پردازیش مشکل داره.
آقا یه لایسنس نتونستی بگیری ببین چه میکنی؟ چشه بازی به این خوبی؟ عشقی؟ جیگری؟الان با خیال راحت میتونم بگم بدترین تجربه گیم عمرم FF XIIئه یعنی آشغال به تمام معناست و تا صبح هم میتونم این حرفم رو ازش دفاع بکنم
جدا از اینکه XIII آشغاله ولی باز خوش باش که 10 برابر بهتر از XIIئه و همینی که هست
تو عمرم انقدر اعصابم سر یه بازی خورد نشده بود که سر XII خورد شد
آقا یه لایسنس نتونستی بگیری ببین چه میکنی؟ چشه بازی به این خوبی؟ عشقی؟ جیگری؟
یعنی حجم اختلاف نظر کشته منو 20 تا فن فاینال فانتزی تو این فروم باشن هر کدومشون یه سازی میزنه یکی میگه 13 عالیه 15 افتضاحه. یکی دیگه میگه 14 عالیه ،12 بده. دو تای دیگه میگن نه 12 عالیه. یکی میگه 8 خوبه ده بده، یکی میگه 7 اورریت شده و...الان با خیال راحت میتونم بگم بدترین تجربه گیم عمرم FF XIIئه یعنی آشغال به تمام معناست و تا صبح هم میتونم این حرفم رو ازش دفاع بکنم
جدا از اینکه XIII آشغاله ولی باز خوش باش که 10 برابر بهتر از XIIئه و همینی که هست
تو عمرم انقدر اعصابم سر یه بازی خورد نشده بود که سر XII خورد شد
15چون هیچ کاری لازم نیست بکنی خود شخصیتا برات میجنگن
فرشاد این همونقدر که میتونه ایراد باشه، همونقدر هم میتونه عمدی باشه و ایراد نیست. البته صد در صد بستگی به نحوه پیاده سازی داره که اونو نظری نمیتونم بدم. اما اینکه برای گرفتن ساید کوئست ها مجبور باشی با همه npc ها صحبت کنی چیز چندان غریبی نیست و سال ها قبل تر از 12 هم تو صنعت گیم بازیای موفقی بودن که از اینطور سیستمی استفاده کردن. و الا یه کرسر گذاشتن واقعا کاری ندارهراستی هیچ کدوم از Side Quest های بازی رو هم متوجه نمیشید مگر اینکه با همه شخصیتای تو هر شهری صحبت بکنید یعنی هیچ کدوم از NPC های بازی که ماموریت فرعی دارن علامتی چیزی ندارن و نمیشه فهمید اصلا ماموریت دارن تا باهاشون حرف بزنی
یعنی حجم اختلاف نظر کشته منو 20 تا فن فاینال فانتزی تو این فروم باشن هر کدومشون یه سازی میزنه یکی میگه 13 عالیه 15 افتضاحه. یکی دیگه میگه 14 عالیه ،12 بده. دو تای دیگه میگن نه 12 عالیه. یکی میگه 8 خوبه ده بده، یکی میگه 7 اورریت شده و...
یعنی واقعا کامیونیتی ff تو ایران تو کل دنیا نظیر ندارن
جدا از شوخی و این حرفها پست هات را خوندم. فقط دو مورد هست که میتونم نظر بدم:
15
فرشاد این همونقدر که میتونه ایراد باشه، همونقدر هم میتونه عمدی باشه و ایراد نیست. البته صد در صد بستگی به نحوه پیاده سازی داره که اونو نظری نمیتونم بدم. اما اینکه برای گرفتن ساید کوئست ها مجبور باشی با همه npc ها صحبت کنی چیز چندان غریبی نیست و سال ها قبل تر از 12 هم تو صنعت گیم بازیای موفقی بودن که از اینطور سیستمی استفاده کردن. و الا یه کرسر گذاشتن واقعا کاری نداره
ای جانم dragon quest 11 چه فروشی داشته تو ژاپن نزدیک دو میلیون و صد هزار تا تا ۲ روز اول فروخته اونم تازه بدون احتساب فروش دیجیتالی .
دیروز داشتم لایو بازی را میدیدم پسره بازی میکرد همزمان هم ترجمه میکرد .بازی به نظر فوق العاده میومد با مبارزات سبک نوبتی که خوراکمه.
کلا به نظرم jrpg باید نوبتی باشه وگرنه میشه دکمه زنی مثل افتضاحی که تو ۱۵ دیدیم حالا خدا کنه سریع تر برای غرب لوکالیزش کنن