@vaan 2
مازیار، Akibas Trip برای ویتا بگیر، رو کنسول دستی باید خیلی بیشتر حال بده... اصلاً فرق خاصی با PS4 نداره، حداقل تا جایی که من میدونم محتوای اصلی فرقی نداره اصلاً.
نسخه PS4 هم خودش گرافیک خیلی معمولی داره، فقط بازی نرمتر اجرا میشه.
من خودم برای PS4 گرفته بودم... یکی از دلایلی که خیلی زیاد بازیش نکردم همین بود، از اون بازیاست که خوراک کنسول دستیه.
سری Warriors هم همشون رو ویتا مشکل فریم دارن، البته من خودم چندان مشکلی با این قضیه ندارم ولی خب بعضی وقتها دیگه خیلی تو مخی میشه و اصلاً نمیفهمی داری چیکار میکنی.
@J. Constantine
بازیهایی که تخفیف خوردن خیلی تعدادشون زیاده... اکثراً هم بازیهای معروف هستن که دیگه نیاز به معرفی ندارن.
گراویتی راش و کریمینال گیلرز و سری دیسگایا و فریدام وارز و سول سکریفایس و... قبلاً همینجا کلی راجع بهشون بحث شده.
فقط چند تا رو من همینجوری لیست وار بگم:
سری Tales تو تخفیفها هست... البته سری قبلاً تخفیفهای خیلی بهتر از این زیاد خورده (5 دلار و اینا)... بجاش میتونید برید برسریا رو بخرید که بنظرم از همه تیلزهای تو تخفیف رو همدیگه بهتره.
Hyperdimension Neptunia Rebirth
ریمیک/ریمستر سری نپتونیا هم هر سه شماره برای ویتا تو تخفیفها هست و قیمت خوبی هم داره. (زیر 10 دلار)
دیسگایا هم که کل سری دوباره تو تخفیف هستن... البته کل سری تخفیفهای خیلی بهتر قبلاً خورده (در سطح 2-3 دلار)... هرچند شماره 5 قیمتش الان خیلی خوبه و هر کی وقتش تابستون برای بازی خالیه الان بهترین فرصت برای خریدنشه.
The Witch and the Hundred Knight
این The Witch and the Hundred Knight هم تو لیست هست که من خیلی باهاش حال کردم و با اینکه یکسری مشکل داشت ولی جزو بازیهایی هست که خیلی باهاش بهم خوش گذشت.
البته نسخه PS4 که الان تو تخفیفها هست تمام اون مشکلاتش (تکنیکی) برطرف شده و بنظرم با توجه به این مسئله ارزش خریدش خیلی بالاست.
شخصاً با بازیهای نیپون ایچی خیلی حال میکنم، یه حس و حاله اُسکول واری توشون هست که شدید مورد علاقه منه.
Battle Princess of Arcadias
بروبچی که هنوز PS3شون براهه هم یه نگاهی به Battle Princess of Arcadias داشته باشن... دو بعدی هک اند اسلش/آر پی جی هست. (تو مایههای بازیهای ونیلا ویر مثل موراماسا و درگون کراون و...)
خیلی بازی فان و باحالیه، کاره نیپون ایچی هست و تا اونجا که یادم میاد حجمش هم خیلی کمه... فکر کنم یکی دو گیگ بیشتر نیست.
از بین ویژوال ناولهایی که تخفیف خوردن:
Zero Time Dilemma مطمئناً ارزششو داره... توجهی به زرت و پرت های ملت تو نت نکنید... بازی یه پایان فوق العاده برای سه گانه است، حتماً حتماً طرفدارهای سری باید بازیش کنن.
من نمیدونم ملت چرا جدیداً به همه چی هیت میورزن... یعنی به صغیر و کبیر رحم نمیکنن، یکی یه چی میگه و باقی اربده کش پشتش راه میفتن و همم خر و نفهمن غیر خودشون!
در کل خدا همه رو به راه راست هدایت کنه! من شخصاً از حکیم عالم اندیش براشون طلب مغفرت دارم.
این سری زیرو اسکیپ هم کلاً زیاد تخفیف خفن نمیخوره، اگه میخواید حتماً بازیش کنید با همین قیمت بخرید چون احتمالش خیلی کمه که زیر 50% تخفیف بخوره.
Virtus Last Reward (شماره دوم سری) 3 سال بیشتر طول کشید تا 60% تخفیف بخوره.
Psycho Pass Mandatory Happiness
Psycho Pass هم اگه طرفدار سری نیستید بیخیالش بشید... کلاً خیلی ویژوال ناول شاخی نیست، یعنی بدون در نظر گرفتن انیمه و به صورت تنها مالی نیس!
داستان باحالی داره ولی نه در حد و اندازههای سری...
من که عاشق سینه چاکه سری هستم بیشتر فقط برای دیدن رُخ کوگامی و ماکشیما بازیش کردم... یکمقدار وایسید تخفیفهای بهتر هم میخوره.
Tokyo Twilight Ghost Hunters Daybreak: Special Gigs
اینم ویژوال ناول خوبیه... داستان خوب و جالبی داره و ویژوال ناول خالص هم حساب نمیشه... بازی مخلوطی از استراتژی-نقش آفرینی و ویژوال ناوله.
اگه همه ویژوال ناولهای معروف و بازی کردید و دنبال یه بازی جدید هستید میتونه گزینه خیلی خوبی باشه وگرنه که هیچی.
XBlaze Lost Memories هم تخفیف خورده...
اگه اینو بخواید بخرید باید حتماً اول شماره اول یعنی XBlaze Code: Embryo رو بازی کنید.... شماره اول که کلاً Price Cut دائمی خورده و 20 دلار شده.
در کل اگه طرفدار سری BlazBlue هستید (
@K o j i m a @NoctisSasuke ) از اونجایی که داستان XBlaze Code: Embryo در واقع پیش در آمد BlazBlue حساب میشه ممکنه براتون جالب باشه!!!
گفتم ممکنه، چون من XBlaze Code: Embryo رو بازی کردم و با اینکه با داستان و دنیای BlazBlue خیلی حال میکنم ولی بنظرم XBlaze Code: Embryo توهین به سری و یه زباله به تمام معنا است که یکی از گلابیترین شخصیت اصلیهای تمام ادوار رو با خودش داره.
از شخصیتها و روند داستان بگیر تا توییستهای داستانی و الباقی گلواژههایی که براتون تفت میده هیچکدومشون ارزش این همه وقت و نداره.
Code Realize و Norn 9 و Amnesia هم قبل از خریدشون اینو در نظر داشته باشید که اینا همه Otome Game هستن... اگه با این سبک حال نمیکنید الکی وقتتون رو هدر ندید.
Code Realize و Amnesia قبلاً برای پلاس رایگان شده بود و منم همونطوری بازیشون کردم... این CR دنیا و لور خیلی جالبی داره.
Norn 9 هم لور و داستان خیلی پیچیدهای داره...
در کل هر سه تا مخصوصاً Code Realize و Norn 9 جزو بهترین Otome Gameهای موجود هستن.
یه نکته خیلی مهم دیگه اینکه به هیچ عنوان Natural Doctrine رو نخرید... احیاناً نرید عکس ببینید و فکر کنید از این بازیهای niche و خیلی شاخه که معروف نیست.
بازی زباله است.
الان امین
@AMIN-SCORPION میاد میگه نه بابا اونقدرام بد نیست!
تو چجوری انصافاً اینو بازی کردی امین؟!... من وسطاش دیگه گفتم غلط کردم بیخیال شدم.
انقدر که من از این بازی متنفرم.
Mana Khemia Student Alliance
مسئله بعدی بازی Mana Khemia: Student Alliance هست...
بازی در اصل برای PS2 بوده و بعد برای PSP اومده و الان میتونید نسخه PSP رو برای ویتا بخرید... تو تخفیف هم شده 3 دلار!!!
یه JRPG خیلی خوب که واقعاً ارزش پولی که میدید رو داره... نکته جالب اینه که نمرات بازی تو متا رو ببینید احتمالاً تشتکاتون بپره!
2 و 3 و 1 و 4!!!
این از اون بازیهاست که اگه اول بازیش کنید و بدون پیش زمینه برید سراغش، بعد وقتی نمراتشو میبینید یا به عقل خودتون شک میکنید یا منتقدین بازی.
یکجورایی قضیه اش مثل Nier اصلی میمونه که همه اون موقع فحش میدادن و الان طلب مغفرت دارن.
البته بازی اصلاً هیچ شباهتی به nier نداره و اصلاً در اون حد و اندازه معرکه نیست... بیشتر فقط خواستم عمق فاجعه رو نشون بدم!
در کل 3 دلار انصافاً پولی نیست، شما روزی 5-6 دلار فقط پفک و بستنی به خیکه مبارک میبندید.
اینم دوباره تخفیف خورده و شده پنج و نیم دلار که دیگه نمیدونم چی بگم... قبلاً اندازه کافی راجع بهش زرت و پرت کردم.
یکی از بهترین بازیهای PSP و یکی از بهترینهای استراتژی-نقشآفرینیهای تاریخ با گرافیک و آرت استایل هیولا و داستان خیلی خوب.
بازی رو در کنار Tactic Ogre و Final Fantasy Tactics اسمشو میارن.. که خب در حد اون دو تا نیست مطمئناً... ولی همین که کنار اونا اسمش ظاهر میشه نشان از کیفیت فوقالعاده بازیه.
آی جماعت ویتا/پی اس پی دار... اگه ویتا یا PSP دارید و با ژانر RPG/Strategy هم حال میکنید و هنوز ژان دارک بازی نکردید بدونید که فقط به خودتون ظلم کردید نه هیچکس دیگه.... کسایی که بازی کردن به یه ورشون هم نیست!
دیگه خود دانید.
Touhou: Scarlet Curosity
راستی تا یادم نرفته بگم که Touhou: Scarlet Curiosity هم برای PS4 تخفیف خورده... این سری Touhou دیگه خیلی معروفه و فکر کنم همه اسمشو حداقل شنیدن. (ماشالا یه تریلی هم دوجین داره که بچههای اهل دل خوب باید باهاشون آشنا باشن.
)
این سری بازیهای Touhou که به همون Touhou Project معروفه کلاً توسط یکنفر ساخته میشه (همون Team Shanghai Alice) و هر سال تو Comiket یه شماره جدید ازش معرفی میشه.
البته Touhou: Scarlet Curiosity یکمقدار با اون بازیهای اصلی فرق داره، سری اصلی بیشتر Maniac Shooter حساب میشه یا بهتر بگم میشده... یکجورایی مثل Nex Machina...
الان قضیه فرق کرده...
هرچند کلاً سری دیگه الان سبک خاصی نداره و همه چی توش پیدا میشه!
خود Touhou: Scarlet Curiosity مثل Ys میمونه، هک اند اسلش/آر پی جی... آخرته گوگول هم هست.
ختم کلام اینکه این سری Touhou دیگه از اون بازیهاست که وقتی بازیش کردید میتونید با افتخار بگید که خب دیگه تو سبک JRPG و بازی ژاپنی (ببخشیدا ببخشیدا) Aنی نیست که نخورده باشم!
بعدش میتونید راحت سرتون و بزارید زمین و... انا اله و انا علیه راجعون.
.
.
.
دیگه بخوام باقی بازیها رو توضیح بدم طولانی میشه و با توجه به اینکه اینجا همه کمربند مشکی دارن مطمئناً خودتون باهاشون آشنا هستید... فقط چند تا نکته دیگم اضافه کنم. (فاز استادی برداشتم
یکی نیست بگه بیا برو سیک*تیر کن بابا حال نداریم!
)
یکسری بازیها مثل Mind=0 و Akibas Trip و Sorcery Saga و غیره و غیره (
) پای ثابت تخفیفها هستن و اصولاً اواخر سال تخفیفهای خیلی بهتری هم میخورن. یکدفعه جو گیر نشید برید همه رو باهم بخرید چون عمراً تا ته سال بتونید همه رو بازی کنید....
Sorcery Saga: Curse of the Great Curry God
مخصوصاً سری دیسگایا، خواستید دیساگایا بخرید فقط یه شماره رو خرید کنید.
تا شما بیاید بازی رو تموم کنید 6 بار دیگم کل سری تخفیف خورده رفته پی کارش!
Attack on Titan و Berserk و... هم آنچنان تخفیفهای خفنی نخوردن که بخوایم راجع بهشون بحث کنیم اصلاً.