J. Constantine
کاربر سایت
نمیدونم چطوری بگم. یه خورده کنترلش بد بود. سیستم مبارزاتش هم یه جوری بود. نوبتی رو ترجیح میدم
نه آپدیت نکردم. احتمالا یه سری از این مشکلات به خاطر همین آپدیت نبودن باشه.
من بعد از معرفی F/SN یه چند قرنی هست میخوام یکی دوتا VN دیگه هم معرفی کنم ولی حسش نمیاددوستان یه ویژوآل ناول خوب که رو PC باشه بشه پایریت کرد معرفی میکنید؟
بعد کلا بهترین ویژوآل ناولی که تا الان ساخته شده چیه؟ کسی یه چند نمومنه معرفی میکنه؟
من بعد از معرفی F/SN یه چند قرنی هست میخوام یکی دوتا VN دیگه هم معرفی کنم ولی حسش نمیاداول بگو ببینم VN تو چه سبکی میخوای؟ احساسی، رومنس، اکشن، خون و خونریزی، تخیلی، اشک در آر و...
راستی اگه کامل نخوندیش (چون توی پستت گفتی هنوز اولشی) توضیحات آریا عالیه و خود من یه دو سه تایی VN از لیستش نشون کردم
(معرفی F/SN هم آخر همون صفحه هست
)
JRPG FAN CLUB II
همون بازی بگی به نظرم درست تره چون بهرحال یه تعاملی داری باهاشFate رو زدم (ویژوآل ناول رو چیکار میکنن؟بازی میکنن؟میخونن؟ میبینن؟ فعل درستش چیه؟)
اون پست آریا ساما رو هم خوندم. دانگان رونپا هارو که بازی کردن/خوندم. اشتاین گیت هم که هیچی، Kara no Shoujo رو هم گذاشتم تو لیست، Saya no Uta – The Song of Saya هم با توجه به توصیفات به روحیات من نمیخوره!
من بیشتر دنبال ویژوآل ناول های کارآگاهی/فلسفی/روانشناسی میگردم. تریلرهای روانشناسی. تو این تم. سای فای هم باشه بد نیست. چون جهت تحلیل و بررسی بیشتر مد نظرمه. میخوام فرم روایی و شخصیت پردازی هاشون رو یاد بگیرم.
یا هم کلا گذاشتیشون کنار (اشتاینز گیت)،
Ghost Trick هم هست که به هیچ عنوان VN نیست ولی همینطوری الان یهویی حس معرفیش اومد![]()
آها از اون لحاظنزاشتم کنار، منظور اینه که اشتاین؛گیت ورای معرفی و ایناس. جزو پیغمبرهای منه!انیمشم خیلی دوست داشتم. جزو معدود کارهایی هست که قبل از اینکه آریا ساما من رو به راه راست هدایت کنه دیده بودم!
Zero Escape رو دنلد کردم. شماره اول رو هم باید طبق روش تو توی یوبیوب ببینم!حوصله رام و امولاتور و اینا ندارم!
شماره دومم که رو ویتا دارم!
ولی اینا تم همشون قتل و جنایت و ایناس. یه کار کارآگاهی با تم فلسفی پیدا کنم عالی میشه. چون همونطور که گفتم بیشتر هدفم از بازی کردم یاد گرفتن فرم رواییشونه. میخوام ببینم چیکار میکنن.
ببین کلا jrpgها همشون همینن یه سری secret monster دارن که expخوبی میدن باید پیداشون کنی یا یه سری لوکیشن دارن که به قول اونوریا برای grinding خوبه یعنی لولتا سریع بالا میبره این بازی هم همین طور بود یکسری spritnite monster داره که expوحشتناک بالا میدن حالا شما یه foodهم باهاش قاطی کن بازم expبالاتر میره از ضربات کمبو هم استفاده کن دیگه حله با یه ضرب فلجشون میکنید.کلا من که با بازی خیلی حال کردم به قول معروف خوردمش بازم از این jrpg های کلاسیک بسازن با کله میخرم.من لوله کاراکترام به 20 نرسیده میگم چرا دیر لول آپ میشن
پاره نمودی شما دوست عزیز
تبریک
![]()
آها از اون لحاظمن خودم هنوز البته VN ـش رو نرفتم و فقط انیمه رو دیدم
خب اگه شماره ۲ رو هم روی ویتا داری پس حله دیگهماکان از من میشنوی با همون امولیتور نسخه ۱ رو بازی کن
خداییش کوچیکترین سختی نداره تو خیلی راحت Rom رو میگیری امولیتور رو باز میکنی میزنی Open روی Rom کلیک و تمام. بازی اجرا میشه
خیلی حیفه خودت ۹۹۹ رو تجربه نکنی و تصمیم گیریا و معماهاش رو خودت انجام ندی
الان دقیقا فکر کردی تم Zero Escape چیه؟اصل جنس همین ZE ـه دیگه
البته کارا نو شوجو هم که آریا معرفی کرد بهش میخورد فلسفی باشه
متاسفانه فلسفی چیز دیگهای به ذهنم نمیرسه در این لحظه. ولی اگه بعدا بازی با تم مدرسهای، روابط انسانی، مریضی، بدبختی، بیچارگیی چیزی خواستی، بگو تا یدونه خوبش رو بهت معرفی کنمالبته اگه حسش بیاد میخوام یه توضیح کامل در موردش بدم ولی خب فعلا حسه نیست :sweatsmile::tearsofjoy:
وای خیلی خوب کشیدی معلومه سرش وقت گذاشتی با اجازت سیوش کردمسفیروث افسانه ای؛ نزدیک یه ماه پیش کشیدم
View attachment 63204
نمیدونم کیا باهام موافقن اما ای کاش یه بازی با محوریت سفیروث هم ساخته شه (یعنی شخصیت اول بازی سفیروث باشه)