KingAmir
کاربر سایت
من بیتشر از هرچیز اینو میشنوم که نمیتونن با فرهنگ ژاپنی ارتباط برقرار کنن... یه جورایی انگار سلیقشون برای عموم عجیبه!
من بیتشر از هرچیز اینو میشنوم که نمیتونن با فرهنگ ژاپنی ارتباط برقرار کنن... یه جورایی انگار سلیقشون برای عموم عجیبه!
نسخه ی Collector's Editionـه World of Final Fantasy معرفش گشت
البته Day 1 Edition هم داره که شامل اون چند مورد دیجیتالیه بالا میشه!
ولی خدایی بعضی ناشرهای ژاپنی،دارن از محبوبیت دوبله ـشون سو استفاده میکنند![]()
خو میمیرید بزارید تو بازی اصلی؟
من که نمیتونم Day1 بگیرم،پس یحتمل...اگر برای فروش بیاد،باید برم سراغش! ولی خو زور داره
البته باز خوبه اینجا بالاخره میاد(احتمال زیاد)، یه بازیی مثل MGSـها آرزو به دل موندیم!
![]()
120 دلاره
WORLD OF FINAL FANTASY™ COLLECTOR'S EDITION [PS4] | Square Enix Online Store
به نظرم واقعا ارزش داره خیلی کالکتورش جالبه و چیزای باحالی دارهمخصوصا اون فیگور های Chibi
دمت گرم تو آپارات آپلود کردی چون میدونم اینجا تنبل زیاد داریم و لینک منو نمیرفتن ببینن
یه بنده خدایی بود
نمیدونم Wan Hazmer رو میشناسی؟ ایشون Lead Game Designer بازی Final Fantasy XV هستن و خوره بازیای ریتمیکهتو یوتیوبش بری یه بازی هست (برا دستگاه های آرکید) نمیدونم چیه ولی معنی کلمه Hell رو میفهمی
وحشتناک سخته و اینم مثل امپراطور بازی میکنتش
الان حسش نیست بعدا خواستی لینک میدم ولی خودت تو یوتیوب بری بزنی Wan Hazmer میاره یوتیوبش رو
ما چوت عجیبیم با ژاپنیا ارتباط برقرار میکنیم...100 درصد ژاپنیا عجیبناتفاقا اگه عجیب نبودن من بهشون علاقه مند نمیشدم و خودم عجیب نمیشدم
![]()
ژاپنیا به نظر من عجیب نیستن
Conception II: Children of the Seven Stars امروز برای PC تایید شد. چطوره؟
نکته ی امیدوار کننده حداقل برای من پی سی گیمر اینه که ناشر بازی Atlus هست، به این امید که از این به بعد با PC مهربون تر باشه![]()
توی همون شهر توی کافه همون جا که میتونی ایتم بخری اسلحه بخری گوشه تصویر پایین چپ هستش.دوستان این راننده ی کوفتیه کشتی پرنده توی I am Setsuna به طور دقیق تو کدوم گوری قایم شده؟تشکر
اعصابمو ریخته به هم هی این وودزو بالا پایین کردم از این شهره اینوری به اونوری رو مپم راه نمیره کلافه کرده خلاصه!
![]()
حاجی دیگه انقدم دقیق خسته میشی عمو!توی همون شهر توی کافه همون جا که میتونی ایتم بخری اسلحه بخری گوشه تصویر پایین چپ هستش
سلام
3ds گرفتم بالاخره
میشه ازتون خواهش کنم بهترین بازیاشو برام لیست کنین؟![]()
سلام
3ds گرفتم بالاخره
میشه ازتون خواهش کنم بهترین بازیاشو برام لیست کنین؟![]()