طرفداران ژانر JRPG

پرسونا 4 بالاخره بعد ۵ماه و ۱۵۲ ساعت تموم شد ...
اما چرا اخرش اینطور منو قهوه ای کرد ؟
رسما دو ماه اخر کات شد و بازی تموم شد .. .. حتی لیست تروفی های داستانی نمیکه کاره موند ... سوشیال لینک هایی مثل تیم جستجو و تدی که داستانی بود ناقص موند .. اصلا گند زده شد به تجربه فوق العادم از بازی .... واقعا با این اندینگی که روبرو شدم اصلا علاقه ای برام نموند که دوباره بازی کنم ...

آخرین ویرایش:
پرسونا 4 بالاخره بعد ۵ماه و ۱۵۲ ساعت تموم شد ...
اما چرا اخرش اینطور منو قهوه ای کرد ؟
رسما دو ماه اخر کات شد و بازی تموم شد .. .. حتی لیست تروفی های داستانی نمیکه کاره موند ... سوشیال لینک هایی مثل تیم جستجو و تدی که داستانی بود ناقص موند .. اصلا گند زده شد به تجربه فوق العادم از بازی .... واقعا با این اندینگی که روبرو شدم اصلا علاقه ای برام نموند که دوباره بازی کنم ...
خوب مشکل این جاست که شما تو یک قسمتی از یک داستان بازی یک اشتباهی انجام دادید و همون اشتباه باعث شد که بازی با Bad Ending به پایان برسونه
وگرنه بازی حدود 6 تا پایان داره(که بعضی هاشون مثل هم به پایان میرسند)که نصفشون پایان خوبه

خوب مشکل این جاست که شما تو یک قسمتی از یک داستان بازی یک اشتباهی انجام دادید و همون اشتباه باعث شد که بازی با Bad Ending به پایان برسونه
وگرنه بازی حدود 6 تا پایان داره(که بعضی هاشون مثل هم به پایان میرسند)که نصفشون پایان خوبه
بازی بد تموم نشد . اون اتفاق برای ناناکو چان افتاد و برطرف شد و تصویر سیاه شد و سه ماه بعد! مجرم هم به جرایمش اعتراف کرد.. من از این مینالم که بازی ناقص تموم شد .. پس باقیه بازی چی شد .. اون ۳ تا تروفی داستانی چی میشه پس ...حالا بیخیال تروفی ..اتفاقات داستانی که منتظرش بودم همه پر شد ...

بازی بد تموم نشد . اون اتفاق برای ناناکو چان افتاد و برطرف شد و تصویر سیاه شد و سه ماه بعد! مجرم هم به جرایمش اعتراف کرد.. من از این مینالم که بازی ناقص تموم شد .. پس باقیه بازی چی شد .. اون ۳ تا تروفی داستانی چی میشه پس ...حالا بیخیال تروفی ..اتفاقات داستانی که منتظرش بودم همه پر شد ...
بازی اینقدر مضخرف تموم نمیشه :D هنوز True Ending بازیو ندیدی! چند ساعت دیگه از بازی مونده :D
توی لینک زیر توضیح داده چجوری True Ending بازیو ببینی :
How do I get the true ending? - Persona 4 Golden Answers for PlayStation Vita - GameFAQs

آقااااااااااا یکی به من بگه setsuna سبکش نوبتیه؟ فقط دیجیتالیه؟ فیزیکی نداره؟

درود....
^____^

هممممم...
اره - نوبتیه ولی گیم پلیش رو ببینی - خیلی جذابه و خشک نیست و خوب Chrono Triggerایی هست و از اون الهام گرفته...
:D:D:D

50/50 هست که فیزیکی بدن ولی حجمش 1/3 گیگه - بخرش دیگه و حال کن...
(و اگر هم بخوان بدن زود نمیدن دیگه فک کنم)
تازه شما خوبه استور آمریکا و اینایید 40 دلار میدید...
من استور امارات بودم 50 دلار آب خوردم...
:|:|

درود....
^____^

هممممم...
اره - نوبتیه ولی گیم پلیش رو ببینی - خیلی جذابه و خشک نیست و خوب Chrono Triggerایی هست و از اون الهام گرفته...

50/50 هست که فیزیکی بدن ولی حجمش 1/3 گیگه - بخرش دیگه و حال کن...
(و اگر هم بخوان بدن زود نمیدن دیگه فک کنم)
تازه شما خوبه استور آمریکا و اینایید 40 دلار میدید...
من استور امارات بودم 50 دلار آب خوردم...
:|:|
درود بردیا جان.. پس صبر کنیم ببینیم تکلیفش چی میشه هر چی شد اینجا بگید لطفا که فیزیکیش میاد یا نه.. میگم اگه گرونه بازیا کوچ کن بیا امریکا :D گیم پلیشو دیدم قشنگ بنظر میاد ببینیم نمره هاش چجوریه..زور داره 40 دلار 1 گیگ :D

درود بردیا جان.. پس صبر کنیم ببینیم تکلیفش چی میشه هر چی شد اینجا بگید لطفا که فیزیکیش میاد یا نه.. میگم اگه گرونه بازیا کوچ کن بیا امریکا :D گیم پلیشو دیدم قشنگ بنظر میاد ببینیم نمره هاش چجوریه..زور داره 40 دلار 1 گیگ :D

اره...
منم خبراش رو دنبال میکنم...
چیزی شد - میام این تاپیک میگم...

من که از خدامه...
ولی نمیشه دیگه...
تمام 7 سال زندگی گیمیم با سونی توی این اکانته از جمله خرید هام و پیش خرید هام و دلار هام و تروفی هام....
خخخخخ...
نمیتونم...
:(:(:(:(:(

بازی خیلی نازه و روح و روان بازی کنه...
محیط اش هم برفی و داستان کلا Themeاش Sorrow هست دیگه چی بشه...
\m/

بازی اینقدر مضخرف تموم نمیشه :D هنوز True Ending بازیو ندیدی! چند ساعت دیگه از بازی مونده :D
توی لینک زیر توضیح داده چجوری True Ending بازیو ببینی :
How do I get the true ending? - Persona 4 Golden Answers for PlayStation Vita - GameFAQs
اون کات سین پای قطار رو هم دیدم .. و نوشته ها اومد و رفت ... برای دوباره دیدنش باید دولاره بازی کنم

اون کات سین پای قطار رو هم دیدم .. و نوشته ها اومد و رفت ... برای دوباره دیدنش باید دولاره بازی کنم
آره از Saveات دوباره اون بخشو شروع کن و گزینه هایی که توی اون لینکه گفته رو انتخاب کن.

@vayne solidor

tgillfzpirdrrbrgdmzx.gif

فقط برای تو - برای معرفی I Am Setsuna....
واقعا از خودم بدم اومد وقتی فهمیدم خبر از این بازی نداشتم...
تریلر داستانی بازی رو بعد از 1روز مقاومت دیدم...
بازی الماسه...
تا چند ساعت دیگه میره برای دانلود...

بچه ها - چند تا اسکرین شات از قسمت های مختلف بازی براتون آوردم...
ببینید که این I Am Setsuna چه الماسی هست...
به نقد هاش هم کاری نداشته باشید - بنظر من بازی یک چیزیش مهمه اون هم اینه که روح داشته باشه...

ob50ypgd37rvixjjvajw.jpg

k4oi8ley07ur600f48mi.png

1kroamcvx9v2vsdvzeh6.jpg

zgzchqf3efxju3y4zxd9.jpg

بچه ها - چند تا اسکرین شات از قسمت های مختلف بازی براتون آوردم...
ببینید که این I Am Setsuna چه الماسی هست...
به نقد هاش هم کاری نداشته باشید - بنظر من بازی یک چیزیش مهمه اون هم اینه که روح داشته باشه...

ob50ypgd37rvixjjvajw.jpg

k4oi8ley07ur600f48mi.png

1kroamcvx9v2vsdvzeh6.jpg

zgzchqf3efxju3y4zxd9.jpg
تابلو نقاشی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or