Skull Knight
کاربر سایت
انقدر دلمو اب نکن صبح پاشدم دیدم بازی 8 نیم صبح برام باز میشه الانم که سر کارم تا 4 نمیتونم بازی کنم توی گف همه از بازی تعریف میکنند دقیقا همون چیزیه که میخوام یه old school rpg به تمام معنا که یاد دوران طلایی ps2 را برام تداعی میکنه خدایا ساعت 4 را زودتر برسونبچه ها - چند تا اسکرین شات از قسمت های مختلف بازی براتون آوردم...
ببینید که این I Am Setsuna چه الماسی هست...
به نقد هاش هم کاری نداشته باشید - بنظر من بازی یک چیزیش مهمه اون هم اینه که روح داشته باشه...
کاری به بقیش ندارم اما کودلکا خارق العاده بود بعدا روی ps2 دنباله معنویش با عنوان shadow hearts منتشر شد که برای منی که اندازه موهای سرم jrpg زدم دومین بازی کل دوران گیمریم بعد از فاینال 10 بود shadow heats فوق العاده بود اگه روی ps4 اومد حتما بگیرید تا معنی یه داستان عاشقانه را درک کنیدکسی اینجا اینا رو یادش هست؟ :
توی این بی پولی داری کاری میکنی بازیو دوباره بگیرم پلاتش کنم! اینبار روی PS4
یه نکته راجب تخفیف...
هر بازی میخاید بخرید همون موقع بخرید -_____-
من دیروز یه بازی که اینجا اسمشو بگم شاید اعدام بشم ( ) رو میخاستم بخرم... فقط یک ربع دیر رسیدم تموم شده بود تخفیفش -_-
این خو یه هفته وقت داره ملت حول میکنن الان حالا نمیخوام بگم خودم تا دیدم دنباله یه سولاخیم که از توش این پولو بکشم بیرون زرتی برم بخرم تا تموم نشده مهلتش ولی خو بازم نگو اینجوری ملت حول میکنن بازی اعدامیرم بگو خیلی دوس دارم بدونم چیه خودم یه وخ نگم اینجا به فنا برمیه نکته راجب تخفیف...
هر بازی میخاید بخرید همون موقع بخرید -_____-
من دیروز یه بازی که اینجا اسمشو بگم شاید اعدام بشم ( ) رو میخاستم بخرم... فقط یک ربع دیر رسیدم تموم شده بود تخفیفش -_-