طرفداران ژانر JRPG

کسی اینجا اینا رو یادش هست؟:دی :
250px-Parasite_Eve_Coverart.png

250px-Parasite_Eve_II_Coverart.png

250px-Koudelka_cover.jpg

250px-Grandia_coverart.jpg

250px-Fear_Effect.jpg

بچه ها - چند تا اسکرین شات از قسمت های مختلف بازی براتون آوردم...
ببینید که این I Am Setsuna چه الماسی هست...
به نقد هاش هم کاری نداشته باشید - بنظر من بازی یک چیزیش مهمه اون هم اینه که روح داشته باشه...
:D:D:D

ob50ypgd37rvixjjvajw.jpg

k4oi8ley07ur600f48mi.png

1kroamcvx9v2vsdvzeh6.jpg

zgzchqf3efxju3y4zxd9.jpg
انقدر دلمو اب نکن صبح پاشدم دیدم بازی 8 نیم صبح برام باز میشه الانم که سر کارم تا 4 نمیتونم بازی کنم توی گف همه از بازی تعریف میکنند دقیقا همون چیزیه که میخوام یه old school rpg به تمام معنا که یاد دوران طلایی ps2 را برام تداعی میکنه خدایا ساعت 4 را زودتر برسون

کسی اینجا اینا رو یادش هست؟:D :
250px-Parasite_Eve_Coverart.png

250px-Parasite_Eve_II_Coverart.png

250px-Koudelka_cover.jpg

250px-Grandia_coverart.jpg

250px-Fear_Effect.jpg
کاری به بقیش ندارم اما کودلکا خارق العاده بود بعدا روی ps2 دنباله معنویش با عنوان shadow hearts منتشر شد که برای منی که اندازه موهای سرم jrpg زدم دومین بازی کل دوران گیمریم بعد از فاینال 10 بود:((:(( shadow heats فوق العاده بود اگه روی ps4 اومد حتما بگیرید تا معنی یه داستان عاشقانه را درک کنید :((:((

خب بعد از ۳ ساعت بازی کردن i am setsuna برداشت اولیم از بازی فوق العاده راضی کننده است و از خریدم راضیم.بازی همون چیزی بود که میخواستم یه عنوان کلاسیک با مبارزات نوبتی که خوراکمه.محیط های بازی کاملا برفیه که تا اخر بازی هم همین طور میمونه .داستان بازی ادمو یاد فاینال ۱۰ میندازه که یونا میخواست سامونر بشه و یک سری گاردین داره که همراهیش می کنند اینجا هم ستسونا میخواهد خودشو قربانی کنه و تو این مسیر چنتا گاردین ازش محافظت می کنند داستان جالبه و ادم دوست داره ببینه اخرش چی میشه .نوع راه رفتن کاراکترها ادمو یاد فاینال ۸ میندازه که ۳ تایی پشت سر هم راه میرن جالبه.موزیک بازی خارق العادست کل موزیک ها با پیانو زده میشه .کلا بازی کامله و به نظرم برای کسی که میخواد یه jrpg نوبتی نسبتا جمع و جور و راحت را امتحان کنه تجربه خوبیه.الان دیدم نقد های بازی هم اومده نسبتا خوبه و حول و حوش ۷۵ میچرخه که برای همچین بازی ای با این بودجه عالیه

امروز استریم پرسونا 5 تموم شد و کلی چیزای مختلفی از بازی منتشر شد:D
اینا برای کسایی که استریم رو ندیدند:D
x7ud11a54wilaa2up29e.jpg

Persona 5 - Mementos Dungeon Trailer
720p

===============

x8ppqsa0z64qpn5exe5j1.jpg

Persona 5 - Opening Full Vesion
720p

===============

xme5h3ezbna6z0vi1esl5.jpg

Persona 5 The Animation -The Day Breakers
720p

===============

x36wi3jk9mstzup51v174.jpg

Persona 5 - First 18 Minute Gameplay
720p

پارسا ویدیوهای وسوسه کننده میزاری :D اول میخواستم بزنم دانلود ولی بعد به این فکر افتادم که یهو با مواردی که توی این ویدیو هاست توی خود بازی آشنا بشم خیلی هیجان و سورپرایزش بیشتره برای همین بیخیالشون شدم :دی البته وسوسه خیلی بزرگیه ولی خب به قول اونوریا Must resist و از اینجور حرفا :دی

یه نکته راجب تخفیف...
هر بازی میخاید بخرید همون موقع بخرید -_____-
من دیروز یه بازی که اینجا اسمشو بگم شاید اعدام بشم ( :D ) رو میخاستم بخرم... فقط یک ربع دیر رسیدم تموم شده بود تخفیفش -_-

COD ??? :D

یه نکته راجب تخفیف...
هر بازی میخاید بخرید همون موقع بخرید -_____-
من دیروز یه بازی که اینجا اسمشو بگم شاید اعدام بشم ( :D ) رو میخاستم بخرم... فقط یک ربع دیر رسیدم تموم شده بود تخفیفش -_-
این خو یه هفته وقت داره:D ملت حول میکنن الان:D حالا نمیخوام بگم خودم تا دیدم دنباله یه سولاخیم که از توش این پولو بکشم بیرون زرتی برم بخرم تا تموم نشده مهلتش ولی خو بازم نگو اینجوری ملت حول میکنن:D بازی اعدامیرم بگو:دی خیلی دوس دارم بدونم چیه خودم یه وخ نگم اینجا به فنا برم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or