fire emblem
کاربر سایت
من الان حدود 9 ساعت valkyrie elysium را بازی کردم
علیک اگه شبیه تاکتیکس می خوای این Final Fantasy Brave Exvius War of the Visions هستسلام سلام
من تو بچگی اینا رو بازی میکردم
shining force یا (langrisser (warsong
Final fantasy tactics و disgaea
الان میخوام یدونه واسه موبایل دانلود کنم و روش وقت بذارم
پیشنهاد خاصی دارید ؟
Langrisser واسه موبایل هم دیدم هست ولی خیلی ازش بد میگن
اینو دانلود کردم دوسش داشتمعلیک اگه شبیه تاکتیکس می خوای این Final Fantasy Brave Exvius War of the Visions هست
این بازی یکی از بهترین بازی های jrpg من هست با نسخه ۱ اصلا حال نکردم از سر همین رندوم اینکانتر هاش ... شبیه همین بازی میخوای که حال کنی triangle strategy رو بازی کن برو فضا... اوکتو ۲، ۱۳ sentinel, و xenoblade 3 شاهکارترین jrpg ها هستندView attachment 325344
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست ...
اکتوپث2 یکی از بهترین بازی هایی بود که تجربه کردم ، از همون دموش که کاملا نگاهم رو بهش عوض کرد و درجا رفت برای خرید
تا آخرین لحظه ی بازی، که کاملا آدم رو درگیر میکرد
داستان کاراکترها رو دوست داشتم، جمع بندی مناسبی هم داشت و از خیلی بازی های دیگه، بهتر وارد بخش های پایانی بازی شد
گیم پلی بازی نکته قوت اصلیه بازیه(همه بخش های بازی البته عالین ) ، همینطور که قبلا گفتم چه تو مبارزات و چه تو تعامل با NPCها
کلاس های بازی جالب بودن و قابلیت های خوب و متفاوتی داشتن، که باز هم...با گشت و گذار تو محیط، میشد خیلی خفن از پتانسیل های کاراکترها استفاده کرد
به عنوان مثال Hiered Helpه تاجر یا کپچر کردن هانتر ، میتونند کاراکتر رو تبدیل به یه غول بی شاخ و دم کنند که...صرفا به xp و گرفتن اسکیل های مربوطه بر نمیگرده این
میدونم که دلم برای این 8 نفر تنگ میشه و خداحافظی با بازی واقعا سخت بود
نمیدونم فروش بازی چجوریا بوده
ولی امیدوارم اسکوئر به ساخت این سری ادامه بده...
فکر کنم بعد از GOW 2018 ، برای هیچ بازیی انقدر پست ندادم و هی طومار ننوشتم (تازه بخشیش اینجاست، یه عالمه هم سر آریا @Dinosaur رو درد اوردم )
---
خوب ریبرث نزدیکه و دیر هم شده...
از فردا استارت کرایسیس کور زده میشه
درسته پایان مشخصه و اسپویل هایی شدم، ولی با این حال مسیر هم مهمه
باشد که لذت ببریم