dizzy
کاربر سایت
تریلر visions of mana یکی از بهترین های game awards بود
نمیشه گفت سل شیده.دوستان نمیدونم ویژن اف مانا رو دیدید یا نه ولی اولین گیمی هست که داره دیدگاهمو نسبت به سل شید تغییر میده واقعا از نظر آرت خیلی از زلدا جلوتره
هرچی هست خیلی عالیه خوشم اومدنمیشه گفت سل شیده.
ادامه مسیر گرافیکی نسخه قبلیه و اختصاصی خود استودیوست.
اما آره زیباست، مثل نسخه قبلی.
والا من الان ۱ ساعتی بازی کردم نگرفت قبلا در همین سبک گرافیکی بازی کردم اکتوپث ۲ و ترینگل استراتژی عالی بود ! خیلی کند هست برام جلوتر برم بهتر میشهStar ocean رو از دست ندین.
مسترپیسه آقا
ویژگیهای جدیدی که اضافه شدن عالین.
مثل حذف رندوم انکوتر ها.
دشمنها رو تو مپ میشه دید و نادیده گرفتشون.
فست ترول اضافه کردن و...
کلا تخم Qol رو گرفتن بالای سر بازی و شکوندنش ، زرده/سفیده اش کل بازی رو پوشش داده.
عملا همه جای بازی تغییرات و بهبودهایی از این دست داریم.
گرافیک هم که hd2d شده و خیلی زیباست.
فکر نکنم امسال رقیب دیگه ای غیر از octopath و sea of stars داشته باشه.
اگه نگم بهترین نسخه سریه ولی حتما بهترین ورژن از بازیه و حتما بهترین استار اوشنیه که بروزه و میشه روی پلتفرم های مدرن بازی کرد.
بازی حول و حوش 40-30 ساعته گیمر حسابیوالا من الان ۱ ساعتی بازی کردم نگرفت قبلا در همین سبک گرافیکی بازی کردم اکتوپث ۲ و ترینگل استراتژی عالی بود ! خیلی کند هست برام جلوتر برم بهتر میشه
نقد ننوشتم که خواستم تجربه تو دوباره به اشتراک بذاریدبازی حول و حوش 40-30 ساعته گیمر حسابی
لااقل یه 4-3 ساعت بازی کن بعد بیا اینجا چند خط نقد بنویس که بعد ما با احترام قبول نکنیم
بزار یه خبر از ریمیک FF9 بیاد اولچرا هیچ خبری از ریمیک ۱۰ نمیشه .. از کف مردیم
میخواستم بنویسم ۹ نوشتم دهبزار یه خبر از ریمیک FF9 بیاد اول
تا این ریبرث عرضه نشه به نظرم خبری نمیشه
امیدوارم محتوای اضافی هم داشته باشه نه صرفا یه کپی پیست با کیفیت بالاترمیخواستم بنویسم ۹ نوشتم ده
تنها چیزی که میخوام دیزاین گارنت رو عوض کنن برای من کافیه ... خیلی رو مخم بود ... عجیب ترین دیزاین نقش اول زن تو سری ff بودامیدوارم محتوای اضافی هم داشته باشه نه صرفا یه کپی پیست با کیفیت بالاتر
دیزاین همه ی کارکترا عجیب بودتنها چیزی که میخوام دیزاین گارنت رو عوض کنن برای من کافیه ... خیلی رو مخم بود ... عجیب ترین دیزاین نقش اول زن تو سری ff بود