Dark_Souls
کاربر سایت
منظورم اون بخش دوباره برم سراغش بود من هم بعد چند ساعت دراپش کردمنکردم دیگه گفتم ولش کردم
منظورم اون بخش دوباره برم سراغش بود من هم بعد چند ساعت دراپش کردمنکردم دیگه گفتم ولش کردم
نه میدونی اخه برای همه پیش میاد یهو حست به یه بازی میره بعد چند وقت دوباره بازیش میکنی.منظورم اون بخش دوباره برم سراغش بود من هم بعد چند ساعت دراپش کردم
آره منم اینطوری میشم مثل دایوینیتی ۲ که الان که دوباره میرم فوق العاده هست... ولی اشغال هوایی مثل دیوان فورس که تقریبا همه کوبیدنش ارزش آزمایش دوباره ندارهنه میدونی اخه برای همه پیش میاد یهو حست به یه بازی میره بعد چند وقت دوباره بازیش میکنی.
من شده یه بازی را برای اولین بار بازی کردم سر 1 ساعت دراپش کردم سال ها بعد که بازیش کردم یکی از بهترین تجربه ها بوده برام
نه میدونی اخه برای همه پیش میاد یهو حست به یه بازی میره بعد چند وقت دوباره بازیش میکنی.
من شده یه بازی را برای اولین بار بازی کردم سر 1 ساعت دراپش کردم سال ها بعد که بازیش کردم یکی از بهترین تجربه ها بوده برام
مشکل اینکه حتی ریبرث رو هم چیزی ازش نزدی به نظرم زود قضاوت نکن مثل FF16 میشه که من بهش امید داشتم این جور شداقا من بهترین jrpg سال 2024 را برای خودم پیدا کردم حتی بالاتر از فاینال 7 ریمیک پارت 2. اونم چیزی نیست جز like a dragon infinite wealth یا به عبارتی همون یاکوزا 8 خودمون .دموشو چند ساعتی بازی کردم (خیلی هم تکمیل و جامع هست) اصلا به قدری هایپ شدم که نگو و صبر کردن تا 26 ژانویه الان برام سخترین کار دنیاست .یعنی قشنگ پرسونا 3 ریمیک و گرن بلو فانتزی را بزارم کنار .
خیلی حال میده بازی کردنش .هم شاد و مفرحه هم محیطش امده تو هاوایی کلی ساید کوئست و کار جانبی داره شخصیت ها کلی اسکیل و کارای ترکیبی دارن .کریو هم با تریپ جدیدش کلی دلبری میکنه.
یعنی اسم خودتونو jrpg باز نزارید اگه اینو بازی نکردید
ریبرث که بحثش جداست مهم ترین jrpg سال دیگه است و شناخته شده هم هست یک ماهم با یاکوزا ۸ فاصله داره ولی این یاکوزا ۸ با دمویی که ازش بازی کردم بدجور دلمو برد .حالا من که کلا همه رو بازی میکنممشکل اینکه حتی ریبرث رو هم چیزی ازش نزدی به نظرم زود قضاوت نکن مثل FF16 میشه که من بهش امید داشتم این جور شد
متاسفانه من اون زمان خدمت هستم و نمی تونم ببینم جفتشونو متاسفانهریبرث که بحثش جداست مهم ترین jrpg سال دیگه است و شناخته شده هم هست یک ماهم با یاکوزا ۸ فاصله داره ولی این یاکوزا ۸ با دمویی که ازش بازی کردم بدجور دلمو برد .حالا من که کلا همه رو بازی میکنم
مگه چیزی بهتر از سری یاکوزا هم داریم؟ یاکوزا ۸ پیش خرید ترکیش باز نشده بود وگرنه با گرن بلو خریده بودمش اینم تعدادمون اگه زیادشه احتمالا شریکی میگیرمش البته اگه رو گیم پس نیاد منم به شخصه مورد انتظار ترین jrpg برام همین یاکوزا هستاقا من بهترین jrpg سال 2024 را برای خودم پیدا کردم حتی بالاتر از فاینال 7 ریمیک پارت 2. اونم چیزی نیست جز like a dragon infinite wealth یا به عبارتی همون یاکوزا 8 خودمون .دموشو چند ساعتی بازی کردم (خیلی هم تکمیل و جامع هست) اصلا به قدری هایپ شدم که نگو و صبر کردن تا 26 ژانویه الان برام سخترین کار دنیاست .یعنی قشنگ پرسونا 3 ریمیک و گرن بلو فانتزی را بزارم کنار .
خیلی حال میده بازی کردنش .هم شاد و مفرحه هم محیطش امده تو هاوایی کلی ساید کوئست و کار جانبی داره شخصیت ها کلی اسکیل و کارای ترکیبی دارن .کریو هم با تریپ جدیدش کلی دلبری میکنه.
یعنی اسم خودتونو jrpg باز نزارید اگه اینو بازی نکردید
اون یاکوزا گایدن بود که در اصل دی ال سی ۷ قرار بوده باشه و فول پرایس هم نبود برای همین انقد با فاصله کم دارن دوتا نسخه یاکوزا میدنمتاسفانه من اون زمان خدمت هستم و نمی تونم ببینم جفتشونو متاسفانه
مگه همین چند وقت پیش یه نسخه از یاکوزا نیومد؟ یادمه متاش منتشر شده بود
بخاطر تعریف های بسیار شما و بقیه بالاخره امروز 13 Sentinels رو شروع کردم.من به شخصه triangle strategy, octopus traveler 2, ff 16و dlc xenoblade 3 بهترین jrpg هایی بوده که تو عمرم بازی کردم. سری یاکوزا هم که ماشاالله هر روز بهتر از دیروز. بازی 13 sentinel که دیگه شاهکار تمام دوران هست! کسی بازی کرده این بازی رو!؟ اگر جواب تون نه هست که jrpg باز خودتون رو ندونید
عالیه تازه اولش هست برو جلو اینقدر پلات توییست داره که کف می کنی ... زبانت هم باید خیلی خوب باشهبخاطر تعریف های بسیار شما و بقیه بالاخره امروز 13 Sentinels رو شروع کردم.
۲-۳ ساعت بیشتر وقت نکردم بازی کنم، ولی تو همین مدت کوتاه خیلی جذبم کرده.
نیازی به رفتن قبلیا نداری برو حتما بازی قشنگی بود زمان لانچ رفته بودم مندرود
واسه داستان dragon quest نیاز به بازی کردن نسخه های قدیمی نیست؟ DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition دوس دارم بازی کنم همین کافیه ؟