BARDI YA
کاربر سایت
دوستان اینجا اگه کسی پایه خرید شریکی jrpg ها رو فور/فایو هست ای دی تلگرام بفرسته یه چند نفر هستیم بیشتر بشیم رو بازیای جدید هزینه ها کمتر میشه
هزینه رو تقسیم میکنیم و اکانت میچرخه بینمون
من پایه ام
دوستان اینجا اگه کسی پایه خرید شریکی jrpg ها رو فور/فایو هست ای دی تلگرام بفرسته یه چند نفر هستیم بیشتر بشیم رو بازیای جدید هزینه ها کمتر میشه
هزینه رو تقسیم میکنیم و اکانت میچرخه بینمون
دوستان نظرتون نسبت به Fate Samurai Remnant چیه؟ چند تا ویدیو توی یوتوب دیدم تعریف کردن
ممنون سید جان، از نظر گیم پلی چطوره ؟ بهش میومد متنوع باشه ...من دیروز تموم اش کردم
از بقیه بازی های (غیر ویژوال ناول) Fate واقعا بهتره
خیلی بازی موسو خوبی هم هست
موسیقی و کاراکتر و اکشن کار واقعا خوبه
ولی داستان منو ناامید کرد. به غیر از یکی از اندینگ هاش که اونم وصله به نیو گیم پلاس (و من یوتیوب خورش کردم ) بقیه اندینگ ها و داستان کشش بقیه بازی های Fate رو ندارن
ممنون سید جان، از نظر گیم پلی چطوره ؟ بهش میومد متنوع باشه ...
داستانش برای کسایی که با سری fate آشنایی ندارن قابل فهمه ؟من دیروز تموم اش کردم
از بقیه بازی های (غیر ویژوال ناول) Fate واقعا بهتره
خیلی بازی موسو خوبی هم هست
موسیقی و کاراکتر و اکشن کار واقعا خوبه
ولی داستان منو ناامید کرد. به غیر از یکی از اندینگ هاش که اونم وصله به نیو گیم پلاس (و من یوتیوب خورش کردم ) بقیه اندینگ ها و داستان کشش بقیه بازی های Fate رو ندارن
داستانش برای کسایی که با سری fate آشنایی ندارن قابل فهمه ؟
من بازی کردم و به نظرم بهترین نسخه ps1 بود تا نصفه هم رفتم اما فعلا مشغول بازی های دیگه هستم... ویژوال ناول هست..بازی واقعا قشنگ هست ولی از این مراتب بهتر snatcher هستدوستان اینجا کسی Policenauts بازی کرده؟
پورت بهبود یافته برای PC نداره یا تکسچرپک برای نسخه شبیه ساز PS1 و سگا ساترن؟
سبکش همون گرافیک ادونچر هست؟
دیشب دموی Star ocean second story رو بازی کردم.
عجب چیزی بود پسر ، فر خوردم شدید.
سریع رفتم برای سوییچ ورژن ویندوز زدم دانلود
بازی اصلی رو بازی کردی یا دمو رو میگی؟عجیبه من اون قدره حال نکردم
I mean, It was good
ولی چیز خاصی نداشت
معلوم بود بازی مال دوران PS1 ـه ولی خب از خوبای اون دوره است. حیف که زمان خودش اون قدر که باید و شاید کشف نشد...
بازی اصلی رو بازی کردی یا دمو رو میگی؟
شاید اینطور باشهدمو رو میگم. خیلی چیزهاش خوب بود ولی Wow Factor نداشت به نظرم
البته شایدم من کلا به JRPG ها و کلا RPG ها سِر شدم نمیدونم